Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nema potreba za tim stvarima, jer ispada da Juve ima celnu poziciju samo zbog sudijski gresaka....poštenim
vrebac86 je napisao/la:A boga mi ni Sudija se nije dao iznenaditi![]()
Iskreno, ono ljudski sam se zabrinuo za njegovo mentalno zdravlje.gio10 je napisao/la:Ovaj Admir dobio šećer zbog Juventusa![]()
Genoa se ipak nije dala iznenaditi
vi ste bacili bodove protiv Sasula i Calgarija, ali isto tako je i Juve bacio 3 boda protiv Viole koju je vec bio dobio.. Atalanta i Bergamo nije lagano gostovanje, samo su Juve i Viola uzeli citav plijen u istom..Admir_Sa je napisao/la:a tek romaItalia je napisao/la:kako Napoli bezveze prosipa bodove protiv ovih slabih ekipa.. mogli su biti konkurent za titulu, ovako ce se morati zadovoljiti tim 3. mjestom, a i to je upitno s'obzirom na igru Viole..
osim utakmice protiv juventusa, odigrali loše 15min protiv milana, poluvrijeme protiv atalante i imaju 6-8 bodova manje
To kralju!Saurman je napisao/la:Juventus nije bacio bodove protiv Fiorentine nego je bio pregažen.
velis ti neki dan, da Juventusovi veznjaci nista ne bi pomogli Utd-u izuzev Vidala..Saurman je napisao/la:Juventus nije bacio bodove protiv Fiorentine nego je bio pregažen.
Kleverli, Flečer, KerikItalia je napisao/la:velis ti neki dan, da Juventusovi veznjaci nista ne bi pomogli Utd-u izuzev Vidala..Saurman je napisao/la:Juventus nije bacio bodove protiv Fiorentine nego je bio pregažen.
I to osmicu ako bi oni bili milostivi ko Lord BendtnerSalabajzer je napisao/la:Ne treba ni pomisliti kako bi Juve tek prošao u Firenci da je igrao Gomez za domaće, primili bi osmicu.
Salabajzer je napisao/la:Ne treba ni pomisliti kako bi Juve tek prošao u Firenci da je igrao Gomez za domaće, primili bi osmicu.
vrati se gore i vidi jesam li ja juventusa spomenuo, prica je bila kako napoli bezveze prosipa bodove, a ja replicirao da ih je roma još gore prokockala, da bi jedan iz vašeg copora napisao da je tako jer je roma mali klubNedved11 je napisao/la:Nema potreba za tim stvarima, jer ispada da Juve ima celnu poziciju samo zbog sudijski gresaka....poštenim
Naravno,Vidal odskače od ostalih.Italia je napisao/la:velis ti neki dan, da Juventusovi veznjaci nista ne bi pomogli Utd-u izuzev Vidala..Saurman je napisao/la:Juventus nije bacio bodove protiv Fiorentine nego je bio pregažen.
ama o čemu ti pričaš ? Kaka došao prije do lopte, ovaj ga pokosio po cjevanici čist penal ne prdi glupostiAdmir_Sa je napisao/la:jedno od najglupljih pravila vezano za sviranje penala se upravo desilo u milanu maloprije