Gdje ces za Simeonea reći da je papcina i debil medjedeEvander je napisao/la:Pa jedan je gospodin i mangup, drugi je papcina i debil.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj zamislite tekmu Atletico Madrid- ZeljoCholo vs Sablja
![]()
![]()
bilo bi #saketanja
![]()
Ne vidim nikakvu poveznicu izmedju njih.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Ma zayebancija svakakva uredu ali kad krenu ovo joj ja sam yebo jednu iz Zenice/Sarajeva/Tuzle mala se strasno yebe, zeljna qurca i sl. stvarno retardiranoHigh je napisao/la:Najgori kliše na forumu su šovinističke priče, onda slijedi ova o tome koje hanume se najviše štembiljaju. Ovakve treba baciti lavovima ili ih natjerati da uplate novac za Grbavicu sa trafikom.pinoglavi je napisao/la:Ako nemate sta smijesno pisati nemojte pisati ni te idiotizme poput toga da se cure iz Sarajeva/Tuzle/Zenice najbolje yebu. Ajd sto nije nimalo smijesno nego je i glupo
Nad tobom sunce najljepše sja
@Evander
http://www.zenica.ba/
eto brate ako ti se cita.
stipu se te price oko kurvica g.uze se one i po Zenici
ako cemo tako sta sam ja sperm.e u sarajevu ostavio mogo bi zaledit da se u ZeTri hokej igra
ako cemo tako sta sam ja sperm.e u sarajevu ostavio mogo bi zaledit da se u ZeTri hokej igra
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nije valjda si i ovdje po parkovima masturbirao?KenoRob je napisao/la:@Evander
Valjda nece niko naograjisati.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
I tu si šlajfao iza zgrade?KenoRob je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E jbm te ja, preduhitrio si me, ja taman pisem.PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije valjda si i ovdje po parkovima masturbirao?KenoRob je napisao/la:@Evander
Valjda nece niko naograjisati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemam ja sta o Zenici citati. Manje, vise sve mi je poznato. Cinjenica je da vi nemate istoriju kao neki drugi gradovi, pa cak i oni koji su puno manji od Zenice.KenoRob je napisao/la:@Evander
Fala bogu, dodje se na godisnji koncerata pun k.urac ima se i sta zitigu. Ako je vama park najbolje sto mozete izmislit sta ja onda dalje da diskutujem sa sosonima?
@Evander
Dobro. Dosadan si historicaru
@Evander
Dobro. Dosadan si historicaru
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Saketanje druzeEvander je napisao/la:Pa jedan je gospodin i mangup, drugi je papcina i debil.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj zamislite tekmu Atletico Madrid- ZeljoCholo vs Sablja
![]()
![]()
bilo bi #saketanja
![]()
Ne vidim nikakvu poveznicu izmedju njih.
PitarBordo je napisao/la:U neka doba bi obojica skontali da su ispred pogrešne klupe hahahahaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj zamislite tekmu Atletico Madrid- ZeljoCholo vs Sablja
![]()
![]()
bilo bi #saketanja
![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Odakle ti to ?Evander je napisao/la: Nemam ja sta o Zenici citati. Manje, vise sve mi je poznato. Cinjenica je da vi nemate istoriju kao neki drugi gradovi, pa cak i oni koji su puno manji od Zenice.
Povelja Kulina Bana pisana na Bilinom Polju,najstariji pisani državni dokument,.
Sjedište Bosanske crkve bilo je na podrucju današnje Zenice,.
Vrijeme političke samostalnosti srednjovjekovne Bosne direktno je vezano za Zenicu, prije svega Gradješinom pločom i aktom abjuracije, čime je dopunjeno Kulinovo vrijeme, ali određuje i činjenice političke moći. Blizina tvrdog grada Vranduka, sjedište bosanskih kraljeva, Janjica i hiže dida bosanskih krstjana (u historiografiji nazivanih bogumilima, bosanskim hereticima itd.), sa stećcima u Puhovcu i Pojskama, nekoliko pisara i graditelja pored ostalog su činjenice i dokaz posebnog značaja ovog kraja u srednjem vjeku. I imenom (Bistua Nuova, Bilino polje, Brod) te Zenica od 20. marta 1436. godine ovaj grad je vezan za centralni dio države i rijeke Bosne.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Historicari, kakve to veze ima sa PL?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ma pusti sarajlijicu otac mu reko za zeljezaru i kpd pa se ovde k.urci
iste kao sloboda sa titulama, pa vi o tome raspravljate sa drugimaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Historicari, kakve to veze ima sa PL?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:iste kao sloboda sa titulama, pa vi o tome raspravljate sa drugimaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Historicari, kakve to veze ima sa PL?
hoce robovi novi statut, Jedan clan jedan glas, a celik ima vise clanova uprave nego navijaca

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
na zadnjem mirnom protestu bilo nas vise nego sarajlija u Sarajevu 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Evo Liga Sampiona pa tekma prodata 
Nemam ja sta o Zenici citati. Manje, vise sve mi je poznato. Cinjenica je da vi nemate istoriju kao neki drugi gradovi, pa cak i oni koji su puno manji od Zenice.[/quote]
kroz historiju vaseg grada proslo puno begova i aga
al sadasnjost sad vas boli vasim gradom hodaju samo sosoni
p.s. hebes hitoriju ba nego pitanje za strumpfove ,jeli vam doticni gospodin dozvolio da sutra navijate u zenici
kroz historiju vaseg grada proslo puno begova i aga
al sadasnjost sad vas boli vasim gradom hodaju samo sosoni
p.s. hebes hitoriju ba nego pitanje za strumpfove ,jeli vam doticni gospodin dozvolio da sutra navijate u zenici
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Evo ga danas Cholo udara, a subotu ce Sablja da udara 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sto u subotu... vec sutra edis udara po zenicanima...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Evo ga danas Cholo udara, a subotu ce Sablja da udara
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.