Pa pratiš li ti svoj klub. Igra čovjek svaku utakmicu, ne od početka al dobija minute. To znači da se računa na njega uveliko. Možda treba još adaptacije nije pripreme komplet proso nezz jezik itd.amazon je napisao/la:Pa sto si ga dovodio ako znas da nema mjesta da igra jer si popunjen, kakav je to mozak ? Doveli ga mi da prodamo dresova a fan shopu nema šala kako treba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci@
Samo danas si tri priče mijenjao, od druga menagera, pa načuo u Tuborgu do toga da mi neko naređuje šta ću pisati. Malo jadno...
A ja isto pišem kako sam registrovao, tj kako god ja hoću. To što boli istina i što na moju priču koja ima argumente, nemaš odgovora ili imaš bljuvotine ne govori o meni već o tebi/vama.
Samo danas si tri priče mijenjao, od druga menagera, pa načuo u Tuborgu do toga da mi neko naređuje šta ću pisati. Malo jadno...
A ja isto pišem kako sam registrovao, tj kako god ja hoću. To što boli istina i što na moju priču koja ima argumente, nemaš odgovora ili imaš bljuvotine ne govori o meni već o tebi/vama.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Igra po 6 minuta a tih 6 miinuta bi trebao igrati Zeric. Crncu 6 min nista ne znaci niti kakve koristi imas od njega. Da igra od pocetka, svaka cast.club21 je napisao/la:Pa pratiš li ti svoj klub. Igra čovjek svaku utakmicu, ne od početka al dobija minute. To znači da se računa na njega uveliko. Možda treba još adaptacije nije pripreme komplet proso nezz jezik itd.amazon je napisao/la:Pa sto si ga dovodio ako znas da nema mjesta da igra jer si popunjen, kakav je to mozak ? Doveli ga mi da prodamo dresova a fan shopu nema šala kako treba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ekipe u našoj ligi su u 5 deka.Detalji odlučuju hoćeš li biti gornji ili donji.Mi smo prije Petrovića doživjeli 3 uzastopna poraza i da nam ne dođe sadašnji trener,a da je došao bilo ko od onih koji su se spominjali na ovoj poziciji mi ne bi bili među 6,nego bi sad doživjeli sudbinu Širokog Brijega.
Protiv Radnika nećemo pobijediti ali ćemo izboriti 1/2 Kupa.Onda ćemo ih u prvenstvu dobiti,ali jedva,bit će 2-1.
Željo na kraju osvaja duplu krunu !
Protiv Radnika nećemo pobijediti ali ćemo izboriti 1/2 Kupa.Onda ćemo ih u prvenstvu dobiti,ali jedva,bit će 2-1.
Te lavore možeš nekom drugom valjat, odnosno onim koji te kljukaju informacijama, a nisu tri priče, pogriješio si...sve nabrojano je na jednom mjestu. Pametnom dosta.Neandertalac je napisao/la:Monci@
I nema da boli istina dobro znaš šta smo pisali na pp i oko Nikolića i oko godišnjeg finansijskog izvještaja. Znaš šta mislim, i znaš da neću javno. I onda lafo ti meni plaćenik, dnevnice i te stvari. Nema nas jarane, ponavljam po ne znam koji put. Samo svojom glavom mislim. Nemam nekih posebnih informacija,ali znam nešto o finansijama, a i logikom razmišljam, kao i oskudnim nogometnim znanjem. "Guro" sam nekad loptu, pa nešto i znam. Za razliku od tebe.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nas problem jesu ovih pet deka. Sa financijama, tradicijom i armijom navijaca ne smijemo biti u pet deka sa ostalim. Mi dovedemo koga hocemo, odradimo pripreme u Turskoj, a Metalleghe u Citluku i igramo na neutralnom terenu i samo uz faktor srece dobijemo. Uz sve pozitivno sto se desava u klubu moramo napraviti iskorak, ako nista da se ne tresemo kad igramo protiv Metalleghea na neutralnom i Mladosti na domacem terenu do zadnjeg trena.nellic07 je napisao/la:Ekipe u našoj ligi su u 5 deka.Detalji odlučuju hoćeš li biti gornji ili donji.Mi smo prije Petrovića doživjeli 3 uzastopna poraza i da nam ne dođe sadašnji trener,a da je došao bilo ko od onih koji su se spominjali na ovoj poziciji mi ne bi bili među 6,nego bi sad doživjeli sudbinu Širokog Brijega.
