Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..
Utd veoma slab u drugom pol , City iako sa igračem manje zaslužio je remi ali sudija izgleda nije tako mislio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pazi sta pricas. Dzeko igra u Cityu! Mogli bi ovi njegovi sektasi na forumu na zub da te uzmu.anonymousHD je napisao/la:Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..

Namjerno nisam htio da spominjem faul Kolarova nad Valenciom u drugom dijelu kada nije sviran takodjer penal za nas. Pa ono je prije bio "jedanaesterac" nego Jonesova ruka ali eto o tome niko ni rijeci.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Man.utd je danas imao dva igrača više.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma sta da ti trazimo.Sudija zna da on nije imao namjeru ali je zato Kompany imao.Razumijem da toliko volite i navijate za klub ali budite realni sudija je ovo odlucio.Ali nema veze sretno da vam bude u nastavku ovog kupa.A kako ste se bili uplasili na 2:3 niko nista da napise to mi je malo smijesno.A kada je bilo 0:3.pise se idemo im vratit ovo ono itd.I na kraju najzanimljiviji detalj izlazi sudija sa terena i Ferguson mu se nesto zali kad nisam umro od smijeha.Rooney88 je napisao/la:Moze li neko naci snimak penala? Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
ali jedan uopste nije dirao loptu,tako da...mozak je napisao/la:Man.utd je danas imao dva igrača više.

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 08 jan 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Iskreno, jel ono tebi crveni karton?Rooney88 je napisao/la:Pazi sta pricas. Dzeko igra u Cityu! Mogli bi ovi njegovi sektasi na forumu na zub da te uzmu.anonymousHD je napisao/la:Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..![]()
Namjerno nisam htio da spominjem faul Kolarova nad Valenciom u drugom dijelu kada nije sviran takodjer penal za nas. Pa ono je prije bio "jedanaesterac" nego Jonesova ruka ali eto o tome niko ni rijeci.![]()
Potpis!
Svaka cast !anonymousHD je napisao/la:Hmm.. svi nešto pričaju nije sviran penal, oštećen shity, a što je Kolarov napravio penal u drugom poluvremenu? Čist ko suza, tu se niko ne žali, a? Drago mi je što je Manutd prošao! Zasluženo..

Pa prije nego sto je dzeko dosao,Citijeve fanove si mogao u Bosni na prst jedne ruke izbrojati,sad su svi navijaci citija,jednu utakmicu govore mancini kreten ne ubacuje dzeko,sljedeca utakmica Mancini prekucao fergusona..
Hajd jos recite izgubili smo sto nam nije bilo Tourea i Dzeke i Balotellia...

Ali je najzaslužniji za pobjeduL-Train je napisao/la:ali jedan uopste nije dirao loptu,tako da...mozak je napisao/la:Man.utd je danas imao dva igrača više.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
igrac utakmicemozak je napisao/la:Ali je najzaslužniji za pobjeduL-Train je napisao/la:ali jedan uopste nije dirao loptu,tako da...mozak je napisao/la:Man.utd je danas imao dva igrača više.

Cekaj, znaci bio je penal?tevezito je napisao/la:Ma sta da ti trazimo.Sudija zna da on nije imao namjeru ali je zato Kompany imao.Razumijem da toliko volite i navijate za klub ali budite realni sudija je ovo odlucio.Ali nema veze sretno da vam bude u nastavku ovog kupa.A kako ste se bili uplasili na 2:3 niko nista da napise to mi je malo smijesno.A kada je bilo 0:3.pise se idemo im vratit ovo ono itd.I na kraju najzanimljiviji detalj izlazi sudija sa terena i Ferguson mu se nesto zali kad nisam umro od smijeha.Rooney88 je napisao/la:Moze li neko naci snimak penala? Ja ne mogu da komentarisem jer na Sport Klubu je bio samo jedan ponovljeni snimak a na njemu mi se ucinilo kako je Jones loptu prvo dirao nogom odakle se ona odbila u ruku. To se ne svira prijatelju, nikada.Stivi_Dzi je napisao/la:Čist penal nije sviran ljudima, ako ćemo realno. Mogo je se iskupit za onaj crveni sudija al et.

OK. Moze ovako?
Osteceni ste svakom njegovom odlukom, trebali ste nas opet pregaziti sa sesticom po prikazanoj igri, mi nismo prisli golu kako treba, konstrolisali ste igru cijelih 90 minuta, Belgijanac nije zasluzio crveni, penala nad Welbeckom nije bilo, penala nad Valencijom takodjer, Jonesova ruka je bila cist penal za vas, pregazili ste nas i stidim se ove pobjede.
Moze ovako prijatelju stari pa da nam oboici bude lakse?

@Aldinn1
Bilo je elemenata za crveni, po pravilniku i jeste ali takodjer je i prestrogo iskljucen mada samo se zapitaj sta da Nani nije izbjegao onaj start? Sa dvije noge da je pogodio Nanija tu bi vrlo lako mogla i karijera igraca da zavrsi. Pa da je Da Silva izbjegao start Taylora svi bi pricali a ovaj drugi za to dobio crveni svi bi istu pamet kao i sada ovdje prosipali. A vidi sta je jedan takav start uradio Da Silvu! Zavrsio je u Ukraini nakon Engleske. Naravno da nije bio potpuno isti start ali ja samo kazem da je pogodio Nanijevu nogu vrlo lako bi mogao tezi lom noge da se desi. Sreca pa nije!
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 08 jan 2012, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nagradu će dobiti neoficijelno, u svlačionici unitedaL-Train je napisao/la:igrac utakmice

