FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 10:03

paulus je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Izgleda Dulja fakat u Dresdenu :D nije jos nista potpisano ali se ocekuje danas.
Znaci igrac koji odskace u ovoj ligi ne moze dobacit do prve lige u nekoj od ovih jacih liga dok recimo iz HNL s covjek iz Zapresica ode direkt u Seriu A i u toj takvoj kukuruz lizi mi se patimo , al imamo board direktora :rol: :rol:
Tri ponajbolja igrača lige redom završila u drugoj njemačkoj, drugoj švicarskoj i drugoj francuskoj ligi. I onda se neko ibreti kad ispadnemo od Moldavaca :D Bgm, sve više razmišljam kako je sramota igrače ovdje nazivat profesionalcima. Liga je svakako amaterska, imamo jedva 4 stadiona da mogu dobit prolaznu ocjenu, u ligi trenutno 5-6 fudbalera koji izgledaju kao fudbaleri... o čemu dalje pričamo?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RichmanBiH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RichmanBiH » 31 jul 2017, 10:16

Nije, nego je raja nerealna. Kod nas je dobar igrac ako zabije par golova i probaci 3-4 puta loptu kroz noge protivniku. Po meni su napravili odlicne izbore. 2 liga njemacke i francuske je tu negdje sa turskom, grckom minus ta 1-2 kluba Druga je stvar sto raja misli da ce igrac otic u real iz zelje i sarajeva.
UPRAVA NAPOLJE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 10:24

Za Hadzica ko napise da nema kila dovoljno veze nema o fudbalu! Momak non stop ucestvuje u igri, otkriva se izvlaci se, izluduje stopere jednostavno! Nadam se da Ahmet dugo vremena nece zaigrati, Krste i Nedim spicevi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 10:26

Sarajlijica1946 je napisao/la:Za Hadzica ko napise da nema kila dovoljno veze nema o fudbalu! Momak non stop ucestvuje u igri, otkriva se izvlaci se, izluduje stopere jednostavno! Nadam se da Ahmet dugo vremena nece zaigrati, Krste i Nedim spicevi.
Mora se malo udebljati, kost i koza. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jul 2017, 10:29

MortemHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Za Hadzica ko napise da nema kila dovoljno veze nema o fudbalu! Momak non stop ucestvuje u igri, otkriva se izvlaci se, izluduje stopere jednostavno! Nadam se da Ahmet dugo vremena nece zaigrati, Krste i Nedim spicevi.
Mora se malo udebljati, kost i koza. :kafa:
Malo vise dubinskih lopti od nasih bezmudih veznjaka ne bi bilo lose. :kafa:

Kad ce igrati taj prekodrinaskipolovnjak?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 10:29

Mali je dobar al da mu treba kila malo treba , ne previse , al to je sve lako sa radom , bitno je da mali ima talenta i damu. Al opet kad skontam ko njega sad uci taktickom fudbalu moram rec je tuga . Sinoc ja kolko sam skonto i Svrakic i Repuh nam rekose ko nam je sljedeci trener , jer njih dvojica da onako pricaju sumnjam bez neke podrske iz nase radne uprave :clap: .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 31 jul 2017, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2017, 10:29

Idu u te klubove i lige jer ne prave sebi normalan razvojni put. Kao sto ga Cimirot ima. To je jedini razlog.
I Bajić ima normalan razvojni put i hadziahmetovic, nadam se da ce i hadzic imati.

@MortemHz, ne mora se upetljati ni grama, samo na snazi poraditi, inzagi je bio njegove konstitucije pa mu nije smetalo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 10:45

Ne mora značit da oni ostaju treneri. Oni moraju reći da se spremaju za narednu utakmicu, jer novi trener teoretski u petak može bit angažovan, ne može ekipa 'ladit jaja, oni se moraju "spremat" za to. Sumnjam da će oni ostat, to bi bio najgori mogući potez ove uprave.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 10:53

Progutah svoje riječi, Repuh novi trener. Sretno vam bilo u nastavku sezone, ne vrijedi se nervirat oko ovog Boga mi.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 10:55

