FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 01:26

belosevic28 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Nastavite niz: Husref Musemić, Sanjin Alagić, Zlatan Nalić, Nedim Jusufbegović, Marko Topić, Admir Smajić, Tomislav Marić, Slobodan Starčević, Vinko Marinović, Milan Đuričić, Bruno Irles... :lol:
Zaustavi se kod ovog drugog, nazalost...
Faik Kolar!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2017, 01:27

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ali zato, kad smo vec kod koreografija. Djecak koji raste je yebeno nenadjebiva, nosam je u novcaniku zenu sam izbacio! :zviz:
Ono je remek - djelo. Posebno uz pjesmu Keme koja je zagrmila, plus kanonada... ma nevjerovatno. Kako bi ljepše bilo da se Sarajevo, ljubavi moja pjeva umjesto Divova na početku svake utakmice...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 01:27

belosevic28 je napisao/la:Ma ima par likova kojima si idol pa se zalijepe na svaki tvoj post pa onanisu na njega :D Na stranu to, sa vecinom postova se i ja slazem, klub nam je u qrcu, ali na negativan nacin prokomentarisati ovaj potez Hz, to nmgu da provarim... Sta su trebali, uletiti na stadion, centrirati umjesto Bekica, dovesti igrace umjesto Ihtijarevica...?
Ne kontam kako je moj komentar napad na HZ ili na koji način aludira da treba "uletiti na stadion" ili slično. Jednostavno moj stav, nemam filtera, tako je kako mislim i napisano. Horde su u prošlosti Klub vraćale na fabričke postavke gotovo uvijek kad se išlo u smjeru brukanja i sramote kluba. Očekujem od njih da to i sada rade, oprosti što mi transparenti na mostovima na Obali ne predstavljaju ono što sam očekivao od njih u sedmici kada šef struke diže sidro i ostavlja ekipu s kurrcem u ruci, a na to sve uprava izjavi "nećemo žuriti s novim trenerom" i ništa više od toga.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 01:29

High je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Nastavite niz: Husref Musemić, Sanjin Alagić, Zlatan Nalić, Nedim Jusufbegović, Marko Topić, Admir Smajić, Tomislav Marić, Slobodan Starčević, Vinko Marinović, Milan Đuričić, Bruno Irles... :lol:
Zaustavi se kod ovog drugog, nazalost...
Faik Kolar!
Tu me sjeci ako su ovi iz Uprave kontaktirali ikoga od ovih sa kojima se mediji gađaju zadnjih dana. :D
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 01:31

PitarBordo je napisao/la:
Tu me sjeci ako su ovi iz Uprave kontaktirali ikoga od ovih sa kojima se mediji gađaju zadnjih dana. :D
Koliko ćemo golova primiti u Hakalogradu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 jul 2017, 01:31

skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ali zato, kad smo vec kod koreografija. Djecak koji raste je yebeno nenadjebiva, nosam je u novcaniku zenu sam izbacio! :zviz:
Ono je remek - djelo. Posebno uz pjesmu Keme koja je zagrmila, plus kanonada... ma nevjerovatno. Kako bi ljepše bilo da se Sarajevo, ljubavi moja pjeva umjesto Divova na početku svake utakmice...
Mi smo morali Keminu pjesmu o Sarajevu prisvojiti kao himnu.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 01:33

High je napisao/la:
Ako pozadi i ovu utakmicu bude isti štoperski par, onda barem jedan.

Je l' još uvijek kod Gajgerovih igra onaj Isilovac? Fenan kako već?
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 01:35

Evander je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Mi smo morali Keminu pjesmu o Sarajevu prisvojiti kao himnu.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Pjesma kao da je pisana za Klub 1/1. Šta sam povratnih boca porazbijajo u Prvom Maju kad je zadaju tamburice.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 01:39

High je napisao/la:
Ako pozadi i ovu utakmicu bude isti štoperski par, onda barem jedan.

Je l' još uvijek kod Gajgerovih igra onaj Isilovac? Fenan kako već?
Nije više. Maloprije sam bio s njim na jaciji. Ali zato je tu Emrah Nejla Hasanhodžić.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 jul 2017, 01:41

Kako se naježim kad god je čujem. A brate prva asocijacija na pjesmu mi i jest Koševo i oni šalovi. Dječak koji raste zavolio te tad...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jul 2017, 01:42

Zip je napisao/la:80-90% stvari koje se ovde pricaju su izmisljotine, koje dolaze od par forumasa...
100-110% stvari koje ti napises su cista glupost...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jul 2017, 01:47

Joj kad pobjedimo nikad lošiji Čelik i onda taman da slaviš pobjedu, Uprava kaže da će Repuh ostati do kraja sezone na kormilu. :rol:
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jul 2017, 02:14

Sta mislite tj otprilike kolika je neka srednja plata igraca od nas, ako uzmemo broj recimo od 25 igraca....otprilike 2,3,4 milje ili vise

High

Post Postao/la High » 29 jul 2017, 02:21

Selam za mog prijatelja, koji mi je za Melunovića na ovoj utakmici u Zenici rekao da je Robin van Persie. :mrgreen:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 jul 2017, 02:40