- eric_cantona
- Kontakt:
analiza:
igra Uniteda - loša .. Rooney dao golove, Smalling solidan, Welbeck se trudio, ostali nista posebno. Giggs nula, Valencia iznenadjujuce loš, Nani već dugo vremena loš, kao i Evra. Ferdinand nesiguran, Jones puno lopti izgubio, Carrick takodjer losiji nego u zadnjim utakmicama. Lindegaard također nesiguran, ali ništa nije mogao zapravo kod golova, nije kriv. Imao jednu dobru obranu.
Crveni: Sudac je procjenio opasnu igru sa podignutim đonovima, što je crveni karton. Start je na usporenoj jasno vidljiv, i radi se o graničnom slučaju, koji možda nije trebalo svirat, ali sumnjam da će se na kraju velika buka oko ovoga dogodit.
Penal(i): Penal za United čist ko suza, još jedan penal je trebao biti za united, još čistiji. Za City, ono je napucana lopta koja se odbila od nogu igrača te promjenila smjer i pogodila ruku Jonesa, moglo se svirati ali od sva tri slučaja, Cityjev je najslabiji
Igra Cityja: Bunker i dvi polušanse. Mogla bi se napisati priča "Aguero i devet braniča". Da je City ovdje spasio rezultat, to bi tek bilo nezasluženo, jer nisu šanse stvorili cijelu utakmicu, a dali su dva gola. United igra loše, ali je i takav bio bolji konkurent. Bez Y.Tourea i Balotellia, City nije ista ekipa
Utakmica je otišla u drugom poluvremenu u krivom smjeru, bilo je dosta nervoze pred kraj, ali bitno je da se pobjedilo, u gostima, kod velikog konkurenta ove sezone.
igra Uniteda - loša .. Rooney dao golove, Smalling solidan, Welbeck se trudio, ostali nista posebno. Giggs nula, Valencia iznenadjujuce loš, Nani već dugo vremena loš, kao i Evra. Ferdinand nesiguran, Jones puno lopti izgubio, Carrick takodjer losiji nego u zadnjim utakmicama. Lindegaard također nesiguran, ali ništa nije mogao zapravo kod golova, nije kriv. Imao jednu dobru obranu.
Crveni: Sudac je procjenio opasnu igru sa podignutim đonovima, što je crveni karton. Start je na usporenoj jasno vidljiv, i radi se o graničnom slučaju, koji možda nije trebalo svirat, ali sumnjam da će se na kraju velika buka oko ovoga dogodit.
Penal(i): Penal za United čist ko suza, još jedan penal je trebao biti za united, još čistiji. Za City, ono je napucana lopta koja se odbila od nogu igrača te promjenila smjer i pogodila ruku Jonesa, moglo se svirati ali od sva tri slučaja, Cityjev je najslabiji
Igra Cityja: Bunker i dvi polušanse. Mogla bi se napisati priča "Aguero i devet braniča". Da je City ovdje spasio rezultat, to bi tek bilo nezasluženo, jer nisu šanse stvorili cijelu utakmicu, a dali su dva gola. United igra loše, ali je i takav bio bolji konkurent. Bez Y.Tourea i Balotellia, City nije ista ekipa
Utakmica je otišla u drugom poluvremenu u krivom smjeru, bilo je dosta nervoze pred kraj, ali bitno je da se pobjedilo, u gostima, kod velikog konkurenta ove sezone.
ma da,mozda neku plavu kovertumozak je napisao/la:Nagradu će dobiti neoficijelno, u svlačionici unitedaL-Train je napisao/la:igrac utakmice

Bilo bi krajnje nekulturno od njih da ga ne ispoštuju do krajamozak je napisao/la:Nagradu će dobiti neoficijelno, u svlačionici unitedaL-Train je napisao/la:igrac utakmice

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
napokon i mi da dobijemo
..nisam imao snage
ni gledati mec jer sam bio uvjeren da necemo dobit..nemogu komentarisati ovo iskljucenje za crveni, ali zaboravljate da smo i mi dobili u prosla dva meca sa cityem crveni, prvo scholes pa onda evans koji su imali kljucan uticaj na ishod tih tekmi, vjerovatno kao i ovaj ali opet smo prije toga imali prednost kao i city u proslim tekmama..jedina razlika je sto je city imao vrmena da se reorganizuje i postavi kako treba jer su crveni dobili u prvom poluvremenu i na odmoru su se reorganizovali, a mi smo u proslim mecevima dobijali crvene u drugom poluvremenu i nismo mogli na pravi nacin da se postavimo i organizujemo nakon toga jer nismo imali vremena a ni dovoljno siroku klupu..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nego sta mislite o Scholesu?
Napravio je 2 greske,jednu kod gola,druga kod pasa kada je prebacivao teziste igre na drugu stranu.
Ali misljenja sam da je to zbog kise,dosta je lose vrijeme bilo..
Solidna partija,treba jos malo kondiciju vratiti,nadam se da ce biti od pomoci..
Napravio je 2 greske,jednu kod gola,druga kod pasa kada je prebacivao teziste igre na drugu stranu.
Solidna partija,treba jos malo kondiciju vratiti,nadam se da ce biti od pomoci..
Interesuje me zašto Valencia od 10 lopti koje primi 8 vrati nazad , Kolarov neprelazan ili. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na koliko je dosao on kod vas ?Narin je napisao/la:Nego sta mislite o Scholesu?
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odlicno sto je ispao MC, nece imati prilike odbraniti titulu iz prosle sezone.
Nije se smilo dopustiti da se vrate onako u igru, ali na kraju vrijedna pobjeda.
Utakmica pomalo cudna, svega je bilo, prava takmicarska, borbena i neizvjesna do kraja.
2:3
Nije se smilo dopustiti da se vrate onako u igru, ali na kraju vrijedna pobjeda.
Utakmica pomalo cudna, svega je bilo, prava takmicarska, borbena i neizvjesna do kraja.
2:3

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.