FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mensur55
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mensur55 » 29 jul 2017, 11:41

High je napisao/la:Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?
Ja koliko se sjecam on ce produzit ugovor, tako da nema razloga za brigu. :D
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 jul 2017, 11:49

Osttribine je napisao/la:
paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.
A slusaj,forum i sluzi za to da svako iznese svoje misljenje. Ako se nekome ne svida sta neko drugi pise ima jednostavne opcije ili da ignorise ili da preskoci.
A kako necemo pisati svaki dan skoro pa jedno te isto,kad ovi uhljupi iz kluba konstantno vuku lose poteze,konstantno daju materijala da se ovdje iznose kritike. Jednostavno vode klub u losem pravcu i tesko to samo gledati i sutiti,oni stalno vuku lose poteze,a mi stalno to kritikujemo. Ruku na srce kad je bilo stvari za pohvaliti ovdje su pohvaljenje i to od strane onih koje ovdje nazivaju 'pljuvacima'.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2017, 11:52

Osttribine je napisao/la:E pa upravo kao sto kazes ovo je forum i svako ima pravo na misljenje, onda ako se ne slazes sa necijim misljenjem izneses svoje, a ne pises da se neko nasrao bezveze, a situacija kao nije dobra. I ovde danima jedno te isto, ako neko nesto kontra napise od onoga sto vas nekoliko konstantno pisete odmah na sve nacine gledate da ga poklopite i nametnete svoje misljenje, kontradiktorni ste jbg.
Tebi ako se ne sviđa što se na forumu piše jedno te isto svaki dan - nemoj ni čitati.
Glupa ti je priča da se "sere" i "negativno" piše svaki dan o klubu, da se ima nešto pozitivno napisati, pisalo bi se o tome.

To je isto sad ja kažem ovim sa sjevera, šta koji qurac svaku utakmicu navijate, pjevate iste pjesme, sjedite, šutite, gledajte utakmicu.
Da smo se adekvatno pojačali, da strateški napredujemo, da imamo plan, ambicije i jasan cilj, da smo iznad prosjeka itd.. ovdje bi se hvalilo na sve strane, ne znam bil ti tada smetalo što se hvali svaki dan.

Nemoj srat molim te.

Čuj nemojte pisati jedno te isto svaki dan, jojjjjjjj Alija de da ja legnem.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 29 jul 2017, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 11:53

mensur55 je napisao/la:
High je napisao/la:Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?
Vjerovatno oplakuje Hrustemovića i Bekića, što ga napustiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 29 jul 2017, 11:59

High je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:
Vjerovatno oplakuje Hrustemovića i Bekića, što ga napustiše.
Kad je cetresnica?

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 29 jul 2017, 12:02

A mislis li da njih dotice sta ti i ja po forumu pisemo recimo, pogotovu kad se kritike odnose na njihov rad. Ako kritikujemo struku i igrace mozda nam to pije vode, ali njih, ma boli ih dupe. Cujem da im je najdraza pjesma "Mi smo tu i **** vam mame", sto je njima eto simpaticno. Mislim koliko god ne volim crnjacenje onog Evandera, ali za Tana je upravu, nismo se usrecili kao recimo Rijeka i Vardar sa svojim investitorima, ali gotovo je sad, a i pisati svakodnevno o tome ne vidim svrhu ali eto.

High

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 12:02

Derdiyok je napisao/la: Kad je cetresnica?

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Čim prođe 40 dana otkako nas je Hrustemović definitivno napustio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 12:06

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2017, 12:11

Osttribine je napisao/la:Napusi se kurca i prati Radnicki !
:mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2017, 12:13

SiouxLukavac je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Napusi se kurca i prati Radnicki !
:mrgreen:
:lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2017, 12:28

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2017, 12:31

AlfredNobel je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/cvijanovic-raskinuo-ugovor-u-kuvajtu-sutra-potpisuje-ugovor-sa-fk-sarajevo/51158 - ****

EVO GAAAAA TOOOOOO

:lol: :lol: :lol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jul 2017, 12:42

