Ja koliko se sjecam on ce produzit ugovor, tako da nema razloga za brigu.High je napisao/la:Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja koliko se sjecam on ce produzit ugovor, tako da nema razloga za brigu.High je napisao/la:Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?
A slusaj,forum i sluzi za to da svako iznese svoje misljenje. Ako se nekome ne svida sta neko drugi pise ima jednostavne opcije ili da ignorise ili da preskoci.Osttribine je napisao/la:I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
Tebi ako se ne sviđa što se na forumu piše jedno te isto svaki dan - nemoj ni čitati.Osttribine je napisao/la:E pa upravo kao sto kazes ovo je forum i svako ima pravo na misljenje, onda ako se ne slazes sa necijim misljenjem izneses svoje, a ne pises da se neko nasrao bezveze, a situacija kao nije dobra. I ovde danima jedno te isto, ako neko nesto kontra napise od onoga sto vas nekoliko konstantno pisete odmah na sve nacine gledate da ga poklopite i nametnete svoje misljenje, kontradiktorni ste jbg.
Vjerovatno oplakuje Hrustemovića i Bekića, što ga napustiše.mensur55 je napisao/la:Ja koliko se sjecam on ce produzit ugovor, tako da nema razloga za brigu.High je napisao/la:Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?
Kad je cetresnica?High je napisao/la:Vjerovatno oplakuje Hrustemovića i Bekića, što ga napustiše.mensur55 je napisao/la:Ja koliko se sjecam on ce produzit ugovor, tako da nema razloga za brigu.High je napisao/la:Zašto nijedan klub nije angažirao Duljevića, najboljeg igrača lige?
Čim prođe 40 dana otkako nas je Hrustemović definitivno napustio.Derdiyok je napisao/la: Kad je cetresnica?
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Osttribine je napisao/la:Napusi se kurca i prati Radnicki !
SiouxLukavac je napisao/la:Osttribine je napisao/la:Napusi se kurca i prati Radnicki !
AlfredNobel je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/cvijanovic-raskinuo-ugovor-u-kuvajtu-sutra-potpisuje-ugovor-sa-fk-sarajevo/51158 - ****
EVO GAAAAA TOOOOOO
Htjeo sam reci,nase je da navijamo sto cemo i uraditi a ako bude trebalo da se uradi nesto vise i to cemo uraditi kao i uvijek neces ti sigurno pomagat i govoriti sta da se radi,i ovp na mpstu nije transparent strucnjace vec parola koja poziva na tekmu i nastavi ponavljat i pljuvat svaki dan,a mi cemo se nadat da ce proigrati baletani,jer ne bodrimo Tana vec svetinjuPitarBordo je napisao/la:Šta je pisac htio reći?zlo87 je napisao/la:Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Svaka čast UpravaSiouxLukavac je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/cvijanovic-raskinuo-ugovor-u-kuvajtu-sutra-potpisuje-ugovor-sa-fk-sarajevo/51158 - ****
EVO GAAAAA TOOOOOO
![]()
![]()
Ma nek me pucaSiouxLukavac je napisao/la:Tebi ako se ne sviđa što se na forumu piše jedno te isto svaki dan - nemoj ni čitati.Osttribine je napisao/la:E pa upravo kao sto kazes ovo je forum i svako ima pravo na misljenje, onda ako se ne slazes sa necijim misljenjem izneses svoje, a ne pises da se neko nasrao bezveze, a situacija kao nije dobra. I ovde danima jedno te isto, ako neko nesto kontra napise od onoga sto vas nekoliko konstantno pisete odmah na sve nacine gledate da ga poklopite i nametnete svoje misljenje, kontradiktorni ste jbg.
Glupa ti je priča da se "sere" i "negativno" piše svaki dan o klubu, da se ima nešto pozitivno napisati, pisalo bi se o tome.
To je isto sad ja kažem ovim sa sjevera, šta koji qurac svaku utakmicu navijate, pjevate iste pjesme, sjedite, šutite, gledajte utakmicu.
Da smo se adekvatno pojačali, da strateški napredujemo, da imamo plan, ambicije i jasan cilj, da smo iznad prosjeka itd.. ovdje bi se hvalilo na sve strane, ne znam bil ti tada smetalo što se hvali svaki dan.
Nemoj srat molim te.
Čuj nemojte pisati jedno te isto svaki dan, jojjjjjjj Alija de da ja legnem.
Evo jedan od mene a mislim da ga niko spomenuo nije, Ciro BlazevicPitarBordo je napisao/la:Kako kad nestane argumenata odmah ti dolete da kažu da si glup ili da se napušiš. Sve na nivou. Bolje ni ne zaslužujemo.
Koga danas dovodimo za trenera?
U bojkotu siFrancescoTotti je napisao/la:100-110% stvari koje ti napises su cista glupost...Zip je napisao/la:80-90% stvari koje se ovde pricaju su izmisljotine, koje dolaze od par forumasa...
Je li izmosljotina da smo doveli trenera iz opcine?Zip je napisao/la:U bojkotu siFrancescoTotti je napisao/la:100-110% stvari koje ti napises su cista glupost...Zip je napisao/la:80-90% stvari koje se ovde pricaju su izmisljotine, koje dolaze od par forumasa...