FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zavrsen je zadnji trening igraca Slobode u Medjugorju prije sat vremena. Trenutno su igraci na veceri. Svi zdravi, spremni i motivirani sto je najbitnije za sutra, i jedva cekaju da istrce na teren! Sutra live tekstualni prijenos kao i iz Capljine na nasoj FB stranici. Sretno nasim momcima, SRCE na teren i rezultat nece izostati!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
tuzlaci evo vam prilike da se bas prikljucite u borbu za PL i da imate stvari u svojim rukama! dobijte branitelj koji je u velikim problemima poslje tekme sa vitezom i na 3 boda ste s vitezom a jednaki sa radnikom! uz to ako se nevaram imate i medjusobnu sa vitezom i tu bi mogli sve rijesit u svoju korist! nadam se da ce se sloboda vratit u PL vec ove sezone! sportski pozdrav iz mostara!
Tuzlaci zelim vam puno srece sutra, pokazite ekipi koja nema dusu da ste bolja ekipa, jer danas je Vitez u Bihaću pokazao da ne zasluzuje Premier ligu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Hvala druze ! I mi vama zelim sto brzi oporavak i da izborite opstanak.NeRi_K je napisao/la:Tuzlaci zelim vam puno srece sutra, pokazite ekipi koja nema dusu da ste bolja ekipa, jer danas je Vitez u Bihaću pokazao da ne zasluzuje Premier ligu.
Danas ako pobijedite a nadam se da hocete imate dobre sanse da udjete
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ubi me nervoza neka pred mec .. pobjedi se nadam,bod bi bio dobar,ali vise se nadam punom plijenu i onda lavovska borba do kraja sampionata ..
Srettno momcima danas u Mostaru !
Srettno momcima danas u Mostaru !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moja prognoza: 1-3. 

Imam strašno dobar predosječaj.
Posebno i se sviđa ova opuštena atmosfera, nem naboja, nema imperativa. Svi smo svjesno mladosti naše ekipe i svaki rezultat koji dođe z Mostara ćemo prihvatiti...ali ako bude pobjeda, e onda ludilo brate
Ako koga zanima, Prijatelji će raditi tekstualni live na facebok grupi
facebook.com/crvenocrni.ba
Posebno i se sviđa ova opuštena atmosfera, nem naboja, nema imperativa. Svi smo svjesno mladosti naše ekipe i svaki rezultat koji dođe z Mostara ćemo prihvatiti...ali ako bude pobjeda, e onda ludilo brate
Ako koga zanima, Prijatelji će raditi tekstualni live na facebok grupi
facebook.com/crvenocrni.ba
tuzlanska Sloboda
UG "Prijatelji FK Sloboda"
Ekipa je pred jablanicom, igraci se spremaju za rucak i spremni su da ostave srce na terenuu za par sati, ocekuje se javljanje iz mostara kao i sa stadiona, pozdrav prijatelji.
Ekipa je pred jablanicom, igraci se spremaju za rucak i spremni su da ostave srce na terenuu za par sati, ocekuje se javljanje iz mostara kao i sa stadiona, pozdrav prijatelji.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Idemo crveno crni..samo hrabro pa sta bude...bit će teško al ćemo vidjet
može li se dječiji vrtić odhrvat ovom pritisku..kako god..NIŠTA LABAVO
može li se dječiji vrtić odhrvat ovom pritisku..kako god..NIŠTA LABAVO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa po slici možeš nešto zaključiti..benzz je napisao/la: idul to fukare dole...
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kad bi danas fudbaleri i kosarkasi ostvarili pobjede bilo bi dobro . 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma znam da je par ljudi sto vole Slobodu otislo za Mostar, al sam pitao za Fukare kao organizovani prevoz... znam da na ovom stadionu nema ogradeni prostor za gostujuce navijace, nas iz Lukavca su vratili sa ulaza na stadion zbog kako su rekli tog razlogaGorki je napisao/la:Pa po slici možeš nešto zaključiti..benzz je napisao/la: idul to fukare dole...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Ekipa stigla u Rodoc. Imamo informaciju i navijaci popularne fukare da su blizu mostara i idu prema stadionu, vrijeme lijepo sve je spremno za pobjedu!
1 - 2 za nas 

2 kombija su sigurno u Mostarubenzz je napisao/la:ma znam da je par ljudi sto vole Slobodu otislo za Mostar, al sam pitao za Fukare kao organizovani prevoz... znam da na ovom stadionu nema ogradeni prostor za gostujuce navijace, nas iz Lukavca su vratili sa ulaza na stadion zbog kako su rekli tog razlogaGorki je napisao/la:Pa po slici možeš nešto zaključiti..benzz je napisao/la: idul to fukare dole...

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.