Ako si MigMig toliko voljan ima ona opcija za SP što je sekretar radio i svi zainteresovani su tipovali, a bilo je zanimljivo. Ima sigurno negdje u arhivi pa nam pripremi za prvenstvo.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
StevieG8 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 11:11Jbg ne znam nisam neki kladionicarOtelo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 11:05Kasnile platebavariapivo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:53@Otelo @StevieG8
jbt predzadnji smo u zadnjoj ligi, mislim da mozemo i moramo bolje. Mada ne znam sta vama bi, da ste vas dvojica samo po tri gola dali. Hajmo zasukat rukave i krenuti slijedece sezone opet na drugu ligu.![]()
Naredna sezona je naša![]()
Ovo mi je vjerovatno najgora sezona ikad, nisu me htjeli rezultati nikako.malo mi je i dosadilo tako da se ja povlacim iz ekipe a vama zelim svu srecu dalje
![]()
__Liedson__ je napisao/la: ↑08 nov 2022, 13:55Evo grupa je napravljena, pa svi zainteresovani se mogu prijaviti. Nadam se da je za savez ok kad vec nece biti lige, sto deyo rece neka dahnu malo.![]()
Tipuje se na utakmice grupne faze kao i K.O faza. Tipovat se moze do samog pocetka utakmice, moze se tipovati svaka pojedinacno a naravno i npr. cijelo prvo kolo odjednom.
Prije pocetka prve utakmice svjetskog prvenstva MORA se tipovati na BONUS (pobjednici grupa, najbolji strijelac, polufinalisti i osvajac prvenstva.)
Sto se tice bodovanja, za tacan rezultat se dobije 5 poena, za pogodjenu gol razliku 3(npr. ako se tipuje 2-1 a zavrsi 1-0), a za samo pogodjen tip 2 poena. Za nerijesen rezultat se dijeli 5 i 3 poena.
Za svaki tacan Bonus odgovor se dobije 4 poena.
Sve sto je potrebno je registrovati se i prijaviti(po mogucnosti isti nick kao i na forumu da znamo ko je ko) na aplikaciju Kicktipp koja je naravno dostupna na playstore ili appstore, ili na link koji cu postaviti na kraju.
Kod mene je na njemackom jeziku ali je dostupna i na engleskom i jos par stranih jezika.
https://www.kicktipp.de/sportsportforum/
Hvala!
forza je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
Hvala, čestitke i vama za ligašku titulu, vidimo se u Super kupu.
Znači Dragonsi i dalje ostaju jedini koji su osvojili tripletu
od zadnjih 8 sezona Dragosni uzeli 4, mislim da je samo to dovoljno, a mi Gongashi isto toliko izgubili u zadnja 3 kolalegenda reala je napisao/la: ↑11 nov 2022, 23:52Znači Dragonsi i dalje ostaju jedini koji su osvojili tripletu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.