nisi ti shvatio šta sam ja rekaoIlPrincipe je napisao/la:ama o čemu ti pričaš ? Kaka došao prije do lopte, ovaj ga pokosio po cjevanici čist penal ne prdi glupostiAdmir_Sa je napisao/la:jedno od najglupljih pravila vezano za sviranje penala se upravo desilo u milanu maloprije
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nema potpisa
- Salabajzer
- Kontakt:
Isto kao što ti nisi shvatio da je čovjek maloprije pod ''malim ekipama'' mislio na timove protiv kojih je Roma kiksala, a ne na Romu. Još se čovjek fino izrazio u množini.
ne bih se složio da je tako mislioSalabajzer je napisao/la:Isto kao što ti nisi shvatio da je čovjek maloprije pod ''malim ekipama'' mislio na timove protiv kojih je Roma kiksala, a ne na Romu. Još se čovjek fino izrazio u množini.
nema potpisa
- Salabajzer
- Kontakt:
To nisam ni očekivao.
nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahaha koji likovi
što se ba srkletiš, draže ljudima da izgube nego da gledaju romu na vrhu tabele

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
dobice oni po labrnji za 20 dana samo tako, pa ce mi trebati onaj vojni dvogled da ih uspijem pronaci negdje dole na tabeliL'Avvocato je napisao/la:hahahaha koji likovi
nema potpisa
tabela je promjenjiva, al' kup u facu Boga mi nije 
a da je Lazio bio u situaciju kao Riomma prije par sezona, oni bi garant igrali da pobjede i pruže šansu Laziju da osvoji Scudetto
a da ne bi rekao, pustili Interistima jer su 'braća', Lazio je uzeo Interu titulu, kad smo ih dobili 4-2

a da je Lazio bio u situaciju kao Riomma prije par sezona, oni bi garant igrali da pobjede i pruže šansu Laziju da osvoji Scudetto

a da ne bi rekao, pustili Interistima jer su 'braća', Lazio je uzeo Interu titulu, kad smo ih dobili 4-2

-
sa ovom pricom o kupu fanovi nazia me podsjecaju na staru mog prijatelja koja se nekad davno slikala sa harisom dzinovicem i svaki, ama bas svaki put kad mu dodjem prica o tom highlightu svog zivota bez obzira na to sto je prica davno prezvakana, sto je haris bitna licnost k'o kup takmicenje u italiji i sto to, na kraju krajeva, nikoga ne zanima. medjutim, dobar kakav jesam ispostujem pricu svaki put jer znam koliko to njoj znaci (da ne znaci bezbeli ne bi ni pricala) i uvijek na kraju zatrazim sliku da pogledam, a ona sva ponosna pokazuje sliku 'iz svoje ruke jer sto je sigurno sigurno je'. shodno tome, zamolio bih i chinagliu da nam postavi koji video i slike tog najvaznijeg dana u historiji kako njega kao navijaca tako i kluba koji voli i za koji zivi jer nismo stvarno dugo gledali i citali nesto na tu tematiku.
kad si me već tako lijepo zamolio ..Evil Genius II je napisao/la:zamolio bih i chinagliu da nam postavi koji video i slike tog najvaznijeg dana u historiji kako njega kao navijaca tako i kluba koji voli i za koji zivi jer nismo stvarno dugo gledali i citali nesto na tu tematiku.

vidi romatrista jesu brzi, nisu ispoštovali svečanu ceremoniju .. mi protiv Juvea jesmo

PEACE drugovi

Michael Bradley: "Kad razgovaram s navijačima Rome, Rimljanima, o 26 maju, razgovaramo bez dileme o jednom od najmračnijih dana u historiji kluba."
Federico Balzaretti: "Ni sto pobjeda u derbyju ne može da ponišiti 26 maj."

toliko o nebitnom kupu, kako bi rekli pojedini navijači ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pedulla potvrdio dogovore. Inter i Juve u ozbiljnim pregovorima, ali se ne zna koga Conte želi, Ranocchiu ili Guarina.
http://novovrijeme.ba/vucinic-prelazi-u ... raja-dana/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://novovrijeme.ba/vucinic-prelazi-u ... raja-dana/" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★
Haris je legenda, kad zapjeva, Jesu l' dunje procvale 
čuj Conte hoće panja Ranocchiju
s jedne strane ne vidim šta će vam Guarin pored Pogbe, a sa druge strane, zamislite te dvije mrcine zajedno 

čuj Conte hoće panja Ranocchiju

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja bi volio da dođe, mada sam skeptik. Guaro je zmija, samo što nije dobar u vugla. Ali riješio bi to Conte svojim metodama.
★★★
Nije ni Branca dobar u vugla pa me ne bi cudilo da napravi razmjenu Guaro-Padoin i da konacno rijesimo dilemu ko je bolji 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo izgleda već gotovo. Pao dogovor. Mirko ode u Milano da se dogovori oko detalja. Napustio Vinovo, pozdravio suigrače.
Gazzetta navodi kako je postignut dogovor o direktnoj razmjeni, bez keša. Vučko-Guaro ... prejak potez Marotte ako se obistini.
Gazzetta navodi kako je postignut dogovor o direktnoj razmjeni, bez keša. Vučko-Guaro ... prejak potez Marotte ako se obistini.
★★★
izgleda gotova razmjena guarin-vucinic..
ne znam sta reci.. istina da se trebamo rjesiti bar jednog napadaca, ali guarin je skoro pa nepotreban.. svaki nas veznjak je bolji od njega.. mozda je beppe skontao da ce ga lakse prodati nego vucinica jer je mladji
ne znam sta reci.. istina da se trebamo rjesiti bar jednog napadaca, ali guarin je skoro pa nepotreban.. svaki nas veznjak je bolji od njega.. mozda je beppe skontao da ce ga lakse prodati nego vucinica jer je mladji

Inter je definitivno klub koji ima najgoru tranfer politiku.
Dat, po meni, najboljeg igrača za napadača koji ima 30 godina i koji igra samo kad mu se digne
Dat, po meni, najboljeg igrača za napadača koji ima 30 godina i koji igra samo kad mu se digne

Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.