Po prici foruma reklo bi se da igramo u Bundesligi, a ne u ligi u kojoj su Leotar i Posusje svojevremeno harali. Jedan Lendric koji je objektivno prosjek prosjeka je umalo doveo Zeljkana do titule prosle sezone. Nek ti jedan dva igraca proigraju i eto ti ekipe za titule sve i da su ostali panjevi. Sta vise bahilite i crnjacite.zagorski je napisao/la:Pa vidjelo se da je Hadzic u ovom momentu puno korisniji od vremesnog Ahmetovica od kojeg ocito vise nema puno koristi. Jos je decko potencijal i vremenom ce sve bolje i bolje igrati.Fikret1946 je napisao/la:Vi niste normalni..zagorski je napisao/la:Sezonu iskoristiti za davanje sansi omladincima:heric,mujakic,pidro i ostali...
Svakako ne idemo na titulu,a svakako ne mogu i nece biti gori od bekica,sarica,hebibovica...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Isto tako mislim da bi mali Heric bio korisniji i bolji od Sarica,Pidro od Bekica,Mujakic od Novakovica itd.
Samo momcima treba dati sansu i ako treba i istrpiti eventualne greske i padove forme,za jednu polusezonu imacemo u njima bolje igrace od ovih sada standardnih prvotimaca.
To bi za mene bilo bar nesto pozitivno ove sezone,afirmacija 3-4 juniora. Mi svakako sa ovim igrackim kadrom ne mozemo uzeti titulu ni pod razno, a apsolutno mi svejedno ili bili 2. ili 6. na kraju.
Bolje momke afirmisati nego biti 3. na kraju pa se (opet) obrukati protiv nekih levata iz Moldavije ili mozda Malte itd.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk