Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Olx uvodi mnoge promjene, pa su vjerovatno zato postali bagoviti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
treba razumijevanja za olx i promjene. to je jedna od stvari u BiH za koju se može reći da je najbolja na svijetu. Savršeno funkcioniše, sve je lahko, ima opcija, i što je najvažnije aktivno je tržište. od mene ide 10+/10 za olx.
Npr od hrvatskog njuškala je bolji neuporedivo
- numanumaye22
- Kontakt:
https://vm.tiktok.com/ZMYhbtsqJ/numanumaye22 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 16:57Hahahahahah. Nije sramota posjetit psihica, u Americi svaki drugi covjek ima svog![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Olx je bolji i pregledniji od njuskala, ali kupovna moc je tamo neusporedivo veca i lakse je nesto prodati 10 puta.Klare je napisao/la: ↑16 feb 2023, 15:17treba razumijevanja za olx i promjene. to je jedna od stvari u BiH za koju se može reći da je najbolja na svijetu. Savršeno funkcioniše, sve je lahko, ima opcija, i što je najvažnije aktivno je tržište. od mene ide 10+/10 za olx.
PoZz mOžE zAmJeNa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ne koristim mnogo olx ali trenutno ovo je katastrofa od aplikacije, ništa ne uspijevam pronaći što mi treba.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- EastwichTown
- Kontakt:
Bio je bolji neuporedivo do jučer , ovo sada katastrofa , valjda će popraviti pogotovo poruke ...Klare je napisao/la: ↑16 feb 2023, 15:17treba razumijevanja za olx i promjene. to je jedna od stvari u BiH za koju se može reći da je najbolja na svijetu. Savršeno funkcioniše, sve je lahko, ima opcija, i što je najvažnije aktivno je tržište. od mene ide 10+/10 za olx.
Jedino što je pozitivno što nemam više jednog neutralnog dojma (jedini puta komšiji izašao u susret i prodao mu stvar i čovjek mi zalijepio neutralan dojam )

-
- Kontakt:
dobro veče, ja sam Jozo Bubalo zvani Grof...
-
- Kontakt:
sjećate li se ovog Gitka:
ima ih još ali ih neću sad postavljati
ima ih još ali ih neću sad postavljati
Jel išta ovaj pik proradio. Ja i dalje ne mogu da se logujem. Kao nick nije isprvan. Jel se kome to dešavalo nakon ovih zzajebancija
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakvu su ovo glupost uveli na piku "cijena na upit". Velika im je to greška po meni, više niko neće stavljati cijene javno i cijene se neće moći formirati pošteno. Loša odluka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Pa šta je razliku između kao što je prije bilo - po dogovoru i sada - na upit ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Jel neko iscitao ovaj zakon o zabrani pusenja? Kaze mi sad kolega da ce ugostitelji odluciti sami hoce li se moci pusiti ili ne, pa koja je onda svrha tog zakona, naravno da ce svi dozvoliti pusenje da ne gube klijente.
Imat ćeš opciju da u svom objektu tj u svojoj poslovnoj jedinici imaš sektor za pušenje. To znači da ćeš morati odvojiti objekat za pušače od objekta za ne pušače. Pri tome to ne znači da ćeš u objektu koji imaš trenutno moći odvojiti po pola.Ko ima baštu i opciju da je zatvori imat će za pušače i nepušače. Ko nema tu opciju imat će objekat za nepušače.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!