Novi trener pod obavezno,Horde su rekle svoje na kraju za upravu

P.S nepojmljivo mi je da Ahmet opet bukvalno nije imao kontakt sa loptom,ako pocne protiv Gabele prije malog treba se roknut taman mi mater na klupi sjedila.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I neka će.. Puu jesu pogani mamu im yebem, gamad neviđena.muhamedhulk je napisao/la:Celik skupina amatera def. Opet ce se cupati u drugom dijelu...
Pobjedili, a kao da nismo, takav osjećaj.hilmo je napisao/la:Eeeee, nakon 16 godina, ja se radujem ko malo dijete..
Bravo Nedime!!!
Volim te Saraj´vo
Pa vidjelo se da je Hadzic u ovom momentu puno korisniji od vremesnog Ahmetovica od kojeg ocito vise nema puno koristi. Jos je decko potencijal i vremenom ce sve bolje i bolje igrati.Fikret1946 je napisao/la:Vi niste normalni..zagorski je napisao/la:Sezonu iskoristiti za davanje sansi omladincima:heric,mujakic,pidro i ostali...
Svakako ne idemo na titulu,a svakako ne mogu i nece biti gori od bekica,sarica,hebibovica...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
zasto bas fino odigrali vi puno bolji dobili zasluzeno odoste kuci s 3 boda ,a mogli ste normalno otic i u wc ako ko treboAlfredNobel je napisao/la:I neka će.. Puu jesu pogani mamu im yebem, gamad neviđena.muhamedhulk je napisao/la:Celik skupina amatera def. Opet ce se cupati u drugom dijelu...
Ne treba ga forsirati. Treba mu samo dati priliku da pokaže sta zna. Očito je da zna dosta togaPrinceofVeresija je napisao/la:Ovog malog Hadžića treba forsirat maksimalno...nemate ni pojma kakvog dragulja imate u napadu
Varas se. Imao je kontakt s loptom, kada je izblokirao sut Ivetica ak se ne varam.miky_hz je napisao/la:Bravo Nedimeee,iz prve sut bez oklijevanja,bravo momce![]()
Novi trener pod obavezno,Horde su rekle svoje na kraju za upravu![]()
P.S nepojmljivo mi je da Ahmet opet bukvalno nije imao kontakt sa loptom,ako pocne protiv Gabele prije malog treba se roknut taman mi mater na klupi sjedila.
Moram dodati Novakovića I pavlovica.FrancescoTotti je napisao/la:Kako su predvidivi jbt tito ...
UPRAVA NAPOLJE MAMU VAM YEBEM SVIMA!
Celik danas ipak veci amateri, mada i nasi bi bili isti da nema Rahamnovica i Velkoskog. Nedime bravo.
pa jel moguce da jedan igrac ima onoliko gresaka kojem jedan od deset centarsuteva bude dobar, da konstantno igra i da nijednom treneru to ne dopizdi.... nevjerovatno.Memara je napisao/la:Samo da se Almiru sjetim najbližih toliko od mene!
Hvala kolega.FrancescoTotti je napisao/la:pa jel moguce da jedan igrac ima onoliko gresaka kojem jedan od deset centarsuteva bude dobar, da konstantno igra i da nijednom treneru to ne dopizdi.... nevjerovatno.Memara je napisao/la:Samo da se Almiru sjetim najbližih toliko od mene!
Pridruzujem se tvojim cestitkama naravno!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 39 gostiju.