FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fikret1946
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fikret1946 » 30 jul 2017, 21:44

zagorski je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sezonu iskoristiti za davanje sansi omladincima:heric,mujakic,pidro i ostali...
Svakako ne idemo na titulu,a svakako ne mogu i nece biti gori od bekica,sarica,hebibovica...
Vi niste normalni..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Pa vidjelo se da je Hadzic u ovom momentu puno korisniji od vremesnog Ahmetovica od kojeg ocito vise nema puno koristi. Jos je decko potencijal i vremenom ce sve bolje i bolje igrati.
Isto tako mislim da bi mali Heric bio korisniji i bolji od Sarica,Pidro od Bekica,Mujakic od Novakovica itd.
Samo momcima treba dati sansu i ako treba i istrpiti eventualne greske i padove forme,za jednu polusezonu imacemo u njima bolje igrace od ovih sada standardnih prvotimaca.
To bi za mene bilo bar nesto pozitivno ove sezone,afirmacija 3-4 juniora. Mi svakako sa ovim igrackim kadrom ne mozemo uzeti titulu ni pod razno, a apsolutno mi svejedno ili bili 2. ili 6. na kraju.
Bolje momke afirmisati nego biti 3. na kraju pa se (opet) obrukati protiv nekih levata iz Moldavije ili mozda Malte itd.
Po prici foruma reklo bi se da igramo u Bundesligi, a ne u ligi u kojoj su Leotar i Posusje svojevremeno harali. Jedan Lendric koji je objektivno prosjek prosjeka je umalo doveo Zeljkana do titule prosle sezone. Nek ti jedan dva igraca proigraju i eto ti ekipe za titule sve i da su ostali panjevi. Sta vise bahilite i crnjacite.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 30 jul 2017, 21:48

Dupla kruna nam se smjesi

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2017, 21:49

Gdje je Hilmo, daj ba izbaci ove, dođe i serenda mi nešto, marš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 jul 2017, 21:50

Hebibovic ahmetovic bekic radovac hodzic :facepalm: :facepalm: amaterska predstava + amaterski igraci !!! Bravo rahma i mali nedim :thumbup:... rahma sam nosio utakmicu i donjeo pobjedu. Bravo Horde :cool: Ali ovako nemoze Dalje, celik je mrtva ekipa ova pobjeda je bila moranje... sa ovim igrackim kadrom nepise nam se dobro.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 30 jul 2017, 21:51

Zadovoljan sam pobjedom, mada ne ocekujem da ova ekipa moze napraviti nesto ozbiljno ove sezone.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 30 jul 2017, 21:52

Po prici foruma reklo bi se da igramo u Bundesligi, a ne u ligi u kojoj su Leotar i Posusje svojevremeno harali. Jedan Lendric koji je objektivno prosjek prosjeka je umalo doveo Zeljkana do titule prosle sezone. Nek ti jedan dva igraca proigraju i eto ti ekipe za titule sve i da su ostali panjevi. Sta vise bahilite i crnjacite.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk[/quote]

Fikrete;
I rezultatski mi ne bi nista gore prosli na kraju ako bi se ovim momcima dala sansa umjesto ovih sadasnjih panjeva!
Objektivno Rahmanovic,Velkoski i Pavlovic su trenutno jedini igraci koji bi trebalo da su nezamjenjivi,iako je Krle danas nesto slabije odigrao,ostalo sve bezveze vala. Jedan dobar potez,pa tri losa i ako u takvoj konkurenciji ova djeca ne dobiju sansu nece onda nikada.
Nema tu nikakvog crnjacenja,to je realnost.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2017, 21:52

AlfredNobel je napisao/la:Gdje je Hilmo, daj ba izbaci ove, dođe i serenda mi nešto, marš.
Prvi si počeo pa onda nešto tražiš.

Za navijače drugih klubova predviđena tema općih diskusija pa tamo nastavite.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jul 2017, 21:54

Jesu li ono na kraju horde skandirale 'uprava napolje!'???

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jul 2017, 21:54

bhfanatic14 je napisao/la:Hebibovic ahmetovic bekic radovac hodzic :facepalm: :facepalm: amaterska predstava + amaterski igraci !!! Bravo rahma i mali nedim :thumbup:... rahma sam nosio utakmicu i donjeo pobjedu. Bravo Horde :cool: Ali ovako nemoze Dalje, celik je mrtva ekipa ova pobjeda je bila moranje... sa ovim igrackim kadrom nepise nam se dobro.
Sve si rekao. al ova prva trojica koju si naveo... ja nemam rijeci.

hebibovic danas koliko toliko dobro odigrao. asistirao je kod gola i imao je onu asistenciju kad je velkoskom golman odbranio 100%-tnu priliku. ali ne zaboravljam mu sve one ocaje zbog toga samo. Kuzmanovic bi trebao uvijek igrat ispred njega.

