Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 21:11

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kenny hvala ti za Babela , valjda ces uspjeti izvuci iz njega maksimimu jer kvalitet posjeduje, samo je imao nesrecu da ga trenera Rafa Benitez , koji ne zna raditi sa mladim igracima a dokaz je nasa akademija gdje se nije znalo ko pije a ko placa :D

Ryan Babel :D
Prije 4-5 dana kad su Kenny i Gerrard obilazili nase akademije i kad su 2 igraca promovisana u prvi tim iz akademije Kenny je izjavio kako je zahvalan Benitezu jer je dramaticno popraravio liverpoolovu akademiju i da je siguran da u ovim igracima iz akademije lezi buducnost zato nemoj izmisljati da se nije znalo ko placa ko pije jer 3-4 zadnje godine akademija nam je medju najboljim u engleskoj.. Informisi se pa na osnovu istinitih i realnih cinjenica blati Rafu ako ga vec toliko mrzis..
Gdje su ti igraci iz akademije sto je Rafa doveo , zavrsili ko Nemeth tamo negdje i gubi im se svaki trag ... koje je to nesto uspjesno napravio bas bi volio da cujem to ime , dakle Rafa je bio tu jedno 5 godina i valjda bi do sada neki od njih isplivao , ali nema ih niti ce ih biti uvjeren sam 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jan 2011, 21:26

ma akademiju je najvise usrao GH
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 21:30

http://www.facebook.com/pages/Sian-Mass ... 5395965831
:lol: ha ha ha ja grupe :lol:
Eccleston, Pacheco, Kelly, Jack Robinson, Ayala ... to su sve Rafini momci.
Nego de ti nama Dirk reci koji je tvoj omiljeni Liverpoolov trener?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jan 2011, 21:33

Pa Rafa je doveo onog što je radio u Barci ne znam kako se zove. :|
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 21:36

Rizah je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Sian-Mass ... 5395965831
Rafa Benitez je moj omiljeni trener da njega nije bilo ne bi imao o cemu da pricam, a usput drag mi je jer ga smatram carobnim covjekom koji ima taj stimung da propalim fudbalerima pruzi priliku da igraju u velikom klubu :lol: :lol: :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 21:42

Dirk je napisao/la:
Rafa Benitez je moj omiljeni trener da njega nije bilo ne bi imao o cemu da pricam, a usput drag mi je jer ga smatram carobnim covjekom koji ima taj stimung da propalim fudbalerima pruzi priliku da igraju u velikom klubu :lol: :lol: :lol:
Slažem se za to, ali nije Rafa kriv za to. Nego vlasnici koji nisu htjeli Rafi davati novac za pojačanja.
Nego de ti nama reci koji je to 2004. godine bio najbolji trener na tržištu?
Ja nisam jedino za Rafin povratak, a hvala mu na onih pet lijepih godina. Da je on ove godine trener Liverpoola, mi bi sada imali barem 10 bodova više i imali bi Mascherana i Aquilanija u ekipi, a ne bi imali Koncheskog i Poulsena.
Ne pametuj puno o temama koje su prošle i ne prisjedaj nam svima na muku. On je prošlost ovog kluba i neka ostane tamo.
Sada imamo puno važnijih i boljih tema za razgovor.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jan 2011, 21:59

KENNY ZADOVOLJAN FORMOM TORRESA

Kenny Dalglish danas je pohvalio formu Fernanda Torresa, ali je i otkrio kako se nada da najbolje od Španjolca tek dolazi.
Torres je u subotnjoj pobjedi nad Wolverhamptonom (0:3) postigao dva gola, i time došao do ukupne brojke od 9 pogodaka u ovoj sezoni.
''Od kada sam ovdje, on je bio fantastičan, kako na treninzima, tako i na terenu. Osim svojih golova, on je neumorno radio naprijed i pomagao nam.
Mogu jedino, a tako ću i jedino, ocijeniti kakav je on bio od kada smo mi ovdje, i mi smo prezadovoljni njime, a također i njegovim suigračima. Nadam se da ono najbolje od njega tek dolazi'', završio je Dalglish.

Čim mu je porasla kosa vraća se u staru formu,očekujem protiv Stokea bar jedan gol. 8-)
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 jan 2011, 22:06

Dalglish: Glen's been fantastic
Kenny relishing Stevie return

Koliko ih Kenny hvali rek'o bi čovjek da imamo najbolje igrače na svijetu. :lol:
FK Pjetlovi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 22:11

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... hoffenheim

Ipak Babel ode :roll:

Liverpool move for Suarez stalls

Liverpool could be forced to abandon their pursuit for Ajax striker Luis Suarez after talks between the two clubs stalled.

The Reds had made the Uruguay international their top transfer priority for new boss Kenny Dalglish in the January transfer window.

Director of football strategy Damian Comolli flew out to Amsterdam on Monday morning for discussions with Ajax.