Gledam sad ovu tabelu , kontam o sinocnjoj jadnoj jedva skupljenoj ekipi Celika. Sto ne smanje ligu na 10 ? 4 puta 9 tekmi i cao . Mislim jasno je da Gosk nam ne moze povecati kvalitet lige Celik ovakav kakav skoro svaku sezonu pocinje je trebao davno ispast.Ne znam vise , al stvarno na kojem levelu nam je najpopularniji sport na svjetu je uhhhh, stoper ba sinoc u spicu ejjjjjj. Ulazi covjek koji je igrao u 2 ligi centar u Natronu prosle sezone, svasta.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 jul 2017, 10:58

A ja začuđen sinoć htjedoh kritikovati skandiranje na kraju a gledaj ovo ba hahahahahhahahahahahaa

Jel se zajebava neko sa nama hahahhahahahaa
1946

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 31 jul 2017, 10:59

paulus je napisao/la:Gledam sad ovu tabelu , kontam o sinocnjoj jadnoj jedva skupljenoj ekipi Celika. Sto ne smanje ligu na 10 ? 4 puta 9 tekmi i cao . Mislim jasno je da Gosk nam ne moze povecati kvalitet lige Celik ovakav kakav skoro svaku sezonu pocinje je trebao davno ispast.Ne znam vise , al stvarno na kojem levelu nam je najpopularniji sport na svjetu je uhhhh, stoper ba sinoc u spicu ejjjjjj. Ulazi covjek koji je igrao u 2 ligi centar u Natronu prosle sezone, svasta.
Ovaj fazon LZP/LZO je promašaj samo takav. Taj sistem koji ti predlažeš bi bio idealan, tako se igra u Škotskoj i Švicarskoj ja msm. Za naš fudbal se ubilo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 11:00

http://sportsport.ba/bh_fudbal/senad-re ... evo/246592
Majko draga , koji bezobrazluk , nerad , pu pu pu pu . pa ja ne mogu vjerovati koju zajebanciju ljudi napravise od kluba . Uci se Repuh na nama , Covjek koji je bio ispod Cale u njegovom timu nam treba kao donjet promjenu , a Boze dragi !!!
UPRAVO UHLJEBI CRKNITE !!!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 31 jul 2017, 11:02

Majku li vam **** odvratno, kosti umrlih!
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2017, 11:03

:shifty: Prvi tim Fudbalskog kluba Sarajevo će u nastavku sezone voditi Senad Repuh, saopšteno je na zvaničnoj stranici bordo kluba.

:o :shock: :urnebes: :tokralju:

Glupani mongoloidni ekipu treba razdrmati a ne dati Senadu da vodi koji je bio pomocniku u tom istom strucnom stabu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 11:03

Pomocnici od trenera koji je dao otkaz postaju novi treneri , pa to je novi level sprdanje sa klubom , ja zaista ne znam kako , kako ,sta , jesu na drogama u klubu , sta im je ?!!!!!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 jul 2017, 11:04

Sta vam rece Evander?
Je li vam sad bar malo jasnije kako klub "funkcionise" i gdje ovo sve vodi?

Znaci, od sad se vise niti sekunde ne nerviram. FK Sarajevo ostaviti malo po strani. Ovi uhljupi ne zavrijdeljuju moju paznju, moje pare i moje vrijeme.

Hase se u grobu okrece.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 31 jul 2017, 11:05

Prebolio sam što nam je cilj postao opet izlazak na evropsku scenu prebolio sam što smo se opet vratili sa Stepanova na Stojanovića prebolio sam što smo uspjeli sjebati i raspickati onolike pare prebolio sam svašta nešto al kako da prebolim što sam opet dočekao Dzenu Uscuplica koji se malo ošišao??????
1946

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 31 jul 2017, 11:06

Jebu nas ne vade
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2017, 11:06

Citav stadion mora skandirat Upravi uhljebljenoj , treba doc protiv Goska sto vise raje da se to uradi . Ja zaista mislim da je ovima u cilju natjerati kamaru ljudi da dignu ruke od kluba da oni mogu radit ovo sto rade . Sta bi za dvije godine pa ne mozes da vjerujes.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], r3m1, Riziko, StarmoCity, svabonja, tenpenny, Vanja8 i 104 gosta.