UPRAVA NAPOLJE!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 21:59

Volim te Sarajevo!

UPRAVA NAPOLJE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 jul 2017, 22:00

hilmo je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Gdje je Hilmo, daj ba izbaci ove, dođe i serenda mi nešto, marš.
Prvi si počeo pa onda nešto tražiš.

Za navijače drugih klubova predviđena tema općih diskusija pa tamo nastavite.
Šta sam bolan prvi počeo? Koji k dolaze na temu drugih klubova?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jul 2017, 22:01

UPRAVA NAPOLJE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 30 jul 2017, 22:03

zagorski je napisao/la:Jesu li ono na kraju horde skandirale 'uprava napolje!'???
Ma jok. To samo nas par forumasa :)
Pravi navijaci su odusevljeni radom Valentina i satelita :)

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jul 2017, 22:05

Za prvi tim danas nemam riječi. Bravo Repuhe, pravi si vojnik klub. :puke:

Neizmjerno mi je drago zbog malog Hadžića, prije svega zbog zlobnika tipa onaj švrakindolac koji je ovdje propagirao kako se mali treba zakucati na zapadnu tribinu i tako to.

Igra kao igra je dno dna, čak i gora nego protiv Zirnjskog, ovi amaterski igrači, stoper igrao u napadu i opet prvo poluvrijeme ništa nismo nametnuli.

Iz svega ovoga bitna 3 boda i prvjenac mladog napadača. Čuj Ahmetović u prvoj postavi, tačno sam znao i čekao samo da ozdravi. Kakve su to fudbalske neznalice, nemam druge riječi, što se tiče trenerskog posla i Čala i Zijo i Repuh veze nemaju.

Dobra stvar da je slijedeće GOŠK koji je također ekipa koja konkuriše već na početku za ispadanje. Dobra stvar jer ovi naši "ne žure" sa novim trenerom.

Igre nemamo, protiv amaterskog Čelika smo preskakali i nabijali, u drugom poluvremenu najlošiji Mićo, barem 5-6 lopti je sam od sebe izgubio, tipa istrči u aut, gol-aut.

Jedini vrijedni pomena su danas Rahmanović i Hadžić. Ovo ostalo, protiv ovakve ekipe - nula koma nula nula bodova.

Ali daleko najodvratniji trenutak je kad skontaš da su igrači izabrali kapitena, mladog i perspektivnog igrača kojeg je lik klupirao U DRUGOM KOLU. :puke:

Vratite nam Saraj'vo!!!
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jul 2017, 22:08

Odlicno :thumbup:
Ako nam je ikad trebala pobjeda....

Rahmanovic je kapitalac, necemo znati ko je dulja za po godine....nadam se da i ovaj Stanojevic sljedecu pocne i malo Sarica klupiramo....+trener,stoper....sto prije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 jul 2017, 22:13

Ne kontam cemu drvlje i kamenje na Hebibovica, a hvaljenje Kuzmanovica?
Ja zaista ne vidim da je Kuzmanovic ista bolji, to je sve u pet deka.
Jedino pozitivno danas, tri boda i mali Hadzic.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 jul 2017, 22:14

Ovi ne smiju docekati iducu tekmu na klupi Sarajeva! Pa ovo je kriminal oca mi!

Bravo Nedime lutko, onaj miš opštinski ga nije ni prijavio za euro tekme. Fuj gnjido! Nek ti je Crnkić igrao napad yebo ti on sve!
Ova dva parmaka ako ostanu na klupi protiv Goška treba ih prozivati sa tribina zajedno sa upravom.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2017, 22:16

Pa njih dvojica da imaju trunku obraza i postovanja prema klubu otisli bi zajedno sa calom, ali jok, draza para od ljubavi prema klubu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2017, 22:17

Ma mozda ostanu kao pomocnici, ne mora znaciti da ce za stalno biti tu. Mnogo trenera je u kombinaciji, sumnjam da bi sve sad otkantali da zadrze Senada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 30 jul 2017, 22:18

Evander je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Jesu li ono na kraju horde skandirale 'uprava napolje!'???
Ma jok. To samo nas par forumasa :)
Pravi navijaci su odusevljeni radom Valentina i satelita :)

Stream mi se raspao tamam u tom momentu kad sam cuo skandiranje 'uprava napolje',a ucinilo mi se da dolazi od nasih navijaca. Znaci dobro sam cuo :)
A dodu ovde oni likovi zlo87,zip i slicni prosipati ublehu kako su horde zadovoljne Valentinom i ostalima i glumiti ovdje 'prave' navijace. Fujjj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.