Sumnjam u to da imas pofin broj godina onda...Evander je napisao/la:Tezim vremenima?
Ja ih se ne sjecam. A imam pofin broj godina
Kako dodje cika Tan ako je sve bilo med i mlijeko?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sumnjam u to da imas pofin broj godina onda...Evander je napisao/la:Tezim vremenima?
Sa sportskog aspekta nije bilo vala gore. U doba viršli, kad je Varešanović vodio ekipu sastavljenu 100% od djece Sarajeva, klub je završio na drugom mjestu. Sad nam slijedi borba za Evropu kao i lani, prije nikad nije bila upitna.DenchiNL je napisao/la:Sumnjam u to da imas pofin broj godina onda...Evander je napisao/la:Tezim vremenima?
![]()
![]()
Nemoj tako, jos je samo 31 kolo do kraja. Sta se moze uraditi za samo 31 kolo ?Osttribine je napisao/la:I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.
Ali fkt, uvijek jedni te isti mudruju iz dana u dan, znamo svi da je siguacija takva kakva jeste, ali svakodnevno negativu prosipati po forumu to ne kontam. I ovakvi kakvi jesmo bicemo u borbi za titulu, liga nam je takva kakva jeste, mozda cak i nikad losija, ali nije to samo nasa krivica. Svaka cast za ovaj potez HZ i animiranje raje za gostovanje sutra, nema sumnje da ce nas sutra biti fina brojka tamo.Mokes je napisao/la:Nemoj tako, jos je samo 31 kolo do kraja. Sta se moze uraditi za samo 31 kolo ?Osttribine je napisao/la:I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.
Koga vi imate zaposlenog u klubu?Osttribine je napisao/la:Ali fkt, uvijek jedni te isti mudruju iz dana u dan, znamo svi da je siguacija takva kakva jeste, ali svakodnevno negativu prosipati po forumu to ne kontam. I ovakvi kakvi jesmo bicemo u borbi za titulu, liga nam je takva kakva jeste, mozda cak i nikad losija, ali nije to samo nasa krivica. Svaka cast za ovaj potez HZ i animiranje raje za gostovanje sutra, nema sumnje da ce nas sutra biti fina brojka tamo.Mokes je napisao/la:Nemoj tako, jos je samo 31 kolo do kraja. Sta se moze uraditi za samo 31 kolo ?Osttribine je napisao/la:I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.
Sad za sad samo uza rodbina, a u slijedecem mandatu sira rodbina i komsiluk:Dhilmo je napisao/la:Koga vi imate zaposlenog u klubu?Osttribine je napisao/la:Osttribine je napisao/la:I sve ste to zakljucili na osnovu jednog kola i poraza, da nam slijedi borba za Evropu, da je sezona vec izgubljena, neki idu tako daleko pa kazu daj Boze i da udjemo u LzP. Nema vecih bolesnika od nas pitara, nikakve sredine, iz krajnosti u krajnost se ide. Ocekujem ukoliko pobjedimo sutra tamo da ce pojedinci poceti pisati, daj nam dva pojacanja i napad na titulu, do prvog kiksa.
Ali fkt, uvijek jedni te isti mudruju iz dana u dan, znamo svi da je siguacija takva kakva jeste, ali svakodnevno negativu prosipati po forumu to ne kontam. I ovakvi kakvi jesmo bicemo u borbi za titulu, liga nam je takva kakva jeste, mozda cak i nikad losija, ali nije to samo nasa krivica. Svaka cast za ovaj potez HZ i animiranje raje za gostovanje sutra, nema sumnje da ce nas sutra biti fina brojka tamo.
Organizacijski nije bilo bolje ali na terenu da, vazda drugi bili bez problema i to sa ogromnim dugom.DenchiNL je napisao/la:Sumnjam u to da imas pofin broj godina onda...Evander je napisao/la:Tezim vremenima?
![]()
![]()
Sto se mene tice nek crkne , al ovi obecavaju stvari koje ne mogu isporucit i on je obecan , jedno kazu , za par dana ko da nisu rekli , gdje je Crnkic , gdje je half , trenera biraju pihhh . covjek bi reko to je analiza aman , a svi znamo sta je , samo da se raja zamanta oko necegMortemHz je napisao/la:Onaj Duljević jos nije nasao klub a lige su vec pocele u svim drzavama, nije ni pripreme odradio..
I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
Da.MortemHz je napisao/la:Jel na BHT-u veceras Zrinjski?
