>Opravdan ovaj zuti pa crveni.IlCapitano je napisao/la:Crveni za Konea, kriminalno suđenje u Bologni.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo jedva da je faul, kamo li karton.terabajt je napisao/la:>Opravdan ovaj zuti pa crveni.IlCapitano je napisao/la:Crveni za Konea, kriminalno suđenje u Bologni.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Povlacenje za dres je uvijek zuti,a sutanje lopte poslije.IlCapitano je napisao/la:Ovo jedva da je faul, kamo li karton.terabajt je napisao/la:>Opravdan ovaj zuti pa crveni.IlCapitano je napisao/la:Crveni za Konea, kriminalno suđenje u Bologni.
- IlCapitano
- Kontakt:
Šutanje lopte nisam vidio, a povlačenje također jedva da je bilo, samo ga je dotakao. Nebitno, ovo se samo nadovezuje na ono što sam rekao za suđenje u Engleskoj, tamo i u LP ovo se ne svira ni kao faul, kamo li karton.terabajt je napisao/la: Povlacenje za dres je uvijek zuti,a sutanje lopte poslije.
Evo pravde, Diamanti opet asistent, Bianchi 2x.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Slazem se da dosta gresaka ima u sudjenju,sumnjiv je i penal na Klozeu (udine-lazio) moje misljenje da nije kontakta bilo.IlCapitano je napisao/la:Šutanje lopte nisam vidio, a povlačenje također jedva da je bilo, samo ga je dotakao. Nebitno, ovo se samo nadovezuje na ono što sam rekao za suđenje u Engleskoj, tamo i u LP ovo se ne svira ni kao faul, kamo li karton.terabajt je napisao/la: Povlacenje za dres je uvijek zuti,a sutanje lopte poslije.
Evo pravde, Diamanti opet asistent, Bianchi 2x.
- francobaresi
- Kontakt:
Napoli se poskliznuo u posljednjim minutama, ekipa ima dosta potencijala. Pogotovo u napadu. Ali odbrana je kriminalna, a to je ono što je najbitnije u ovoj ligi. Odbrana je ključ uspjeha. Callejon ponovo zabio. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Čist drugi žuti ne zezaj, ne znam kakav je prvi bio. Klasični karton, jer je zaustavio Higuaina kad je ovaj ima dobru priliku, odbrana nije bila postavljena.
Penal bio sumnjiv i cijelu utakmicu sudija je šiljio na stranu Napolija, ali na kraju zaslužen gol za Bolognu, kralj Bianchia
. Ali publika i igrači Bologne ponekad prelaze granice u "plakanju", prije svih Diamanti.
Penal bio sumnjiv i cijelu utakmicu sudija je šiljio na stranu Napolija, ali na kraju zaslužen gol za Bolognu, kralj Bianchia

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ma zezam se. Nako, krupan jbte_forzamilan_ je napisao/la:Carli sta je to sad neka nova interna zajebancija, nisam upratio![]()
Ne, ozbiljan sam dobar je on napadč tu nema dileme ali nije sinoć nešto odigrao barem 2. pol što sam gledao. Imao je par šansi morao je zabit 1. Jbg dobar je al mora pure pojest da bude ko MATRI gol

Allegri je gospodin!
- francobaresi
- Kontakt:
Čovjek je mrcina, da je crn bio bi kao Drogba. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kako Napoli bezveze prosipa bodove protiv ovih slabih ekipa.. mogli su biti konkurent za titulu, ovako ce se morati zadovoljiti tim 3. mjestom, a i to je upitno s'obzirom na igru Viole..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Na malim se uvijek lomilo prvenstvo, tako ce biti i ove godine. Uloziti milione u napadace pored cinjenice da se ekipa gradi i temelja tj. odbrane...
Fiorentina profitirala, ali sam misljenja da Napoli ima vise sanse za 3 mjesto...
Fiorentina profitirala, ali sam misljenja da Napoli ima vise sanse za 3 mjesto...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
a tek romaItalia je napisao/la:kako Napoli bezveze prosipa bodove protiv ovih slabih ekipa.. mogli su biti konkurent za titulu, ovako ce se morati zadovoljiti tim 3. mjestom, a i to je upitno s'obzirom na igru Viole..
osim utakmice protiv juventusa, odigrali loše 15min protiv milana, poluvrijeme protiv atalante i imaju 6-8 bodova manje

nema potpisa
Tako ti je to sa malim ekipama.Admir_Sa je napisao/la:a tek romaItalia je napisao/la:kako Napoli bezveze prosipa bodove protiv ovih slabih ekipa.. mogli su biti konkurent za titulu, ovako ce se morati zadovoljiti tim 3. mjestom, a i to je upitno s'obzirom na igru Viole..
osim utakmice protiv juventusa, odigrali loše 15min protiv milana, poluvrijeme protiv atalante i imaju 6-8 bodova manje
Allegri je gospodin!
i poštenimCarli je napisao/la:Tako ti je to sa malim ekipama.Admir_Sa je napisao/la:a tek romaItalia je napisao/la:kako Napoli bezveze prosipa bodove protiv ovih slabih ekipa.. mogli su biti konkurent za titulu, ovako ce se morati zadovoljiti tim 3. mjestom, a i to je upitno s'obzirom na igru Viole..
nema potpisa
neke tekme sam gledao i to je bio period gdje Roma nije bila na nivou, ali realno je izgubila gotovo sigurne bodove u 2-3 utakmice; Roma-Sassuolo 1-1; Roma-Cagliari 0-0, Torino-Roma 1-1...tu se prelomilo prvenstvo, i tkz. male utakmice mogu biti presudne. Opet Roma igra dobro, polahko ucvrscuju drugo mjesto. Mada, nije jos nista gotovo, sve je moguce osim "drvenog sporeta i gumenih masa "Admir_Sa je napisao/la:a tek romaItalia je napisao/la:kako Napoli bezveze prosipa bodove protiv ovih slabih ekipa.. mogli su biti konkurent za titulu, ovako ce se morati zadovoljiti tim 3. mjestom, a i to je upitno s'obzirom na igru Viole..

Nije lose biti ni drugi, Roma je u izgradnji, te do godine mogu ispraviti greske i biti jos bolje...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Salabajzer
- Kontakt:
Prvenstvo su prelomile sudije, mislim da je i onaj prvi tim Juventusa neregularan, ono je bila fotomontaža, Benatiju su brzinski pomjerili metar ili dva unazad. Vidal je bio u ofsajdu, ipak Juventus kontroliše sve živo i mrtvo u Italiji pa su malo i režisere Sky televizije potplatili.
Roma niti sljedeće sezone neće moći parirati Juventusu, sa jednom tekmom sedmično su na -8, šta će tek biti kad budu igrali dvije.
Roma niti sljedeće sezone neće moći parirati Juventusu, sa jednom tekmom sedmično su na -8, šta će tek biti kad budu igrali dvije.
Ovaj Admir dobio šećer zbog Juventusa
Genoa se ipak nije dala iznenaditi

Genoa se ipak nije dala iznenaditi
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.