FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 30 jul 2017, 23:04

Šta vam je ljudi Kadušić danas i više nego solidan, trenutno je Marcelo za Hodžića... trčao momak, borio se, probijao je fino par puta, ukrao je i par lopti, solidan skroz bio, ja ne znam šta vi hoćete.
Onaj ko mene nervira i frustrira već zadnjih par mjeseci je Sarić jednostavno lika ništa ne ide, melja loptu, spor je, spora predaja, potez viška, često zna i otvorit kontru protivnicima i treba ga klupirat malo.
Ahmetović je postao prijetnja u napadu u rangu Melunovića, znači neprimjetan lik.
Rahmanović mašinerija, nosi nas lik evo od kako je došao. :tokralju:
Radovac zna da bljesne na trenutke, ima nekih inteligentnih poteza ali nije to to. Treba mu neko kao što je Cimi i Jajalo.
Hvala Bogu za tri bobe, idemo dalje, valjda bude bolje...

III SVAKOO JUTROO KAAD SE PROBUUUDIMMM... :opaopa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 23:05

Ovu sezonu ce koliko toliko 'spasit' sa tim izborenim kvalifikacijama za el Rahmanovic i Velkoski...
Mada ne znam ni koji qurac idemo u te kvalifikacije, dzaba se sramotimo samo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jul 2017, 23:06

FrancescoTotti je napisao/la:Ovu sezonu ce koliko toliko 'spasit' sa tim izborenim kvalifikacijama za el Rahmanovic i Velkoski...
Mada ne znam ni koji qurac idemo u te kvalifikacije, dzaba se sramotimo samo.
Da bi prvo obezbjediti Ligu za Prvaka ovu domaću. :D
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2017, 23:07

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:''Klub radi svoje, ja sam rođen u ovom klubu i svakako bih bio budala ako ne bih pristao da vodim ovaj klub. Ja ostvarujem svoj dječački san da budem na klupi Sarajeva, a dokle će to trajati vidjećemo. Klub će naći najbolje rješenje i za nas, ali i za ekipu i za naše navijače''. Priliku za igru je dobio i mladi Nedim Hadžić koji se odužio pogotkom pred kraj susreta. ''Posebno mi je drago zbog Nedima Hadžića, radi se o talentu pred kojim je svijetla budućnost. Mora nastaviti da radi, golovi će doći. I prije smo računali na njega, ali pripreme nije odradio već dvije godine sa ekipom. Sada je to učinio i mislim da će u budućnosti imati značajnu ulogu u FK Sarajevo'', završio je Repuh.
:facepalm:

Ova dvojica ako ostanu onda klub stvarno treba ukinuti profi ugovore i dodat "A" ispred "FK" da se zna da smo amaterski klub u startu.
Smeta li "fameliji" ta recenica :D kuknjava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2017, 23:10

Danas smo igrali protiv drugoligasa kojem je napadač bio stoper
Igra je bila losa, na trenutke komična, i samo loš protivnik je zaslužan za pobjedu
Nedim hadzic > ahmetovic krste
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 23:15

Staa kaze 2 godine nije uradio pripreme :urnebes: :urnebes:

De nek neko pita tog repuha jel on svjestan da je Hadzic tad imao 16 godina i igrao za akademiju?
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 30 jul 2017, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 30 jul 2017, 23:16

Ahmetović je žrtva taktike Cale/Repuha i on nema šta tražiti u ovakvom Sarajevu, možemo samo kriviti Repuha zbog toga što je Merso počeo od prve. Od svih mi se najviše svidjela igra Kadušića, te Novakovića koji je odigrao, mislim, bez greške. Inače Amar je ušao majstorski u sezonu... 2 utakmice - gol i 2 asistencije. Valjda će ovo biti bolje, jer Čelik nije mjerilo.
Amer Dupovac!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2017, 23:19

Benko prekrizen u olimpiji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jul 2017, 23:19

FrancescoTotti je napisao/la:Staa kaze 2 godine nije uradio pripreme :urnebes: :urnebes:

De nek neko pita tog repuha jel on svjestan da je Hadzic tad imao 16 godina i igrao za akademiju?
Zato sam to i podebljao, djete prije dva mjeseca "prešlo" u prvi tim. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 jul 2017, 23:23

Dobro ova ekipa nije bas mjerilo nikakvo,koliko sam mogao gledat tekmu bez ideje ikakve koliko sam sa one trib8ne upratio,uostalom Radovac i Saric ne mogu drzat vezni liniju ni protiv Moscanice,trebali bi zatvarat napade kreirati,a oni usporavaju svaki napad bez ideje i defanzivno su nula,propuh na sredini totalni ukopavaju zadnju liniju,koce svaki napad jednostavno uzas pored njih i odbrana i napad uzasno izgledaju jer zavaljuju svakog,da je neka druga ekipa bila pojela bi ih na sredini sa njima samo igru mozes preskakati nista vise