PitarBordo je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?
Šta je pisac htio reći?
Htjeo sam reci,nase je da navijamo sto cemo i uraditi a ako bude trebalo da se uradi nesto vise i to cemo uraditi kao i uvijek neces ti sigurno pomagat i govoriti sta da se radi,i ovp na mpstu nije transparent strucnjace vec parola koja poziva na tekmu i nastavi ponavljat i pljuvat svaki dan,a mi cemo se nadat da ce proigrati baletani,jer ne bodrimo Tana vec svetinju

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 jul 2017, 12:43

AlfredNobel je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/cvijanovic-raskinuo-ugovor-u-kuvajtu-sutra-potpisuje-ugovor-sa-fk-sarajevo/51158 - ****

EVO GAAAAA TOOOOOO

:lol: :lol: :lol:
Svaka čast Uprava :opaopa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2017, 12:45

Osttribine je napisao/la:E pa upravo kao sto kazes ovo je forum i svako ima pravo na misljenje, onda ako se ne slazes sa necijim misljenjem izneses svoje, a ne pises da se neko nasrao bezveze, a situacija kao nije dobra. I ovde danima jedno te isto, ako neko nesto kontra napise od onoga sto vas nekoliko konstantno pisete odmah na sve nacine gledate da ga poklopite i nametnete svoje misljenje, kontradiktorni ste jbg.
Tebi ako se ne sviđa što se na forumu piše jedno te isto svaki dan - nemoj ni čitati.
Glupa ti je priča da se "sere" i "negativno" piše svaki dan o klubu, da se ima nešto pozitivno napisati, pisalo bi se o tome.

To je isto sad ja kažem ovim sa sjevera, šta koji qurac svaku utakmicu navijate, pjevate iste pjesme, sjedite, šutite, gledajte utakmicu.
Da smo se adekvatno pojačali, da strateški napredujemo, da imamo plan, ambicije i jasan cilj, da smo iznad prosjeka itd.. ovdje bi se hvalilo na sve strane, ne znam bil ti tada smetalo što se hvali svaki dan.

Nemoj srat molim te.

Čuj nemojte pisati jedno te isto svaki dan, jojjjjjjj Alija de da ja legnem.
Ma nek me puca :)
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2017, 12:46

slika

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 13:05

Kako kad nestane argumenata odmah ti dolete da kažu da si glup ili da se napušiš. Sve na nivou. Bolje ni ne zaslužujemo.

Koga danas dovodimo za trenera?
Samo Saraj'vo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 jul 2017, 13:09

PitarBordo je napisao/la:Kako kad nestane argumenata odmah ti dolete da kažu da si glup ili da se napušiš. Sve na nivou. Bolje ni ne zaslužujemo.

Koga danas dovodimo za trenera?
Evo jedan od mene a mislim da ga niko spomenuo nije, Ciro Blazevic :kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jul 2017, 13:09

FrancescoTotti je napisao/la:
Zip je napisao/la:80-90% stvari koje se ovde pricaju su izmisljotine, koje dolaze od par forumasa...
100-110% stvari koje ti napises su cista glupost...
U bojkotu si :silent:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 29 jul 2017, 13:20

Zip je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Zip je napisao/la:80-90% stvari koje se ovde pricaju su izmisljotine, koje dolaze od par forumasa...
100-110% stvari koje ti napises su cista glupost...
U bojkotu si :silent:
Je li izmosljotina da smo doveli trenera iz opcine?
Da smo ispali od amatera, jedne od najlosijih ekipa protiv koje smo ikada igrali u Evropi?
Da ne znamo gdje je Crnkic?
Da ne znamo kako i zasto je Balic otisao djabaluka iako je bio ugovorom vezan?
Da nas igrac Said ne igra niti trenira a ima mozda najjaci ugovor u ligi, u svakom slucaju unosan?
Da jos uvijek imamo dva stopera?
Da nema love?
Da se kresu troskovi na sve strane?
Da kamp nije gotov?
Da sko trebali u Evropi dalje dogurati nego prije tri godine kada su se velike stvari najavljivale?
Da nam se ne zuri sa trenerom iako je situacija kriticna?
Da nam je trener letio nakon prvog kola sto je najbolji pokazatelj sta on i uprava zapravo misle o neosvajanju bar jedne titule i veoma lose epizode u Evropi?
Da su kolaci u Metropolisu medju najboljim u gradu?
Itd

LP

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, head88, N3R3D, rimljanin90, sekac, USB, Vanja8 i 119 gostiju.