Dobro napisano.plavousrcu je napisao/la:Nas problem jesu ovih pet deka. Sa financijama, tradicijom i armijom navijaca ne smijemo biti u pet deka sa ostalim. Mi dovedemo koga hocemo, odradimo pripreme u Turskoj, a Metalleghe u Citluku i igramo na neutralnom terenu i samo uz faktor srece dobijemo. Uz sve pozitivno sto se desava u klubu moramo napraviti iskorak, ako nista da se ne tresemo kad igramo protiv Metalleghea na neutralnom i Mladosti na domacem terenu do zadnjeg trena.nellic07 je napisao/la:Ekipe u našoj ligi su u 5 deka.Detalji odlučuju hoćeš li biti gornji ili donji.Mi smo prije Petrovića doživjeli 3 uzastopna poraza i da nam ne dođe sadašnji trener,a da je došao bilo ko od onih koji su se spominjali na ovoj poziciji mi ne bi bili među 6,nego bi sad doživjeli sudbinu Širokog Brijega.

- MocMahale444
Pises kao da nas je Metalleghe nadigrao i da smo bili ocajni, kao da nismo igrali viktorije ispred njihovog gola. Penal promasen i jos jedan sto nije dosudio. Jeste bilo je slabo ai nije sad da smo losi pusti se te price.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci@
Kada već provociraš.
A gdje su tvoji "drugovi" menageri, sjećaš se kada si ih spominjao. Oni što "gledaju" na zapad za puno veće pare nego Zuban. Ako se sjećaš ono kada si Zubana hrakao.
Kada već provociraš.
A gdje su tvoji "drugovi" menageri, sjećaš se kada si ih spominjao. Oni što "gledaju" na zapad za puno veće pare nego Zuban. Ako se sjećaš ono kada si Zubana hrakao.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 13 mar 2017, 08:51, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako mi dovodimo igrače u prelaznim rokovima? Isto kao i svi ostali. Slobodne igrače, totalno van forme, koji nisu bili standardni u svojim ekipama, dovodimo na posudbu. Dakle svi klubovi rade isto. Pa zašto bi onda oni koje mi dovedemo bili bolji od ostalih? Znajući za pljuvanje na Grbavici, možda igrači odaberu svjesno neki drugi klub, a nije niti da plaćamo nešto više od drugih.
Onog momenta kada mi npr. pošaljemo Partizanu ponudu za otkup ugovora Subića (uzeo sam njega onako za primjer, mada bi ga volio vidjeti kod nas), ili onog Vukotića iz Krupe, kada budemo imali para za takve transfere, onda ćemo početi dovoditi igrače koji će biti prevaga u našoj ligi. Do tada budite svjesni da smo u 5 deka sa ostalim, čak su drugi i u prednosti obzirom kako rade sa sudijama, daju i vraćaju bodove, i sve ostalo da ne nabrajam....
Onog momenta kada mi npr. pošaljemo Partizanu ponudu za otkup ugovora Subića (uzeo sam njega onako za primjer, mada bi ga volio vidjeti kod nas), ili onog Vukotića iz Krupe, kada budemo imali para za takve transfere, onda ćemo početi dovoditi igrače koji će biti prevaga u našoj ligi. Do tada budite svjesni da smo u 5 deka sa ostalim, čak su drugi i u prednosti obzirom kako rade sa sudijama, daju i vraćaju bodove, i sve ostalo da ne nabrajam....