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jul 2017, 23:24

Rahma je napisao/la:Ahmetović je žrtva taktike Cale/Repuha i on nema šta tražiti u ovakvom Sarajevu, možemo samo kriviti Repuha zbog toga što je Merso počeo od prve. Od svih mi se najviše svidjela igra Kadušića, te Novakovića koji je odigrao, mislim, bez greške. Inače Amar je ušao majstorski u sezonu... 2 utakmice - gol i 2 asistencije. Valjda će ovo biti bolje, jer Čelik nije mjerilo.
Jesil računao u tome i izboren penal protiv Zrinje

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 30 jul 2017, 23:26

ajdohordas je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Ahmetović je žrtva taktike Cale/Repuha i on nema šta tražiti u ovakvom Sarajevu, možemo samo kriviti Repuha zbog toga što je Merso počeo od prve. Od svih mi se najviše svidjela igra Kadušića, te Novakovića koji je odigrao, mislim, bez greške. Inače Amar je ušao majstorski u sezonu... 2 utakmice - gol i 2 asistencije. Valjda će ovo biti bolje, jer Čelik nije mjerilo.
Jesil računao u tome i izboren penal protiv Zrinje
Da, to se inače računa kao asistencija :D
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 30 jul 2017, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2017, 23:27

FrancescoTotti je napisao/la:Staa kaze 2 godine nije uradio pripreme :urnebes: :urnebes:

Zato sam to i podebljao, djete prije dva mjeseca "prešlo" u prvi tim. :urnebes:
Beba mala, ne mora on biti profesionalac :D

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 30 jul 2017, 23:28

DenchiNL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:''Klub radi svoje, ja sam rođen u ovom klubu i svakako bih bio budala ako ne bih pristao da vodim ovaj klub. Ja ostvarujem svoj dječački san da budem na klupi Sarajeva, a dokle će to trajati vidjećemo. Klub će naći najbolje rješenje i za nas, ali i za ekipu i za naše navijače''. Priliku za igru je dobio i mladi Nedim Hadžić koji se odužio pogotkom pred kraj susreta. ''Posebno mi je drago zbog Nedima Hadžića, radi se o talentu pred kojim je svijetla budućnost. Mora nastaviti da radi, golovi će doći. I prije smo računali na njega, ali pripreme nije odradio već dvije godine sa ekipom. Sada je to učinio i mislim da će u budućnosti imati značajnu ulogu u FK Sarajevo'', završio je Repuh.

Ova dvojica ako ostanu onda klub stvarno treba ukinuti profi ugovore i dodat "A" ispred "FK" da se zna da smo amaterski klub u startu.
Samo ti nemoj komentarisati

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jul 2017, 23:29

Puno se ovi amateri naši pravdaju i puno se traže izgovori, te žrtva taktike, te nema s kim igrat, pa nije prirodna pozicija, pa se onda loša igra pravda sa pritiskom, pa onda do trenera je, ne zna posložit.. a u stvari, istina je da ovu ne popunjenu i veoma siromašnu ekipu čini 90% igrača amatera, ostalo su juniori, Rahmanović, Kadušić, Mihojević i Velkoski.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2017, 23:31

Primorac je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Samo ti nemoj komentarisati
Jok ti komentarisi "komsija" :D

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 30 jul 2017, 23:31

Ovaj Čelik bi se u prvoj ligi federacije borio za opstanak. Mene je iznenadilo kako smo se patili protiv onako užasne ekipe. Ovo je trebala bit rutinska utakmica. Imamo baš limitiran igrački kadar ali sa druge strane smatram da dobar trener može izvući iz njih dosta. Recimo za Bekića za kojeg i sam smatram da je najlošiji igrač u klubu, može se pronaći odgovarajuća rola. Prekidi su također suvišni za raspravu. Ono je samo podić visoko loptu u zrak i to je to. Svakako da Zijo i Repuh nisu dugoročno rješenje, ali nije ni Husref. Po meni je mala razlika između te dvije opcije dugoročno gledano. Ali pošto smo takav klub bez ikakve vizije, Husref je odličan :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jul 2017, 23:31

Po mom misljenju, Ahmetovic je trenutno nas najlosiji igrac u ekipi. Zlocin je da Hadzic bude njemu zamjena.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jul 2017, 23:32

Danas ne pominjati odbranu u pozitivi ni bekove, ljudi su imali stopera u napadu haloooo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 30 jul 2017, 23:33

Repuhu i Ziji hvala na svemu do sad kao i Cali ali mi ne smijemo nastaviti s njima sezonu jer je i ovako skoro pa izgubljena, oni mozda i jesu dobri treneri ili ce nekad biti ali trenutno to ne pokazuju. Nama treba iskusan trener da razdrma ekipu da im da samopouzdanja, jbt pa ni u Zrinjskog ne igra 11 top igraca i kod njih ima "Bekica" ali imaju dobrog trenera koji to izbalansira i zato su toliko bolji od nas.
Samo smo dobro krenuli sa ovim rusenjem tradicije u prva dva kola.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 16 gostiju.