Ma trebamo im pljeskat , pobogu ovo je forum , svako ima pravo na misljenje , tako i ti . Ti kazes dobro je Ja i neki drugi mislimo da je uzasno . Mi smo dobili milion neispunjenih obecanja , raja je bila strpljiva , ajde , treba vremena , al kako vrjeme odmice sve je gore i naravno da neki vise ne mogu trpit ovaj nivo amaterizma posebno kad vide da klubovi u okolini , ma nije samo u okolini , madjari su ispali al su ispali sa odlicnom igrom od dobre ekipe , i oni su ispred nas , za mene je to sramotno , al ne samo napredak kluba vec totalna nonsalancija kako se ovaj klub sramoti i uzima plata za isto.Osttribine je napisao/la:I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
Ne treba se zalijetati!High je napisao/la:
Selam za mog prijatelja, koji mi je za Melunovića na ovoj utakmici u Zenici rekao da je Robin van Persie.
E pa upravo kao sto kazes ovo je forum i svako ima pravo na misljenje, onda ako se ne slazes sa necijim misljenjem izneses svoje, a ne pises da se neko nasrao bezveze, a situacija kao nije dobra. I ovde danima jedno te isto, ako neko nesto kontra napise od onoga sto vas nekoliko konstantno pisete odmah na sve nacine gledate da ga poklopite i nametnete svoje misljenje, kontradiktorni ste jbg.paulus je napisao/la:Ma trebamo im pljeskat , pobogu ovo je forum , svako ima pravo na misljenje , tako i ti . Ti kazes dobro je Ja i neki drugi mislimo da je uzasno . Mi smo dobili milion neispunjenih obecanja , raja je bila strpljiva , ajde , treba vremena , al kako vrjeme odmice sve je gore i naravno da neki vise ne mogu trpit ovaj nivo amaterizma posebno kad vide da klubovi u okolini , ma nije samo u okolini , madjari su ispali al su ispali sa odlicnom igrom od dobre ekipe , i oni su ispred nas , za mene je to sramotno , al ne samo napredak kluba vec totalna nonsalancija kako se ovaj klub sramoti i uzima plata za isto.Osttribine je napisao/la:I sta predlazes da seremo kao i vas nekoliko iz dana u dan jedno te isto. Sve to sto si napisao zna i svaki navijac Sarajeva, ali ne vidim svrhu pisati svaki dan na forumu o tome. Kazem ti i ovakvi kakvi smo opet cemo se boriti za titulu, a to dovoljno govori o nasoj ligi. I te price konobari ribari, to je moglo prije 15, 20 godina proci, htjeli priznati ili ne danas svi igraju fudbal, dokaz su i rezultati iz godine u godinu tih satro konobarskih klubova. Nazalost i oni nas polako sustizu ako ne i prestizu, ali to nije samo do naseg kluba nego cjelokupne lige.paulus je napisao/la:Ovi sto se nasrase odjednom ko da je u klubu eto prosjecna situacija pa eto ljudi seru bezveze. Samo sto je Crnkic otisao i sto Said ne trenira je dovoljno da se svi zamisle koliko su ljudi u klubu zaista nesposobni , a gdje je ispadanje od konobara pa samaranje od madjara , pa igra koja ne lici ninasta , pa Ivetic koji pokriva 8 pozicija u timu , pa mi dva halfa imamo samo , gdje je havarija da dodjemo u situaciji da 1 kolo ostanemo bez trenera koji je morao ic poslije Zarije ako je vec trebao ic , gdje je ta akademija ( par terena i koliba) pa pogledaj klubove koje su dobili bilo kakvu injekciju finansijsku kako napreduju , gdje je Evropsko Sarajevo , gdje je Duljevic ( milion stvari nabrojat koje su obecane i nista ) , djeca iz akademije nam hodaju po probama ect ect, pa ako vam radi neko u klubu ok razumjem, al ako nije sta vam je , pa normalno je kritikovati kad idemo silaznom putanjom vertikalno od Borusije . pa raja je bila jako strpljiva ja mislim , al ovo ne lici ninasta vise .
Evander je napisao/la:Mi smo morali Keminu pjesmu o Sarajevu prisvojiti kao himnu.skoroalen je napisao/la:Ono je remek - djelo. Posebno uz pjesmu Keme koja je zagrmila, plus kanonada... ma nevjerovatno. Kako bi ljepše bilo da se Sarajevo, ljubavi moja pjeva umjesto Divova na početku svake utakmice...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ali zato, kad smo vec kod koreografija. Djecak koji raste je yebeno nenadjebiva, nosam je u novcaniku zenu sam izbacio!
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: fks74, Google [Bot], OzmoodPinglewood, r3m1, SamoDaKazeem i 43 gosta.