FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 24 nov 2011, 17:43

Scof1eld je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:united ili chelsea ako dodju, nece valjati :? ..ocekujem pomoc od bratske organizacije uefe i apoel u osmini finala ;)
ma za chelsea ne brinem toliko ,oni ak vak nastave igrat barca bi lagano sa njima na kraj izasla ;)
ma ne leze oni barci nikako... jos nije nerealno da i city prodje, pa da imamo 3 engleske top ekipe na drugom mjestu.. bukvalno je bolje biti drugi ove sezone jer real ti svakako ne moze doci a arsenal ili bayern su stare musterije :mrgreen:
ja ba bolje drugi bit :D ,kud pobijedismo sinoc puu :mrgreen: ,ma nadam se napoli da ce drugi bit ,manco ce bit sto posto drugi ,chelsea dabogda i prodje ,valencija ce ja mislim bit druga u toj grupi ,dovoljan im nerijesen rezultat u londonu (samo 0:0 im ne godi), ma sta cemo koga god dobijemo , ja bi ajax najradije :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 24 nov 2011, 17:54

Ja bi volio najtezeg moguceg drugog, evo npr Mancha bude drugi ja bi volio odmah njega, jer mi ocito kriticarima trebamo uvijek iznova pokazivati koliko smo jaki, sta treba da nam dodje sugavi Zenit pa njega ako prodjes svi govore kako je Barca imala srece u zrijebu, kako nam se stima... a slucajno ispadnes od takvog nekog autsajdera odmah ti je katastrofa. Zato daj odmah najjace pa da uzivamo i slavimo u finalima prije finala.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 18:04

thenaturalone je napisao/la:Ja bi volio najtezeg moguceg drugog, evo npr Mancha bude drugi ja bi volio odmah njega, jer mi ocito kriticarima trebamo uvijek iznova pokazivati koliko smo jaki, sta treba da nam dodje sugavi Zenit pa njega ako prodjes svi govore kako je Barca imala srece u zrijebu, kako nam se stima... a slucajno ispadnes od takvog nekog autsajdera odmah ti je katastrofa. Zato daj odmah najjace pa da uzivamo i slavimo u finalima prije finala.
Pa ako se kome ne stima zrijeb onda je to Barceloni , pogledaj proslogodisnji i sve ti jasno bude.
1/8 finala - Arsenal
1/4 finale - Schakhtar
1/2 finale - Real
finale - United

Volio bih vidjeti Spansko - Engleske okrsaje ali koliko United godinama ima povlastice izvuci ce APOEL ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 nov 2011, 19:38

http://www.fcbarcelona.com/football/juv ... ries-match" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ako nekoga interesuje utakmica LP za juniore, Barcelona U19-Celtic U19, Barca standardno vodi, u ovom trenutku je 2-0, mislim da za Celtic igra nas Atajic, mozda igra, mozda je na klupi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 25 nov 2011, 00:59

Juan Román Riquelme: "Messi je najbolji na svijetu. Ronaldo je najkompletniji igrač na Playstationu, a Iniesta je najbolji igrač na mojoj poziciji." :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 nov 2011, 02:38

Ad0 je napisao/la:Juan Román Riquelme: "Messi je najbolji na svijetu. Ronaldo je najkompletniji igrač na Playstationu, a Iniesta je najbolji igrač na mojoj poziciji." :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
koji car, steta sta uradio od sebe, danas vjerovatno igro u Barci da nije bio lijen u nekim stvarima...
u svakom slucaju izjava mu je na mjestu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 25 nov 2011, 09:48

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Juan Román Riquelme: "Messi je najbolji na svijetu. Ronaldo je najkompletniji igrač na Playstationu, a Iniesta je najbolji igrač na mojoj poziciji." :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
koji car, steta sta uradio od sebe, danas vjerovatno igro u Barci da nije bio lijen u nekim stvarima...
u svakom slucaju izjava mu je na mjestu...
Riquelme je covjek koji je za klub davao 60-70 posto, ali je zato za domovinu ginuo.Argentina nije isto sa njim i bez njega.On je bio pravi kreator,ovaj Pastore trenutno mu nije ni do koljena. :]

