Njemu je Hakala rock, hip hop, sevdah i sveFrancescoTotti je napisao/la:e cuj papka, sevdah mu seljakluk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njemu je Hakala rock, hip hop, sevdah i sveFrancescoTotti je napisao/la:e cuj papka, sevdah mu seljakluk
Još samo Lotar Mateus nije bio u kombinacijama, i Arigo Saki.ajdohordas je napisao/la:i Zoran Erbez je u opticaju
Možda nisu još bili u kombinacijama, ali to ne znači da se neće i njihovo ime vrtit u narednim danima kako smo krenuliskoroalen je napisao/la:Još samo Lotar Mateus nije bio u kombinacijama, i Arigo Saki.ajdohordas je napisao/la:i Zoran Erbez je u opticaju
Blago novom treneru, bi'će mu "veselo" k'o ono na nadrealistima, nagradna otimanjamuhamedhulk je napisao/la:kako je krenulo moracemo loto napraviti da izvucemo 'sretnog' dobitnika za trenera Kluba
O cemu ti pises strucnjace? Ko da se dozove kakve veze sa ovim ima Valentin i ko kaze da Horde ista imaju ista protiv njega? Dozovi se nijje ti dobro nikako,ti i pojedinci nastavite pljuvat po svemu a to nista nece donijeti a mi cemo bodrit klub kao uvijek sto smo bodrili i prije Tana u nekimnjps tezin vremenimaPitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Bolje da su naši transparenti po mostovima, nego komšijski. Do prije 4-5 godina ni u bajkama nisu mogli kačiti ništa svoje van Novog Sarajeva, a sad se okuražiše.PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Šta je pisac htio reći?zagor1987 je napisao/la:O cemu ti pises strucnjace? Ko da se dozove kakve veze sa ovim ima Valentin i ko kaze da Horde ista imaju ista protiv njega? Dozovi se nijje ti dobro nikako,ti i pojedinci nastavite pljuvat po svemu a to nista nece donijeti a mi cemo bodrit klub kao uvijek sto smo bodrili i prije Tana u nekimnjps tezin vremenimaPitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Šta je pisac htio reći?zlo87 je napisao/la:Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
šta si ti htio reći? nemoj mi takvog pisanja.PitarBordo je napisao/la:Šta je pisac htio reći?zlo87 je napisao/la:Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Kakvog pisanja? Hajde ili pročitaj ponovo komentar ili me pusti na miru, ne da mi se.zlo87 je napisao/la: šta si ti htio reći? nemoj mi takvog pisanja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, TheTruth34, Vanja8 i 37 gostiju.