The Dutch club, however, refused to buckle on their £25million asking price for the 24-year-old, £10m more than Liverpool had bargained for.

Suarez is keen to quit Amsterdam for Merseyside but Liverpool are reluctant to pay anything more than £18m for the star and are running out of time to complete the deal.

Ryan Babel could yet be offered as a makeweight despite boss Dalglish announcing he would be staying at Liverpool after the winger failed to agree terms with German club Hoffenheim over a £5.8m deal.

The Anfield club are eager to recruit a new frontman to bolster their attack and ease some of the burden on striker Fernando Torres.

A evo i informacija o Suarezu.
Znači ipak King je slagao :roll:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 jan 2011, 22:16

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jan 2011, 22:25

Dirk je napisao/la:
Preko glavi si svima nama, kako to do sada nisi razumio?

Babelu sretno, nadam se da će njegov talenat doći do izražaja u Bundes ligi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 22:33

Ryane, sretno u Njemackog, vjerujem da ces se snaci, i da ces tamo pokazati svoj puni potencijal.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 22:42

Daglis ne da Babela
Menadzer Livepoola Keni Daglis izjavio je da Rajan Babel nece preci u nemackog prvoligasa Hofenfajma

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 22:46

alfarouqaminu je napisao/la:Daglis ne da Babela
Menadzer Livepoola Keni Daglis izjavio je da Rajan Babel nece preci u nemackog prvoligasa Hofenfajma

Liverpool se predomislio :D
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 jan 2011, 22:50

polga je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Daglis ne da Babela

Liverpool se predomislio :D
ejbga, ma i staa ce im,nego ja citam na jednom portalu i gledam i razmisljam dal je moguce da ga nece dati.... i eto dadose ga,a i sta ce im ionako nije nista pokazao :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 22:56

Dirk je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Inace, poznato je da je nakon odlaska Rafe Beniteza dovodjenje talenata masovno uzelo maha a to se
prvenstveno mozemo zahvaliti treneru ( Roy Hodgsonu ), a ne Comolliu.

Dirk zvani nebuloza !
Poslano: 22 jan 2011, 11:36
Od: OTNYS_YNWA
Za: Dirk
Nisi mi jasan. Odmah da ti kazem da cu te ovog trenutka staviti na ignore. ( jer tvoje bajke zaista nemam zivaca citati ) Ja znam da tebe to nije briga, ali cisto informativno. ;)

Mrsko mi sada da ovo stavim kao sliku, ali ako bude potrebno i to cu uraditi,samo da ti kazem da si se sa ovim posrao na svoj karkater koji nisi ni imao ... ili me nisi znao staviti na ignore listu ... :lol:

Dakle i dalje citas moje postove i uzivas u njima to mi je jako drage bajke te ipak zanimaju :lol:
Hvala NN osobi koja mi je pp porukom poslala ovaj tvoj post znajuci da si mi na listi za /ignore.

Samo da ti kazem da nikada nisam sam sebe opovrgnuo pa tako ni kada si ti u pitanju. Procitao sam tvoj post
jer te je Carlo citirao a takvi se postovi mogu citati od osobe koja je na listi za gnjavatore. Neka te, tu si gdje
si.

Evo ti postovi.
Carlo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kenny hvala ti za Babela , valjda ces uspjeti izvuci iz njega maksimimu jer kvalitet posjeduje, samo je imao nesrecu da ga trenera Rafa Benitez , koji ne zna raditi sa mladim igracima a dokaz je nasa akademija gdje se nije znalo ko pije a ko placa :D

Ryan Babel :D
Ti ako znaš bolje od King Kennyja onda ok, sam King je REKAO da je Rafa zaslužan za odlično stanje u akademiji, ne pričaj šuplje i ne mudruj džabe.

btw. I napiši post, a da ne spomeneš Rafu.
Uzivaj.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 jan 2011, 23:02

Sretno Ryanu...meni jedan od najdrazih igraca u L'poolu krivo mi je sto nije uspio...nadam se da ce uspjeti tamo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 23:03

the scouser je napisao/la:Sretno Ryanu...meni jedan od najdrazih igraca u L'poolu krivo mi je sto nije uspio...nadam se da ce uspjeti tamo.
Dodati te pare i kupiti Suareza. Vrijeme je vise. :(

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 24 jan 2011, 23:21

Prodajom Babela trebalo bi namaknuti te milione za Suareza. Nadam se da ce Comolli to rijesiti. Veceras na tekmi Bolton-Chelsea Clark i Lee Bog zna zasto :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2011, 23:22

VELA je napisao/la:Prodajom Babela trebalo bi namaknuti te milione za Suareza. Nadam se da ce Comolli to rijesiti. Veceras na tekmi Bolton-Chelsea Clark i Lee Bog zna zasto :D
Znam i ja. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.