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 nov 2011, 10:18

ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.fcbarcelona.com/football/juv ... ries-match
evo ako nekoga interesuje utakmica LP za juniore, Barcelona U19-Celtic U19, Barca standardno vodi, u ovom trenutku je 2-0, mislim da za Celtic igra nas Atajic, mozda igra, mozda je na klupi...
Ne moramo se brinuti za buducnost ;) Kako djeca igraju to je nevjerovatno. Pa jbt ovi bi osvojili ovu nasu premijer ligu :lol: Dongou je sila, Angel na sredini ko Xavi i ovaj sto je zabio 5 zanimljiv je... Ne znam samo kad naucise prije ovako da igraju...
Mi nikada odustati necemo...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 25 nov 2011, 11:49

10.Skoro je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.fcbarcelona.com/football/juv ... ries-match
Ne moramo se brinuti za buducnost ;) Kako djeca igraju to je nevjerovatno. Pa jbt ovi bi osvojili ovu nasu premijer ligu :lol: Dongou je sila, Angel na sredini ko Xavi i ovaj sto je zabio 5 zanimljiv je... Ne znam samo kad naucise prije ovako da igraju...
Taj sto je postigao 5. gol se zove Sandro Ramirez. Igra za Spaniju do 17 godina .Na 3 utakmice je postigao 7 golova i ubelezio jednu asistenciju :)

Inace, sinoc mi se najvise svideo Samper.Odlican je bio
MVP - Messi-Villa-Pedro

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 nov 2011, 17:07

Večeras bez Inieste.
Očekujem bilo kakvu pobjedu :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 nov 2011, 17:14

slika

vrijeme je da i pedro malo proigra.. da je pobjedit kakogod, samo ne odigrat' 2:2 :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 nov 2011, 17:27

ma trebali bi dobit ,, 0:2 messi 2x :D ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 nov 2011, 21:15

Oxygen je napisao/la:Raja,ako želite gledati Seriju A i druge lige evo jednog načina (Arena Sport i drugi sportski kanali):
Downloadujte VLC player: http://www.filehippo.com/download_vlc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom ovo skinite: http://www.2shared.com/audio/v4xF3-GT/EXYU_LISTA.html" onclick="window.open(this.href);return false; i otvorite preko ovog playera.
Ja sam testirao i radi.Uživajte!
ako slucajno niste upratili na temi Juventus
sve Arene, Sport klubovi i ostali sportski i drugi kanali....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 nov 2011, 21:17

Valdes - Alves, Pique, Abidal, Maxwell - Busquets, Xavi, Thiago - Alexis, Messi i Villa.

Klupa: Pinto, Adriano, Fontas, Cuenca, Mascherano, Keita i Pedro
Visca el Barça ! Mes que un club !

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 26 nov 2011, 21:26

Oxygen je napisao/la:Raja,ako želite gledati Seriju A i druge lige evo jednog načina (Arena Sport i drugi sportski kanali):
Downloadujte VLC player: http://www.filehippo.com/download_vlc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom ovo skinite: http://www.2shared.com/audio/v4xF3-GT/EXYU_LISTA.html" onclick="window.open(this.href);return false; i otvorite preko ovog playera.
Ma ja skinuo ali ide malo pa stane,pa onda nece nikako,a net mi poprilicno dobr.....
@Desimal
Sta je sa Fabregasom?

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 nov 2011, 21:26

jocker92 je napisao/la:
Ma ja skinuo ali ide malo pa stane,pa onda nece nikako,a net mi poprilicno dobr.....
@Desimal
Sta je sa Fabregasom?
Povreda,evo sad citam.Ali nista nije ozbiljno.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 26 nov 2011, 21:44

Strašna stvar sad gledao Juve...odete takodjer na playlistu tu imate kanale ma jebote sve dzabana :D! Dokad ce ovo potrajati ?... :D Veceras gledanje Barce na Areni3..! 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 nov 2011, 21:46

veceras aBd Barca na 3...uzivam

a sto se Barce tice, fin sastav, Sergio igra zadnjeg veznog, napokon
samo steta sto nema Pedra od pocetka...al dobro

ocekujem pobjedu, vjerovatno sa malo vecom gol razlikom...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 26 nov 2011, 21:56

Imate i na tv1 mrezi :)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 26 nov 2011, 22:00

jocker92 je napisao/la:Imate i na tv1 mrezi :)
to samo kod tebe ima , kod mene su neki astronauti na tv1
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.