Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Bilo je dobro jutros, onako na prvu.
Ipak ima masu bugova, meni se i dalje vizuelno svidja.
Ipak ima masu bugova, meni se i dalje vizuelno svidja.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Glupo je kritikovati devove, valjalo je to sve uvezati, ne znam ni koliko placaju developere. Ali cim oni nemaju ni jednog QA u rosteru znamo svi koliko je sati.
Ulozili su minimalno, vjerovatno 2-3 praktikanta radilo na ovom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne znam, ali ono ovako gurnuti i frontend i backend je amaterski. Sad ces imati 5x vise posla, na ovo je najbolji hotfix vratiti staru verzijuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:54Glupo je kritikovati devove, valjalo je to sve uvezati, ne znam ni koliko placaju developere. Ali cim oni nemaju ni jednog QA u rosteru znamo svi koliko je sati.
Ulozili su minimalno, vjerovatno 2-3 praktikanta radilo na ovom.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nije losa aplikacija(pricam cisto za UI) samo ne kontam zasto je user skroz dole ispod i osnovnih i detaljnih info
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da, kao ubojstvo drugog stepena. Najvjerovatnije iz razloga sto je pobjegao sa lica mjesta, pa se krio itd; sve to utice na konacnu presudu. Mora postojati razlog zasto zakon formulise tako a tretira isto.MoodyHank je napisao/la: ↑15 feb 2023, 16:5517,5 na kraju. Čak i više nego za ubistvo iz nehata, ali poenta je da se u BiH to ne smatra ubistvom, što je glupi Sarma kobasičar sad poučen pa se ušutio kao kuja.
snaga olxa je sadrzaj a ne izgled, meni dok je god citljivo ok je, logo je odlican, ne znam da li je originalan al je dobar
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nema veze bijeg, to je zasebno djelo. Svako usmrćenje u saobraćaju se kvalifikuje tako, nikad kao ubistvo. Zašto, nemam pojma.alemsa je napisao/la: ↑15 feb 2023, 20:24Da, kao ubojstvo drugog stepena. Najvjerovatnije iz razloga sto je pobjegao sa lica mjesta, pa se krio itd; sve to utice na konacnu presudu. Mora postojati razlog zasto zakon formulise tako a tretira isto.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Stvar umisljaja, odnosno svijesti i volje. Saobracajno djelo se ne moze pociniti sa direktnim umisljajem (da je svjestan da krsenjem saobr propisa moze koga ubiti i da je to htio), jer je onda ubistvo. Tipa zabijes se namjerno u pjesaka. Jedino moze eventualni umisljaj (da je svjestan da krsenjem saobr propisa moze koga ubiti i da je na to pristao). Npr vozis 120 kroz naselje ili preko pjesackog ured dana, i vodis sa onom sta bude - bude, svejedno ti. Ili nehat naravno.MoodyHank je napisao/la: ↑15 feb 2023, 22:57Nema veze bijeg, to je zasebno djelo. Svako usmrćenje u saobraćaju se kvalifikuje tako, nikad kao ubistvo. Zašto, nemam pojma.![]()
Sumnjam da je to, i bez umisljaja smrt se desila aka ubojstvo iz nehata. Cak sta vise s autom i imas vise kontrole (osim naravno u slucajevima gdje pjesak kriv), ali ono svjesno proci kroz crveno, ides 100 na sat u zoni gdje 30 ogranicenje itd. Kazna je ocigledno takva da se tretira kao cin ubojstva, zasto formulisu na nacin na koji formulisu ne znam, ali mora postojati razlog.Kajzer10 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:14Stvar umisljaja, odnosno svijesti i volje. Saobracajno djelo se ne moze pociniti sa direktnim umisljajem (da je svjestan da krsenjem saobr propisa moze koga ubiti i da je to htio), jer je onda ubistvo. Tipa zabijes se namjerno u pjesaka. Jedino moze eventualni umisljaj (da je svjestan da krsenjem saobr propisa moze koga ubiti i da je na to pristao). Npr vozis 120 kroz naselje ili preko pjesackog ured dana, i vodis sa onom sta bude - bude, svejedno ti. Ili nehat naravno.
Jesu li još nekome nestali dojmovi s profila na piku?
-
- Kontakt:
Nisu buraz , samo tebi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ne upratih da je pisao momak na prošloj strani, upratio sam samo za spašene pretrage žalbe
Nestalo je sve

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni na pik-u stiglo obavještenje da imam novu privatnu poruku. Ja uđem da vidim šta je u pitanju, ono 'stigla' poruka od 12.08. prošle godine

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja za 6 godina nikad nisam vidio direktni umišljaj kod saobraćajke, uvijek ide eventualni, zato su kazne blaže u odnosu na ubistvo. Zato ide formulacija, pristajući na posljedicu a ne htijući posljedicu. Raširismo temu maksimalno, a ja samo htio napisati da je Sarma glup.Kajzer10 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 23:14Stvar umisljaja, odnosno svijesti i volje. Saobracajno djelo se ne moze pociniti sa direktnim umisljajem (da je svjestan da krsenjem saobr propisa moze koga ubiti i da je to htio), jer je onda ubistvo. Tipa zabijes se namjerno u pjesaka. Jedino moze eventualni umisljaj (da je svjestan da krsenjem saobr propisa moze koga ubiti i da je na to pristao). Npr vozis 120 kroz naselje ili preko pjesackog ured dana, i vodis sa onom sta bude - bude, svejedno ti. Ili nehat naravno.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nevezano za pitanje, Kadra je puko
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 30 gostiju.