Vjerujem da je imao. Puno smo nazadovali od vremena kad je Bilbija za nas igrao do dan danas, i nastavljamo nazadovati, nažalost. Trenutno, Zrinjski sebi može priuštit više nego mi sebi, mada im i ne treba, ovo im je dovoljno što imaju da uzmu trofej/e.pasica je napisao/la:Ne jedi **** više sviju ti. Koga ba Zrinjski da dovede? Pa Bilbija je imao veču platu kod nas nego što dole ima. To što mi imamo upravu za qurac ne čini Zrinjski večim klubom nego što jeste. Ljudi glavne igrače izgubili pred europu i ispali zbog toga, a ti pričaš o dovodjenju Benka.SiouxLukavac je napisao/la:Jedina ekipa u našoj ligi koja nože dovesti Leona je Zrinjski, nadam se da neće biti zainteresovani.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemoze se Benko dovesti,mislim nemoze se registrovati sad kod nas,sve i da hocemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:

Pogledaj nas, Ja Rabbi!

-
- Kontakt:
Ma i nije frajer lud, onako se komentariše, znamo da od toga nema ništa, a i s obzirom kakvi stručnjaci vode klub, ne bi od njeg mogli izganjati da napiše na papir tekst sa pozivom navijača na utakmicu sa GOSKom i da se s tim slika a kamoli da se dovede.miky_hz je napisao/la:Nemoze se Benko dovesti,mislim nemoze se registrovati sad kod nas,sve i da hocemo
Udebljaj se NedimeMortemHz je napisao/la:

Sto nase pojacanje Cuc 93 nije bio u kombinacijama za danas??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mangup je ovaj Nedim.
Al je Rahma (ne forumaš, nego igrač
)poteže glavom ono prije gola, kad golman odbrani.. uh..
Al je Rahma (ne forumaš, nego igrač

Mihojevic,Rahmanovic i Stanojevic nek igraju,a ova dva amatera u vezi nek na tribine posalje garanttujem bolju igru za 200 posto
Rahmanovic je odlicno pojacanje, nadam se da se vremenom nece utopiti u sivilo FK Sarajeva...pogotovo sto nema s kim igrati.
Zelim mu da odigra dobru (polu)sezonu i krene naprijed u svojoj karijeri...jedino ako se u FKS ne promijene stvari na bolje pa da ostane malo duze.
Bekic - gledao sam prvih sat vremena i njegovi centarsutevi su bili skoro pa odlicni...popustite malo momka nekad.
Repuh - valjda nam se uprava po milioniti put nece nasmijati u facu.
Zelim mu da odigra dobru (polu)sezonu i krene naprijed u svojoj karijeri...jedino ako se u FKS ne promijene stvari na bolje pa da ostane malo duze.
Bekic - gledao sam prvih sat vremena i njegovi centarsutevi su bili skoro pa odlicni...popustite malo momka nekad.
Repuh - valjda nam se uprava po milioniti put nece nasmijati u facu.
I kao slag na tortu skandiranje hordi na kraju: 'uprava napolje!'Osttribine je napisao/la:Konacno i ta ligaska pobjeda u Zenici nakon 16 godina, da ne citam ni zenicane, a ni ove raspale portale sto to stalno potenciraju. Inace danas tamo standardno nabrijani na nas, cak je i neki belaj bio kazu, ali mi to nismo zatekli kad smo stigli. Igra kao igra sta reci, fkt ovakav Celik nije nikakvo mjerilo kad uzmes iz kakvih klubova su im dosli igraci i to se skupili bukvalno prije desetak dana, ali eto pobjedi se ne gleda u zube. Rahmanovic po meni danas najbolji u ekipi, a drago mi je sto je i mali Hadzic postigao prvijenac.