Nesto sam razmisljao bezveze, i evo recimo neka je prosjecna plata igraca naseg 4000KM, mozda je manje al nije ni vazno. Neka imamo 25 igraca na platnom spisku sa tom platom to je 100.000KM.
Jel tesko dovesti 7 pojacanja al bas vrh igraca i dat im platu 10.000KM a za te pare mozes dovesti extra igrace koji bi prekucali nasu ligu. Znaci na njih bi potrosio 70.000KM, ostalih 18 igraca bih cinilo nasa djeca iz akademije i neki mladi igraci iz nase lige. Ostalo bi za tebe igrace 30.000KM al eto dodam da to bude 40.000KM, znaci samo 10.000KM vise sto nije neka velika lova i njih 18 mladih iz akademije bi imalo platu 2222KM, sto nije mala plata. Jel to lose i ako je lose zasto je lose...ili bi bilo dobro...da vas cujem.
Takav tim od 7 extra igraca, tipa Benke sa 3-4 mlada top igraca iz akademije po meni bi prekicalo ligu. Ova bacanje para na platu 15 podjenakih nekvalitetnih igraca je uzas da te Bog sacuva.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jul 2017, 03:29

PitarBordo je napisao/la:Joj kad pobjedimo nikad lošiji Čelik i onda taman da slaviš pobjedu, Uprava kaže da će Repuh ostati do kraja sezone na kormilu. :rol:
Neko me smeta sto ce Repuh ostati coach ?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jul 2017, 03:59

ado-hz je napisao/la:Nesto sam razmisljao bezveze, i evo recimo neka je prosjecna plata igraca naseg 4000KM, mozda je manje al nije ni vazno. Neka imamo 25 igraca na platnom spisku sa tom platom to je 100.000KM.
Jel tesko dovesti 7 pojacanja al bas vrh igraca i dat im platu 10.000KM a za te pare mozes dovesti extra igrace koji bi prekucali nasu ligu. Znaci na njih bi potrosio 70.000KM, ostalih 18 igraca bih cinilo nasa djeca iz akademije i neki mladi igraci iz nase lige. Ostalo bi za tebe igrace 30.000KM al eto dodam da to bude 40.000KM, znaci samo 10.000KM vise sto nije neka velika lova i njih 18 mladih iz akademije bi imalo platu 2222KM, sto nije mala plata. Jel to lose i ako je lose zasto je lose...ili bi bilo dobro...da vas cujem.
Takav tim od 7 extra igraca, tipa Benke sa 3-4 mlada top igraca iz akademije po meni bi prekicalo ligu. Ova bacanje para na platu 15 podjenakih nekvalitetnih igraca je uzas da te Bog sacuva.
Pa tako vecina boljih klubova iz regije i radi. Zbog toga valjda i imamo akademiju. Apsolutno se slazem s tobom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 29 jul 2017, 04:07

PitarBordo je napisao/la:Joj kad pobjedimo nikad lošiji Čelik i onda taman da slaviš pobjedu, Uprava kaže da će Repuh ostati do kraja sezone na kormilu. :rol:
Samo mi nije jasno kako to da samo Cala snosi odgovornost, a ne i ostali clanovi strucnog staba :hmmmmm:
1946~

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 jul 2017, 04:46

Ja vjerujem da je prosjek plate posle stana hrane poreza i same plate igracima preko 8000 km.

A 7 benka da imas za 70 k km mjescno je smjesno. Benko je imo 500k $ platu godisnje.

Sanel jahic je trazio od zelje 7.5 k km mjesecno plus binusi stanarina itd. Igrac koji je tad imo 35 godina a zadnje tri godine covjek nije ni treniro fudbal. Umene Jaran je igro za vitez prije 10 gidina kad su bili 2 liga plate su bili od 800 km do 30000 km

Moje misljenje 5 igraca kosto je Rahmanivic, mihojevic,piric, ordagic dat im platu 10k km plus 50k km bonusa za titulu ugovor na 6 godina 5 igraca po 7 km tipa krste pavlovic srednje klase plus bonus od 25 k km ostalo akademija i odpad iz tuzle bekici ahmetivici itd njima dat po 5 km plus bonus od 10 km i to je to.

To izadze oko 150k km mjesecno sa bonusima =1.8 m km
I sa ostalim triskovima opet to nije puno znaci neki 3m $ bi bilo dovoljno da popisamo sirotinju. ZNACI OCUH BI NAM TREBO DAT SAMO NEKI 1.5 m$ gidisnje (mi mozemo resto navuc) da pokaramo sirotinju

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2017, 07:31

belosevic28 je napisao/la:Ma ima par likova kojima si idol pa se zalijepe na svaki tvoj post pa onanisu na njega :D Na stranu to, sa vecinom postova se i ja slazem, klub nam je u qrcu, ali na negativan nacin prokomentarisati ovaj potez Hz, to nmgu da provarim... Sta su trebali, uletiti na stadion, centrirati umjesto Bekica, dovesti igrace umjesto Ihtijarevica...?
Ne kontam kako je moj komentar napad na HZ ili na koji način aludira da treba "uletiti na stadion" ili slično. Jednostavno moj stav, nemam filtera, tako je kako mislim i napisano. Horde su u prošlosti Klub vraćale na fabričke postavke gotovo uvijek kad se išlo u smjeru brukanja i sramote kluba. Očekujem od njih da to i sada rade, oprosti što mi transparenti na mostovima na Obali ne predstavljaju ono što sam očekivao od njih u sedmici kada šef struke diže sidro i ostavlja ekipu s kurrcem u ruci, a na to sve uprava izjavi "nećemo žuriti s novim trenerom" i ništa više od toga.
Bgm sad samo kak.is da bi bio na solji....zar nisi plakao ovdje mjesecima da ode Cala? Evo otisao covjek...budi sretan minut bar...normalno da nece zurit i ne trebaju...tjeranje drugog prije kraja sezone nije cilj....a to sto si ti nezadovoljan apsolutno svakim razvojem situacije je kao sto rekoh do tebe iskljucivo.... :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.