FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2017, 15:40

Evo sad Sportske objavile da se bira između Husa i Kosanovića. Smiješni ovi mediji..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 15:49

Zip je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la: Je li izmosljotina da smo doveli trenera iz opcine?
NE!
Da smo ispali od amatera, jedne od najlosijih ekipa protiv koje smo ikada igrali u Evropi?
Nije tacno, nisu amateri, i ne znam ko uopste je pustio pricu da su amateri?. Uostalom igrali sno protiv mnogo losijih protivnika..
Da ne znamo gdje je Crnkic?
Zna se gdje je Crnkic. Jel to se tebk treba neko pravdati?
Da ne znamo kako i zasto je Balic otisao djabaluka iako je bio ugovorom vezan?
Balic je otisao jer je imao prevelika primanja za ono sto je malo davao klubu. Rjesili smo se velike plate. Ni prvi ni posljednji na kojem smo lose poslovali.
Da nas igrac Said ne igra niti trenira a ima mozda najjaci ugovor u ligi, u svakom slucaju unosan?
Nije no to tacno. Said trenira, a to sto ne ogra treba pitati Calu. Nadam se da ce ga novi trener vrstiti u ekipu tsko da pocne novo pisanje po tebi i tvojim pljuvacina.
Da jos uvijek imamo dva stopera?
Ni to nije tacno.
Da nema love?
Ni to nije tacno. U klubu ima sasvim dovoljno para da se funkcionise kako treba. Jel tebi bolje da pare ostanu u klubu il da dovedemo ndkoga kao Balic il Stepanov?
Da se kresu troskovi na sve strane?
Ni to nije tacno. Slusas ljude koji pricaju gluposti i iznisljotine.
Kao onaj budala evander, prosuo vam pricu da smo odbili neke tamnopute igrace kojj su sad u Zvezdi, a vi povjerovali.
Da kamp nije gotov?
Kamp nije gotov. Al to sto imano tamo, u Butmiru, treba da se ponosimo a ne da ismijavamo.
Da sko trebali u Evropi dalje dogurati nego prije tri godine kada su se velike stvari najavljivale?
Trebalo smo biti, a zahvaljujuci pogresnim odlukama uprave nismo tamo. Ta uprava je slusala glas pljuvaca pa otjerala Kodru, stala na stranu bojkotasa i pljuvaca i tako nas unazadila 5 godina.
Da nam se ne zuri sa trenerom iako je situacija kriticna?
Sto je kriticna situacija? Opet slusas pogresne ljude, ljude koji samo izmisljaju, jer se hrane time da ih ti i takvi kao ti hvalite na sva zvona...
Napokon ne zurimo, ne pravimo ishitrene poteze. Liga je tek pocela, i ti kazes kriticna situacija :lol: smjesan si!
Da nam je trener letio nakon prvog kola sto je najbolji pokazatelj sta on i uprava zapravo misle o neosvajanju bar jedne titule i veoma lose epizode u Evropi?
Trener je letio zbog lose atnosfere, i opceg nezadovoljstva Janjosem od strane navijaca. Janjos nije trener za FkS. Nama ne potreban trener sa velikim mudima. Cali svakako veliko hvala za sve!
Da su kolaci u Metropolisu medju najboljim u gradu?
Itd
Opet nekk pusta iznisljotine, truju vas glupim i nebitnim stvarima.
Zamaras se previse.
Manipulisu sa tobom i takvim kao ti da vjerujes u takve stvari, da momak ne izlazi iz tog Metropolisa. Smjesno.
Bolje da popustis Saida malo, i da se fokusiras na bitnije stvari u tvom zivotu.

LP

Lp i tebi
:thumbup: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 29 jul 2017, 16:01

Kako god okrenes od svih trenera opet je Husref najozbiljniji.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jul 2017, 16:07

Kakv je djon obraz ovaj Zip, nevjerovatno.
Za pola godine, za godinu, nebitno, otjerat cemo ti tog clana porodice koji radi u klubu!

