NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jos reci da je Bagaric u pitanju...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- siroki1991
- Kontakt:
Bagarica zadrzati pod muss, to je igrac od 15 golova po sezoni, uostalom ima ugovor ako se ne varam... Cabraja nadam se da je onaj stari, dok su Ajayi i Solomon imali ocajne sezone iza sebe, zajedno su dali 3 gola, iako to ne znaci puno. Definitivno igraci koje vrijedi dovesti i koji bi u BiH ligi mogli nesto odigrati. Ali Matic , Zloma , Bagaric su kicma ove ekipe
Bagara ima otvoren ugovor potpisan na 2 ipo godinesiroki1991 je napisao/la:Bagarica zadrzati pod muss, to je igrac od 15 golova po sezoni, uostalom ima ugovor ako se ne varam... Cabraja nadam se da je onaj stari, dok su Ajayi i Solomon imali ocajne sezone iza sebe, zajedno su dali 3 gola, iako to ne znaci puno. Definitivno igraci koje vrijedi dovesti i koji bi u BiH ligi mogli nesto odigrati. Ali Matic , Zloma , Bagaric su kicma ove ekipe
Samo jedno ime
Pitanje za insajdere
Ostaje li Matic i je li ona odsteta koja je spominjana ostala ista?
SAMO ŠIROKI!
Nije još sigurno ali vjerovatno se nece vracati vamo.since1948 je napisao/la:Pitanje za insajdere
Da,Osijek je nudio jaču ali Stipe inzistirao na Rijeci
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Kakav je ovaj Solomon, imam ogranicene info o njemu, ali kazu da je dobar
NK Široki Brijeg
Pa jako slican igrac Ajayiju, samo je snalazljiviji u kaznenom prostoru, igrac za 10+ golova. Mislim da smo ga prvi put spomenuli ovdje prije 2-3 godine dok je bio u Sibeniku, tada je stvarno imao fantasticnu sezonu na Subicevcu. Poslije isto tako jako dobra sezona u Istri, ali prosle se nije bas nazabijao golova u Partizanu i Omoniji. Moje osobno misljenje je da ce biti pojacanje ako dodje
Sto se tice Ajayija, znamo sve, ako je imalo bolji nego onda kada je bio ovdje...
A steta za Matica ako je istina da nece ostati, trebati ce nam onda minimalno dva nova veznjaka
Sto se tice Ajayija, znamo sve, ako je imalo bolji nego onda kada je bio ovdje...
A steta za Matica ako je istina da nece ostati, trebati ce nam onda minimalno dva nova veznjaka
HRHB
HRHB
Menalo,Stipe,Matic,Jopa,Bralic.
Napusta nas kostur ekipe i najbolji igraci. Cini se kao da nece biti lako dovesti zamjene
Napusta nas kostur ekipe i najbolji igraci. Cini se kao da nece biti lako dovesti zamjene
SAMO ŠIROKI!
Bralic jos nista nije naso, zvao ga je jedan klub iz BiH kako sam čuo...since1948 je napisao/la:Menalo,Stipe,Matic,Jopa,Bralic.
Josip Kvesića je dobio ponudu od Siminog Hana uz dosta veću placu nego od Širokog no olako ih je odbiosb1996 je napisao/la:Bralic jos nista nije naso, zvao ga je jedan klub iz BiH kako sam čuo...since1948 je napisao/la:Menalo,Stipe,Matic,Jopa,Bralic.
.
Momci koji pomno prate HNL govore da je Solomon odličan igrač za naše prilike,a Ayayi prije 2 sezone meni ništa posebno nije odigrao, 2-3 zapažene utakmice,ostalo razina Crnova.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 08 jun 2018, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Solomon je puno bolji igrač od Ayayija, puno je konkretniji, Ayayji ima brzinu ali slabu završnicu, ima li išta od trenera ? Oduži se ovo ... , ništa zvanično a u kafićima se razna imena spominju.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Boris Pavić novi trener, Denis i Jure pomoćni.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Sretno mu...
Borise dobrodosao na Pecaru 

Zadnja izmjena: Android, dana/u 09 jun 2018, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
HRHB
HRHB