Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
E odavno lošije poluvrijeme nisam pregledao kao ovo Sassuolo - Fiorentina. Pa gledao sam bolje tekme u kantonalnim ligama.. 

LUHG!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Eagles, utrecht da bilo ko jos zabije cccccc, kako su poceli konto sam bice golijadaKaunas je napisao/la:de jos koji put presaltaj Totenhaminacefindecko je napisao/la:Slušajte ovo![]()
![]()
![]()
![]()
Igrao ja listiće neke, i sad :
1. Treba mi dvica Kelna, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
2. Treba mi dvica Bordoa, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
3. Treba mi kec Paderborna, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
4. Treba mi Tottenham, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
Treba li kome šta da gledam?![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ajde Fiorentina, dajte jedan ovim papcima, nemojte da padam na prvom 

- Consigliere
- Kontakt:
Pitanje za one koji barataju sistemima: Koji sistem treba odigrati da bude isplativ (jednak ili veci od uplate) ako su kvote 5-6? Naravno, bez fikseva. Bila je ona tabela jednom, ali ne mogu da je nadjem sada.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa kako mrzim ovo, u prvih 15 dva gola I onda nista, evo vec 75min. Ajdeee utrecht, ajdeeee eagles
Edit. Gooooooooooool
Edit. Gooooooooooool

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
evo ovdje ti je najlakše sebi izračunati http://www.tipovi1x2.net/Kladionica/Sistemi" onclick="window.open(this.href);return false;Consigliere je napisao/la:Pitanje za one koji barataju sistemima: Koji sistem treba odigrati da bude isplativ (jednak ili veci od uplate) ako su kvote 5-6? Naravno, bez fikseva. Bila je ona tabela jednom, ali ne mogu da je nadjem sada.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Pretpostavljam, da mislis igrati neke prelaze X-1 ili slicno. Ako su takve kvote od 5-6, mislim da ti je najbolji 4 od 12.Consigliere je napisao/la:Pitanje za one koji barataju sistemima: Koji sistem treba odigrati da bude isplativ (jednak ili veci od uplate) ako su kvote 5-6? Naravno, bez fikseva. Bila je ona tabela jednom, ali ne mogu da je nadjem sada.
Ima 495 kombinacija, a ako pogodis 4 para sa prosjecnom kvotom od 5 imas minimalno povrat uloga.
baci malo pogled na Violeinacefindecko je napisao/la:
Treba li kome šta da gledam?

I meni su trebaliTitova-Juga je napisao/la:Pa kako mrzim ovo, u prvih 15 dva gola I onda nista, evo vec 75min. Ajdeee utrecht, ajdeeee eagles
Edit. Gooooooooooool

Nabubam ovih zx2 i prodje postavim poslije ,izgleda treba samo nabacat pa prodje prodje

Željeznicar za život cijeli !
a kad ne prođe onda bude: ma što lupam bezvezelikusa je napisao/la:
Nabubam ovih zx2 i prodje postavim poslije ,izgleda treba samo nabacat pa prodje prodje

sta mislite moze li nurkic preko 9 kontam njega staviti sa realom preko 161,5 gledam statistiku ove sezone i valensija i real dosta poena daju, dva meca isla preko...
Ma mora jedna tekma 0 - 0 završit, biće da smo upravo TU izabrali!hoshafka je napisao/la:baci malo pogled na Violeinacefindecko je napisao/la:
Treba li kome šta da gledam?

EDIT: Volim kad ovako pogriješim!

Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 22 dec 2013, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
- Consigliere
- Kontakt:
Hvalahoshafka je napisao/la: evo ovdje ti je najlakše sebi izračunati http://www.tipovi1x2.net/Kladionica/Sistemi" onclick="window.open(this.href);return false;

Zbrojeve golova. Ma, bezveze, samo da probam. Inace ne igram sisteme skoro nikako...emir_tr je napisao/la:
Pretpostavljam, da mislis igrati neke prelaze X-1 ili slicno. Ako su takve kvote od 5-6, mislim da ti je najbolji 4 od 12.
Ima 495 kombinacija, a ako pogodis 4 para sa prosjecnom kvotom od 5 imas minimalno povrat uloga.
btw. nadjoh onu tabelu, pa ako nekom moze pomoci

Fit Tony: I keep my friends close...
evo Fiorentine *o*
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Sad sa utakmice fortuna:keln....ludilo, prejaka atmosfera i utakmica.na kraju 2:3 mozda i zasluzeno.kartona 7 pa ako je ko uhvatio taj predlog od prekjuce cestitam.nexus lave bez obzira ko ovo sudi i prosjeku ovo je ipak vise od utakmice, zato uvjek preko ide.naboj je veliki
Jel se ikad nekom ovo desilo

Je bo te Sasuolo gola ne mogu dat' grob te je bo. E svašta.
Allegri je gospodin!
Jel igra itko Barcelonu ? 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Imam je ja na jednom, a na drugom 3+Tritolone je napisao/la:Jel igra itko Barcelonu ?
ja je jos na 1-0 igrao 2suarez7 je napisao/la:Imam je ja na jednom, a na drugom 3+Tritolone je napisao/la:Jel igra itko Barcelonu ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.