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2017, 16:08

Ma nama je dosta više i vraćanja tih starih trenera (Husref Janjoš) a i dovođenje ovih trenera koji su stara škola (Đuričić, Ješić, Kosanović). Dajte nekog školovanog lika sa licencama, mladog, perspektivnog i željnog uspjeha... od ovih što se spominju ja bi najviše volio ovog Marića pa i Lalatovića, mada mislim da od njega nema ništa... ali defenitivno nam treba nešto novo, dosta je ponavljanja iste priče oko trenera svake godine.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 29 jul 2017, 16:15

@Osttribine Ne budi jarane toliko sujetan. Rekao si da svi danas igraju fudbal osim mi, pa i ti ribari,konobari,itd..,pravdajuci cini mi se tu cinjenicu slabom ligom?!?!
Ko je nama zabranio da igramo kako ocekujemo i postizemo rezultate na nivou kakav klub zasluzuje??
Mi smo se mogli izdici i biti blizu ovih regionalnih velikana,savez i liga nemaju veze s tim. Primjera okolo ima poprilicno.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 16:16

U ovoj ligi jedini trener koji je znao postaviti igru na najvišem nivou je Vinko Marinović. Ali iskreno u ovoj situaciji sa ovom politikom u klubu i Farukom i ostalim nestručnim zaposlenicima ne bih volio da dođe jer bi ga sigurno potrošili možda i brže nego Kodru.

Iskreno bez nekih jasnih promjena u politici kluba ne vidim neko dugoročno rješenje.

Džaba neko sa vizijom na klupi kada ti Faruk vodi sportski segment, a broj jedan u klubu čovjek koji je fudbalski analfabet.
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 16:20

ajdohordas je napisao/la:Ma nama je dosta više i vraćanja tih starih trenera (Husref Janjoš) a i dovođenje ovih trenera koji su stara škola (Đuričić, Ješić, Kosanović). Dajte nekog školovanog lika sa licencama, mladog, perspektivnog i željnog uspjeha... od ovih što se spominju ja bi najviše volio ovog Marića pa i Lalatovića, mada mislim da od njega nema ništa... ali defenitivno nam treba nešto novo, dosta je ponavljanja iste priče oko trenera svake godine.
sve to stoji , ali to su najbolji treneri lige, a ne znam eventualno Vinka zaganjat ali se i ne javlja lik pretjerano tako da....drugog nemaš, mene strah isto i od tih "mlad, perspektivan" jer su to amateri i učenici, koje treba neko trpiti da se uče na Sarajevu a to mi nikako više ne može pod kožu....dok skontaju gdje su i kojim igricama se služe ovdje ispušit ćemo ga skroz....radije bi nekog iskusnog ako već mora bit stranac...i to baš iskusnog...da im usadi osnove fudbala, dupli pas, prekide, nametanje tempa, držanje lopte, kretanje bez lopte.....to bi bilo neizmjerno korisno za mlade igrače ali bgm i ove zbunjene polu-igrače....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 jul 2017, 16:24

DenchiNL je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ma nama je dosta više i vraćanja tih starih trenera (Husref Janjoš) a i dovođenje ovih trenera koji su stara škola (Đuričić, Ješić, Kosanović). Dajte nekog školovanog lika sa licencama, mladog, perspektivnog i željnog uspjeha... od ovih što se spominju ja bi najviše volio ovog Marića pa i Lalatovića, mada mislim da od njega nema ništa... ali defenitivno nam treba nešto novo, dosta je ponavljanja iste priče oko trenera svake godine.
sve to stoji , ali to su najbolji treneri lige, a ne znam eventualno Vinka zaganjat ali se i ne javlja lik pretjerano tako da....drugog nemaš, mene strah isto i od tih "mlad, perspektivan" jer su to amateri i učenici, koje treba neko trpiti da se uče na Sarajevu a to mi nikako više ne može pod kožu....dok skontaju gdje su i kojim igricama se služe ovdje ispušit ćemo ga skroz....radije bi nekog iskusnog ako već mora bit stranac...i to baš iskusnog...da im usadi osnove fudbala, dupli pas, prekide, nametanje tempa, držanje lopte, kretanje bez lopte.....to bi bilo neizmjerno korisno za mlade igrače ali bgm i ove zbunjene polu-igrače....
Sve to stoji, ali strani kvalitetni treneri i koštaju, a pitanje je koliko mi možemo to da platimo... Čim oni spominju uveliko Alagića kao mogućeg nasljednika Čale, odmah je jasno da para na preseravanje i na bacanje baš i nemamo... Najviše bi volio da se Kodro vrati, ali situacija je nažalost takva kakva jest...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2017, 16:25

Evander je napisao/la:Kakv je djon obraz ovaj Zip, nevjerovatno.
Za pola godine, za godinu, nebitno, otjerat cemo ti tog clana porodice koji radi u klubu!

Otjerati ces njegove da postavis svoje, to tako ide. :rol:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 jul 2017, 16:28

fks74 je napisao/la:

Ja nikoga postaviti necu. Ali i da imam nekog tamo, cutao bih. Ne bih javno gluposti pricao.

Da u drugoj ligi zavrsimo, pojedini bi rekli kako je sve ok. Koliko nisko mozete postaviti standarde i ocekivanja?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2017, 16:32

Evander je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Ja nikoga postaviti necu. Ali i da imam nekog tamo, cutao bih. Ne bih javno gluposti pricao.

