Gdje si ovo nasao ako smijem pitat?hoshafka je napisao/la:Barceloni nedostaju: Xavi, Puyol, Neymar, Messi i Valdes od bitnih igrača.
Koliko je sigurno ovo da nema pola tima?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Gdje si ovo nasao ako smijem pitat?hoshafka je napisao/la:Barceloni nedostaju: Xavi, Puyol, Neymar, Messi i Valdes od bitnih igrača.
Gledam ut. sanse se redaju, po 3 u dvije minute, ali... u sportu rijetko ko ima niz od 7-8 pobjedamirza_it je napisao/la:Imal ko da nije igrao Ajax ebo im hitler majku.
DrinaJedina je napisao/la:Nije Thompson zdrav u glavu ..
Ništa ne očekujem ujutro!![]()
dobio si, sretanmirza_it je napisao/la:Imal ko da nije igrao Ajax ebo im hitler majku.
injuriesandsuspensions, oni su pouzdani skroz.Idimidodjimi je napisao/la:Gdje si ovo nasao ako smijem pitat?hoshafka je napisao/la:Barceloni nedostaju: Xavi, Puyol, Neymar, Messi i Valdes od bitnih igrača.
Hvala drughoshafka je napisao/la:injuriesandsuspensions, oni su pouzdani skroz.Idimidodjimi je napisao/la:Gdje si ovo nasao ako smijem pitat?hoshafka je napisao/la:Barceloni nedostaju: Xavi, Puyol, Neymar, Messi i Valdes od bitnih igrača.
Xavi je probable(ali opet čitam na nekim drugim stranicama da vjerovatno neće nastupiti)
ipak pobijeda Ajaxa sad hajde paderbornnnnnnnnnnnnnnnnndr.van nostrand je napisao/la:Gledam ut. sanse se redaju, po 3 u dvije minute, ali... u sportu rijetko ko ima niz od 7-8 pobjedamirza_it je napisao/la:Imal ko da nije igrao Ajax ebo im hitler majku.
1-1Kaunas je napisao/la:hej Totenhama tuge
de jos koji put presaltaj Totenhaminacefindecko je napisao/la:Slušajte ovo![]()
![]()
![]()
![]()
Igrao ja listiće neke, i sad :
1. Treba mi dvica Kelna, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
2. Treba mi dvica Bordoa, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
3. Treba mi kec Paderborna, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
4. Treba mi Tottenham, ja upalim da gledam-ODMAH ZABIŠE GOL
Treba li kome šta da gledam?
de torinoinacefindecko je napisao/la:![]()
![]()
počet ću naplaćivati
EVO GENT SAD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem, ljudi kunem vam se!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.