Tri puta sam ih u zivotu stavio na listic i svaki put sam pao

Kako igraju kad ih naruzis

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hoshafka je napisao/la:Barceloni nedostaju: Xavi, Puyol, Neymar, Messi i Valdes od bitnih igrača.
Salji mail debilima, kod njih je sve moguceRA. je napisao/la:Jel se ikad nekom ovo desilo![]()
oj jesi sretan ebo ti seberamos4 je napisao/la:LUDILO
trebalo biramos4 je napisao/la:Moze li ovaj PSV da padne jos jedan gol na utakmici?
Fortuna nije prosla,nazalost.bambus je napisao/la:Na jednom listicu danas imam neku drugu nizozemsku ligu,neka Fortuna,kvota je 3 a uplatio sam eto petaka,to mi je bezveze listic.
Na drugom imam totenham,galata,barca,bilbao i iz cipra neki ael limasol,na njemu cener,kvota 12.
Pa da vidimo.
Samo im posalji mail moraju popravit ovo,**** ih otac lopovskiEmirTM87 je napisao/la:Salji mail debilima, kod njih je sve moguceRA. je napisao/la:Jel se ikad nekom ovo desilo![]()
pa gdje ces Turke igrat, to je namjesteno 100%, samo pitanje na kogabambus je napisao/la:Fortuna nije prosla,nazalost.bambus je napisao/la:Na jednom listicu danas imam neku drugu nizozemsku ligu,neka Fortuna,kvota je 3 a uplatio sam eto petaka,to mi je bezveze listic.
Na drugom imam totenham,galata,barca,bilbao i iz cipra neki ael limasol,na njemu cener,kvota 12.
Pa da vidimo.
Drugi mi je jos ziv,cekam jos Galata-Trabzon i Bilbao-Rayo.
Ovaj drugi je skoro pa zicer,Rayo predzadnji na tabeli,a Bilbao 4.
Ali ovaj prvi me najvise muci,obe momcadi dobre,po Vama,moze li Galatasaray uzeti sva 3 boda?
oj Den Hag fulio penal u 93'Kaunas je napisao/la:trebalo biramos4 je napisao/la:Moze li ovaj PSV da padne jos jedan gol na utakmici?
Imao bih par pitanja?zgmiky je napisao/la:21.12.2013.
Napomena:
ovaj puta sam uvrstio u statistiku sve koji su pisali u okviru današnjeg dana no od sutra nema, tko se ne drži pravila kao da nije ni pisao.
*Idimidodjimi prevelika kvota i pogledaj kako treba pisati kod ostalih ne samo par i analiza i pravilo br.8
*Bubreg pogledaj kako treba pisati kod ostalih ne samo par i analiza i pravilo 8.
*Celtic pogledaj kako treba pisati kod ostalih ne samo par i analiza
*ekipa koja je stavila Liverpool i Union Berlin pročitati pravilo br.9
ili će biti reda ili nema smisla išta počinjati, a može se pogoditi jedan kolega forumaš je fino probrao parove i ima dobitan listić na temi dobitni listići, samo ozbiljan pristup i imati ćemo svi koristi nadam se.
I ja gledamKaunas je napisao/la:oj Den Hag fulio penal u 93'Kaunas je napisao/la:trebalo biramos4 je napisao/la:Moze li ovaj PSV da padne jos jedan gol na utakmici?
U pravu si sve, al sta ti fali da si stavio 1X i to bi bila sasvim solidna kvota, a ti igraj keca.Idimidodjimi je napisao/la:Imao bih par pitanja?zgmiky je napisao/la:21.12.2013.
Napomena:
ovaj puta sam uvrstio u statistiku sve koji su pisali u okviru današnjeg dana no od sutra nema, tko se ne drži pravila kao da nije ni pisao.
*Idimidodjimi prevelika kvota i pogledaj kako treba pisati kod ostalih ne samo par i analiza i pravilo br.8
*Bubreg pogledaj kako treba pisati kod ostalih ne samo par i analiza i pravilo 8.
*Celtic pogledaj kako treba pisati kod ostalih ne samo par i analiza
*ekipa koja je stavila Liverpool i Union Berlin pročitati pravilo br.9
ili će biti reda ili nema smisla išta počinjati, a može se pogoditi jedan kolega forumaš je fino probrao parove i ima dobitan listić na temi dobitni listići, samo ozbiljan pristup i imati ćemo svi koristi nadam se.
Prvo: koji je to par na kladionici najsigurniji ?
Drugo: kakve veze ima kolika je kvota kada neko predlaze ? Ko hoce da odigra, uzme je, ko nece, zaobidje taj par i sve 5.
Jel to zabranjeno postavljati prijedloge sa kvotom vecom od 2,00 pa kasnije kosu sebi neko da cupa sa glave jer mu nije prosao "najsigurniji par" sa kvotom - lupam 1,45 ?
Ako je zabranjeno onda bez mene ko domina. Meni to nije zanimljivo. Vise gotivim da padnem na kvoti 2,00 + nego da razmisljam uopste o kvoti 1,75 i manjoj a koje su u vecem procentu nesigurnije od od ovih 2,3. Dokazano hiljadu puta.
Ovo sam uputio pitanja bez ikakve namjere da se svadjam, nego samo zelim da ovo malo takoreci raskrstimo jer ja ionako ne igram skoro pa nikada manje kvote od 2,00 a nisam siguran da na kladionici ima najsigurniji par makar on bio i sa kvotom 1,45!
ako hoces mozes u formuli branit ako to znaci oba daju i 3+hoshafka je napisao/la:kako sad da ja ovo branim
hoćemo opciju pm3 NE![]()
P.S Lorient zabio u 93-oj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.