Da u drugoj ligi zavrsimo, pojedini bi rekli kako je sve ok. Koliko nisko mozete postaviti standarde i ocekivanja?

Niko jarane nije rekao da je dobro ali nije ni onako kako se zeli predstaviti na forumu. :salut:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 16:36

ajdohordas je napisao/la: Sve to stoji, ali strani kvalitetni treneri i koštaju, a pitanje je koliko mi možemo to da platimo... Čim oni spominju uveliko Alagića kao mogućeg nasljednika Čale, odmah je jasno da para na preseravanje i na bacanje baš i nemamo... Najviše bi volio da se Kodro vrati, ali situacija je nažalost takva kakva jest...
ma možemo jer da ne možemo, odmah bi imenovali nekog i ende saga....mislim da Kodro neće iz principa više nikad doći, šta god mu dao.....
ja ću opet ponoviti kvalitet nije skup, koliko god da je.....puno,puno skuplji je amaterizam...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2017, 16:41

Kako se to predstavlja na forumu?
Tako da je klub prodan najgorem investitoru u svijetu fudbala?
Tako da je tim doveden na toliko dno da vise ne mozemo proci ni dno dna europskog fudbala poput moldavaca?
Tako da imamo najnesposobniju upravu u historiji kluba koja nakon jednog kola ostaje bez trenera i "ne zuri" sa dovdjenjem novog? Koja u dva prelazna roka obmanjuje navijace sa dolascima nekakvih kapitalaca a nisu u stanju pokupiti ni ono sto valja u ligi?
Tako da nam je klub postao kao sda, tj. drzava sa milion nekih bordova, pozicija, uposlenika koji su NESPOSOBNI da rade ono za sto su zaposljeni da rade?

Ne znam kako se to predstavlja a da nije tako? De prosvijetli nas ti @fks74 molim te jer vidim da te ova tema ITEKAKO dotice jer prije uopste nisi ni pisao po forumu a otkako smo poceli raspravu o ovome itekako si aktivan i upecatljiv..... pitam se samo zasto!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 29 jul 2017, 16:41

Imate mahanje iz Makarske...slika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 jul 2017, 16:45

Zamislite izaberu novog trenera, a on nakon sedam dana kaže: Skenirao sam igrački kadar, ne trebaju nam pojačanja, ovaj tim je sposoban da se bori za trofeje na oba fronta :( :( :(

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 16:48

Historicar je napisao/la:Zamislite izaberu novog trenera, a on nakon sedam dana kaže: Skenirao sam igrački kadar, ne trebaju nam pojačanja, ovaj tim je sposoban da se bori za trofeje na oba fronta :( :( :(
ahahahahahahaha i izbori oba :urnebes: :rol: :rol: :rol: pa to bi bio piš samo takav...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 29 jul 2017, 16:49

PitarBordo je napisao/la:Ali iskreno u ovoj situaciji sa ovom politikom u klubu
Sve sam vise stava zbog ovoga da je najbolje da se ostavi Repuh ili dovede Jusufbegovic ili neko tog tipa. Sta ce bilo koji ozbiljniji trener ovdje sa klubom koji nema nikakve vizije kako treba izgledati. Daj nam cirkusa dok Tan ne skonta sta hoce, a kada se to desi ostalo ce se vrlo lako i brzo poredati

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jul 2017, 16:50

Historicar je napisao/la:Zamislite izaberu novog trenera, a on nakon sedam dana kaže: Skenirao sam igrački kadar, ne trebaju nam pojačanja, ovaj tim je sposoban da se bori za trofeje na oba fronta :( :( :(
Pa takvog ce i izabrati. Jedan od uslove i jeste da se klima glavom.
Nece sigurno zaposliti nekoga ko ce pricati ono sto im se ne svidja.
Uhljebljeni, njima dobro.
Bitnije je podijeliti redovne plate mnogobrojnim nesposobnjakovicima u administraciji, koje su doveli, nego pojacati ekipu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 16:55

Evander je napisao/la:
Pa takvog ce i izabrati. Jedan od uslove i jeste da se klima glavom.
Nece sigurno zaposliti nekoga ko ce pricati ono sto im se ne svidja.
Uhljebljeni, njima dobro.
Bitnije je podijeliti redovne plate mnogobrojnim nesposobnjakovicima u administraciji, koje su doveli, nego pojacati ekipu.

krenulo je dakle prejudiciranje s plačom unaprijed na događaje koji se još nisu zbili....hajde lijepo :D :bow: :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.