U ovom trenutku je to nesto najmanje sto mozemo/moramo uciniti. Odnosno to je pocetak,a treba ih i po imenima poceti prozivati i parole podizati na tekmama.skoroalen je napisao/la:Ne samo horde, i ostale tribine treba da ispoštuju. Ako kad na domaćim tekmama bude skandiranja, svi moramo pritisak vršit.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ali bez dopustanja onih kozmetickih promjena, da odu recimo ihtijarevic i hujic i da bude evo ga 'nova uprava'. Ama bas svi treba da idu! Od ilievskog preko kantardzica, 'skauta', do onog sto vodi drustvene mreze.
Niko sposoban i strucan u svom poslu nije. Ovi lazu navijace o nekim pojacanjima, obecavaju titule a igraci im odlaze bez ijedne rijeci, bez trenera ostaju nakon jednog kola i onda 'ne zure sa novim trenerom'. Kada se desi losa sezona niko ni za sta ne odgovara. Naravno, kako bi i odgovarali kad su sami sebi napravili takvu organizaciju u klubu.
I na kraju, treba i Tan da ode! Sumnjam ja da je njega puno zabolilo to sto su ga gamad izlevatila i krala mu pare preko kluba, nije to za njega neki novac, vec on jednostavno ne zeli da ulaze u klub. a nama takav investitor ne treba.
Tek kad se sve ove gamadi rijesimo, i dobijemo normalnog vlasnika ja cu opet povjerovat u neku veliku buducnost Sarajeva. Do tad, patit cemo se ovako sa celicima, goskovima, vitezovima i slicnim....
Niko sposoban i strucan u svom poslu nije. Ovi lazu navijace o nekim pojacanjima, obecavaju titule a igraci im odlaze bez ijedne rijeci, bez trenera ostaju nakon jednog kola i onda 'ne zure sa novim trenerom'. Kada se desi losa sezona niko ni za sta ne odgovara. Naravno, kako bi i odgovarali kad su sami sebi napravili takvu organizaciju u klubu.
I na kraju, treba i Tan da ode! Sumnjam ja da je njega puno zabolilo to sto su ga gamad izlevatila i krala mu pare preko kluba, nije to za njega neki novac, vec on jednostavno ne zeli da ulaze u klub. a nama takav investitor ne treba.
Tek kad se sve ove gamadi rijesimo, i dobijemo normalnog vlasnika ja cu opet povjerovat u neku veliku buducnost Sarajeva. Do tad, patit cemo se ovako sa celicima, goskovima, vitezovima i slicnim....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Mame li im černobilske one ozračene nabijem, koja je to stoka, mada me ne čudi sekunde jer sam najgore psovke i generalno mržnju prema FKS osjetio najviše upravo na onome njihovom raspalom stadionu! Želim tim otvorenim dušmanima kluba a pogotovu grada Sarajeva da u rekordnome roku ispadnu iz lige i to što je niže moguće, Amin!zlo87 je napisao/la:Samo polahko.. nego evo opis gostovanja u Zenici danas.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
DEŠAVANJA U ZENICI 30.7.2017.
17:45 krećemo sa naplatnih kućica sa autima i kombijima. Pred ulazak u Zenicu zaustavlja nas policija i pretresa, potom puštaju dio po dio kolone od po 3/4 auta/kombija (smišljeno i iscenirano unaprijed).
Dio vozila šalju normalnim putem koji vodi do gostujuće tribine, pri tome izlazi iz lokalnog kafića par Robijaša te jedan od njih baca kamen gdje staklo puca na jednom vozilu. Petnaestak Hordi istrčava iz vozila i rastjeruje grupu Robijaša u kafić gdje dvojica padaju i dobijaju poštene batine, pobjeda Hordi 1/1. Specijalci dolaze i hapse Hordaše i bacaju ih na asfalt. Brutalnost policije MUP-a ZDK se ogleda u tome po izbijenom zubu jednom od Hordaša. Konačno, "miševi" izlaze iz rupa sa standardnim provokacijama tipa "**** sarajevske i slično". Jedan od Robijaša je kulturno prišao i skinuo šal zavezanom Hordašu. Policija, ovaj put "kulturno" govori da se udalji od mjesta incidenta koji su zamislite oni sami prouzrokovali. Tri do četiri auta Hordi Zla šalju putem koji vodi tačno ispred južne tribine. Jednom autu je razlupano staklo dok su ostali neprimjetno prošli. Na tribini standardna represija i nadrkanost pripadnika MUP-a. Ništa se više nije dešavalo, nikakva tuča ispred juga ili slično.
A sta ste drugo ocekivali od Zenicana? Pa ja ih znam, ovdje zive i rade, ne bi ih puskom mogao nagovoriti da se vrate u Zenicu, ali mrze Sarajevo iz dna duse. Ogromni su to kompleksi.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ako Ahmetovic pocne umjesto Hadzica protiv Goska treba ubiti nekoga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fin je osjecaj pobijediti nekoga :laugh:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Puna podrška Hordama: UPRAVA NAPOLJE!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta ce ti Benko ako se odluci da Hadzic igra cesce? Hadzic i Krste su idealni za napad, neka se rotiraju. Ahmetovic je prop'o ko zeton, izgubio volju ili sta vec...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ja bi krstu postavio iza napadaca, Kuzma i heba krila u napadu benkara izmjena hadzic, saric rahmanovic sredina.
Samo iduci trener ko bude nadam se da ce samarat rahmanovica i sarica za svaki put kad budu drzali loptu 7-8 koraka viska. Inace sinoc jadno i kilavo nedaj Boze nikome.
Samo iduci trener ko bude nadam se da ce samarat rahmanovica i sarica za svaki put kad budu drzali loptu 7-8 koraka viska. Inace sinoc jadno i kilavo nedaj Boze nikome.
UPRAVA NAPOLJE!
Heba ko redar jedino , kantonalci ga ustopaju uzimaju mu lopte ko s poslom . pa molim vas ponovite im ovim koji ne znaju ko je juce igrao za celik , odakle su dosli i plus ni priprema nisu imali tupavihRichmanBiH je napisao/la:Ja bi krstu postavio iza napadaca, Kuzma i heba krila u napadu benkara izmjena hadzic, saric rahmanovic sredina.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Hahahahahahaha , Ingo je opasan igrac , mojneescobarpablo je napisao/la:Hahahahahahahaahahahha, ogladnio Raonffa ?paulus je napisao/la:E **** ti odem dat keru da jede i fulam malog go , kakav je bio

