FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I nedovršena je bolja i sigurnija od 95% ostalih u ovoj ligi ,jao saveza i qrca tu su samo kad treba kažnjavat 

Ne bi se čudio da protiv Radničkog bude scenario Sloboda - Sarajevo iz 2011 godine. Što se tiče sjevera.fukara87 je napisao/la:Sve je to maslo Sabovica i koji su bili snjim u upravi, gamad

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko sam upućen, zabranjeno je puštati navijače na tu tribinu dok se ne završi izgradnja. Da nisu pušteni na tribinu, ne bi bilo kazne.
Hayley <3
Za ovu kaznu se isplati pustat navijace.badblueboylivno je napisao/la:Koliko sam upućen, zabranjeno je puštati navijače na tu tribinu dok se ne završi izgradnja. Da nisu pušteni na tribinu, ne bi bilo kazne.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisi ti dobro informisan, istina je da tribina nije komplet zavrsena, ali je preostalo da se postave stolice ostalo je sve uradjeno sto se tice grubih radova, na tribini su postavljenje ograde i na ulazima kapije tako da moze pricati ko sta hoce ali ona je bezbijedna, a kad pogledam ostale stadione i kakve uslove imaju ovo je mila majka, ali previse s-eru tako da kazem.badblueboylivno je napisao/la:Koliko sam upućen, zabranjeno je puštati navijače na tu tribinu dok se ne završi izgradnja. Da nisu pušteni na tribinu, ne bi bilo kazne.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
utakmica protiv branitelja valjda u nedelju
Branitelj svoje domaće utakmice igra nedjeljom, jedino ako ne bude opet nekog vjetra jakog pa se odgodi utakmica.....Sloboda1919 je napisao/la:utakmica protiv branitelja valjda u nedelju

Covjece gledao sam snimak iz Rodoca kad su odgodili utakmicu, pa vjetar je bas puhao nenormalno, frajer sutne loptu i lopta se vrati unazad
postave loptu na bijelu tacku i ona sama udje u gol
, da hoce puhnut prema golu Branitelja da im zabijemo 2 komada i u drugom da prestane vjetar 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ruku na srce nisu postojali uslovi da igraju ljudi utakmicu ...mislili so da je neka ucka cim se odgadja utakmica, ali uslovi nisu postojali nema sanse
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Komsije sretno u nedjelju i da abd pobjedite i vec se ove godine vratite u PL pa da ponovo igramo kantonalni derbi
- TzBulevar87
- Kontakt:

U19 reprezentacija danas igrala prijateljski meč protiv Makedonije u Gradačcu. Naravno tu su Riba i Reno

075
Dobro je što igramo u nedjelju da se možemo dogovoriti sa Braniteljom kad već budemo znali ostale rezultate. Čuo sam ovo jutros u Lukavcu.
Kuglaši su prvaci države. Nadam se da će Tuzla konačno dobiti adekvatnu kuglanu. Momci su to zaslužili.

Kuglaši su prvaci države. Nadam se da će Tuzla konačno dobiti adekvatnu kuglanu. Momci su to zaslužili.
Zna li neko,da li igraci danas putuju za Mostar ili ce na dan meca?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Danas putujuharry_90 je napisao/la:Zna li neko,da li igraci danas putuju za Mostar ili ce na dan meca?

- TzBulevar87
- Kontakt:
Hvala Bogu pa se ima za putovanja dan prije
. Sutra očekujem najmanje nerješen ishod, izgubit sigurno nećemo, vjerujte kad vam kažem to
.

075
Azmir je rekao da nece dozvolit da mu ekipa ide na dan utakmice pogotov gdje su daleka putovanja. Isto tako nadam se da ce sutra odigrati hrabro i da ce barem bod donijet u Tuzlu.TzBulevar87 je napisao/la:Hvala Bogu pa se ima za putovanja dan prije. Sutra očekujem najmanje nerješen ishod, izgubit sigurno nećemo, vjerujte kad vam kažem to
.
Sretno vam dečki, nadam se da ćemo vam mi danas dosta pomoći.
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala i vama neka je sretno.Sn96 je napisao/la:Sretno vam dečki, nadam se da ćemo vam mi danas dosta pomoći.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sutra sa pobijedom u Mostaru, dolazimo na 3 boda Vitezu dok se izjednačavamo sa Radničkim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.