- escobarpablo
- Kontakt:
Hahahahahahahaahahahha, ogladnio Raonffa ?paulus je napisao/la:E **** ti odem dat keru da jede i fulam malog go , kakav je bio

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Koja je kvota da ce hadzic zavrsiti sezonu sa preko 30 golova?
- Orangina85
- Kontakt:
Vecu platu ima u zrinjskom, kao i todorovic. U zrinjskom su poprilicno dobre plate i slicne kao kod nas. Medjutim Benku ne mozemo dovesti ni mi ni Zrinjski ukoliko on ne bi svoje uslove spustio. Kod nas je imao 15 milja eura koje mu nismo mi placali vec cardiff.SiouxLukavac je napisao/la:Vjerujem da je imao. Puno smo nazadovali od vremena kad je Bilbija za nas igrao do dan danas, i nastavljamo nazadovati, nažalost. Trenutno, Zrinjski sebi može priuštit više nego mi sebi, mada im i ne treba, ovo im je dovoljno što imaju da uzmu trofej/e.pasica je napisao/la:Ne jedi **** više sviju ti. Koga ba Zrinjski da dovede? Pa Bilbija je imao veču platu kod nas nego što dole ima. To što mi imamo upravu za qurac ne čini Zrinjski večim klubom nego što jeste. Ljudi glavne igrače izgubili pred europu i ispali zbog toga, a ti pričaš o dovodjenju Benka.SiouxLukavac je napisao/la:Jedina ekipa u našoj ligi koja nože dovesti Leona je Zrinjski, nadam se da neće biti zainteresovani.
Na kraju tekme horde skandirale "uprava napolje"???
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da će ovaj Stanojević biti strašan, kao i Rahmanović. Djeluje mi stvarno moćno, samo da se hoće više to pitanje trenera riješiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jesu horde skandirale, jasno se čulo. Robija prestala navijat oko 80. minute, samo sjever grmio, i jedno 2 minute je bilo skandiranje "uprava napolje".
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Benko je bio extra ali vec je u godinama na kraju karijere. Bolje Nedim da igra. Povratnici su losa opcija
Djeca vam se smiju ČELIČE.MortemHz je napisao/la:

Mahmutoviću pi.čko, bojiš se zeničana, pa nisi smio u Sarajevo (grad) doći.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo polahko.. nego evo opis gostovanja u Zenici danas.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
DEŠAVANJA U ZENICI 30.7.2017.
17:45 krećemo sa naplatnih kućica sa autima i kombijima. Pred ulazak u Zenicu zaustavlja nas policija i pretresa, potom puštaju dio po dio kolone od po 3/4 auta/kombija (smišljeno i iscenirano unaprijed).
Dio vozila šalju normalnim putem koji vodi do gostujuće tribine, pri tome izlazi iz lokalnog kafića par Robijaša te jedan od njih baca kamen gdje staklo puca na jednom vozilu. Petnaestak Hordi istrčava iz vozila i rastjeruje grupu Robijaša u kafić gdje dvojica padaju i dobijaju poštene batine, pobjeda Hordi 1/1. Specijalci dolaze i hapse Hordaše i bacaju ih na asfalt. Brutalnost policije MUP-a ZDK se ogleda u tome po izbijenom zubu jednom od Hordaša. Konačno, "miševi" izlaze iz rupa sa standardnim provokacijama tipa "**** sarajevske i slično". Jedan od Robijaša je kulturno prišao i skinuo šal zavezanom Hordašu. Policija, ovaj put "kulturno" govori da se udalji od mjesta incidenta koji su zamislite oni sami prouzrokovali. Tri do četiri auta Hordi Zla šalju putem koji vodi tačno ispred južne tribine. Jednom autu je razlupano staklo dok su ostali neprimjetno prošli. Na tribini standardna represija i nadrkanost pripadnika MUP-a. Ništa se više nije dešavalo, nikakva tuča ispred juga ili slično.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne samo horde, i ostale tribine treba da ispoštuju. Ako kad na domaćim tekmama bude skandiranja, svi moramo pritisak vršit.FrancescoTotti je napisao/la:Boga mi vi otvoreno poceste tjerati qovna iz kluba, svaka cast! Ako neko moze i treba da se bori za interese kluba onda su to Horde.zlo87 je napisao/la:Srušena ta neka tradicija. Ovo se moralo pobijediti, a hvala Bogu uspjeli smo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], bordobijelisampion, DzemoSmjecanin i 49 gostiju.