-
- Kontakt:
paulus je napisao/la:Heba ko redar jedino , kantonalci ga ustopaju uzimaju mu lopte ko s poslom . pa molim vas ponovite im ovim koji ne znaju ko je juce igrao za celik , odakle su dosli i plus ni priprema nisu imali tupavihRichmanBiH je napisao/la:Ja bi krstu postavio iza napadaca, Kuzma i heba krila u napadu benkara izmjena hadzic, saric rahmanovic sredina.
Slazem se, ali u nedostatku boljih rijesenja ili probati lelica, livaka. Iako je imao asistenciju za Krstu i za gol. Krste je isto tako jednako neupotrebljiv na krilu.
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda Dulja fakat u Dresdenu
nije jos nista potpisano ali se ocekuje danas.

Sinoc dodjem sa utakmice, citam i ne vjerujem svojim ocima. Ponovo neki ljudi navalili na Bekica , Sarica i Hebiba. Ljudi moji dali su to oni dezurni krivci ili sta je u pitanju. Mozda je to nekima ispred malih ekrana izgledalo tako ali meni i jos nekima koji smo bili na zapadnoj tribini je to izgledalo potpuno drugacije. Hebibovic jeste bio los i trenutno je naj losiji u ovoj ekipi, Bekic odigrao vrlo dobro sve i jedan centarsut dobar, ostar i upotrebljiv( zasluzan za prvi gol) Saric odradio naj vise na terenu uz Rahmanovica naj bolji. I jos da spomenem Radovca, prvo poluvrijeme los , drugo odlican. Budite realni , kada je lose recite lose je ali kad neko odigra dobro treba to priznati. Rahmanovic dok jos snage nabije extra igrac.
Treba probati pricati sa Benkom, otpisan u Olimpiji. Strah me da ga ne kontaktiraju strumfovi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio je pod ugovorom nedavno tako da mislim da ne moze doci do sljedeceg prelaznog roka a strumfovi ga mogu kontaktirati ali on nece i ne moze tamo otici.fks74 je napisao/la:Treba probati pricati sa Benkom, otpisan u Olimpiji. Strah me da ga ne kontaktiraju strumfovi.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 jul 2017, 08:58, ukupno mijenjano 1 put.
MortemHz je napisao/la:Bio je pod ugovor nedavno tako da mislim da ne moze doci do sljedeceg prelaznog roka a strumfovi ga mogu kontaktirati ali on nece i ne moze tamo otici.fks74 je napisao/la:Treba probati pricati sa Benkom, otpisan u Olimpiji. Strah me da ga ne kontaktiraju strumfovi.

Sarić najbolji? Taj lik je ubjedljivo najveći idiot u klubu. Juče sam upratio tri kontre Sarajeva gdje smo imali 4 na 4 ili čak 5 na 4, gdje se liku otvara krilo na jednoj strani i gdje bi stvorio višak jednim pravovremenim pasom, al on redovno vuče loptu i ide nekud, razgleda, onda pokuša proigrat i uvijek izabere najgoru opciju. Daleko mu kuća od Sarajeva bila, meni iskreno najmrži naš igrač, osim 2-3 gola iz slobodnjaka apsolutno ništa u sezoni korisno nije uradio.fks74 je napisao/la:Sinoc dodjem sa utakmice, citam i ne vjerujem svojim ocima. Ponovo neki ljudi navalili na Bekica , Sarica i Hebiba. Ljudi moji dali su to oni dezurni krivci ili sta je u pitanju. Mozda je to nekima ispred malih ekrana izgledalo tako ali meni i jos nekima koji smo bili na zapadnoj tribini je to izgledalo potpuno drugacije. Hebibovic jeste bio los i trenutno je naj losiji u ovoj ekipi, Bekic odigrao vrlo dobro sve i jedan centarsut dobar, ostar i upotrebljiv( zasluzan za prvi gol) Saric odradio naj vise na terenu uz Rahmanovica naj bolji. I jos da spomenem Radovca, prvo poluvrijeme los , drugo odlican. Budite realni , kada je lose recite lose je ali kad neko odigra dobro treba to priznati. Rahmanovic dok jos snage nabije extra igrac.
Nadam se da će situacija s Hadžićem bit pokazatelj u kojem smjeru klub treba da krene, i dokaz da 18 godina i 60 kg nije premalo za ovu ligu. Što više minuta dati Hadžiji, Mujakiću, Heriću, Kovačeviću na golu (makar kup lakše protivnike), pa i Pidri iako je Almir juče bio iznad svog standardnog nivoa.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znaci igrac koji odskace u ovoj ligi ne moze dobacit do prve lige u nekoj od ovih jacih liga dok recimo iz HNL s covjek iz Zapresica ode direkt u Seriu A i u toj takvoj kukuruz lizi mi se patimo , al imamo board direktoraMortemHz je napisao/la:Izgleda Dulja fakat u Dresdenunije jos nista potpisano ali se ocekuje danas.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.