- amazon
- Kontakt:
Igrali smo na neutralnom terenu s ekipom koja ispada iz lige. Najtrofejniji klub u BiH jedva pobjedi s katastrofalnom igrom. Znaci Zeba glavom dao gol sto se ne sjeca kad je prije to uradio. Nafaka nad nafakama i sta ti treba jos? Ma najlakse napisati dobro je, bice bolje ..MocMahale444 je napisao/la:Pises kao da nas je Metalleghe nadigrao i da smo bili ocajni, kao da nismo igrali viktorije ispred njihovog gola. Penal promasen i jos jedan sto nije dosudio. Jeste bilo je slabo ai nije sad da smo losi pusti se te price.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
To nisu moji drugovi, ali su ljudi tražili opcije. Nemaš predstave koliko su naših tekmi ljudi gledali zbog nekih igrača. Na žalost mi kvaliteta za zapad trenutno nemamo...Neandertalac je napisao/la:Monci@
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa ti nas ubjeđuješ prije dvije min da nemaš uvida, nego znaš matematiku, "gurao" si loptu...Monci je napisao/la:To nisu moji drugovi, ali su ljudi tražili opcije. Nemaš predstave koliko su naših tekmi ljudi gledali zbog nekih igrača. Na žalost mi kvaliteta za zapad trenutno nemamo...Neandertalac je napisao/la:Monci@
A "glupani" su Amar i Dogan. Je li tako?Monci
Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...
A dobro, ti si "gurnuo" Memiju na zapad, taman para koliko bi uzeli kao naknadu za treniranje da smo ga džaba pustili. "Stručnjak", znaš ti sveMonci
Baja i Amir su toliko dobri i perspektivni igrači,bili na oku svima, da bi ih i ja prodao i donio milione. Ali sigurno ne u Tursku.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
On bi prodao Baju za tri miliona u Bundesligu

E ne znam kako ti se da i šta želiš dokazati. Memija i roditelji su nazor htjeli otići iz Želje, bez obzira što nije bilo kvalitetnih ponuda. A što se Baje i Amira tiče, njihove igre pokazuju da sam bio u pravu 100%.
Evo vidiš kako ti se haver javlja odmah...a gdje je SaboBAbo....hahahhah svi smo mi Neandertalac hahahahahamazon je napisao/la:On bi prodao Baju za tri miliona u Bundesligu![]()

- MocMahale444
Slazem se da je nafaka golema bila, isto tako koliko nam je puta sreca okrenula ledja u zadnjih 2-3 godine. Bas mi je drago da uzimamo tekme i s ne tako dobrom igrom.amazon je napisao/la:Igrali smo na neutralnom terenu s ekipom koja ispada iz lige. Najtrofejniji klub u BiH jedva pobjedi s katastrofalnom igrom. Znaci Zeba glavom dao gol sto se ne sjeca kad je prije to uradio. Nafaka nad nafakama i sta ti treba jos? Ma najlakse napisati dobro je, bice bolje ..MocMahale444 je napisao/la:Pises kao da nas je Metalleghe nadigrao i da smo bili ocajni, kao da nismo igrali viktorije ispred njihovog gola. Penal promasen i jos jedan sto nije dosudio. Jeste bilo je slabo ai nije sad da smo losi pusti se te price.
Evo slazem se za ovu tekmu da jeste kao sto ti kazes ali zar treba sad palamudit i izmisljati toplu vodu i nabijati pritisak igracima i ostalima.
Kontrolirali smo igru tokom cijelog susreta zar ne? isto tako pogledaj onih mocvara gdje se igra ba. Garantujem da se i oni paze jer noge pucaju ko ledenice na takvim terenima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
A ni to ti ne prolazi. Pošto si se javljao na pp ali ne želiš na kafu, nemaš face, ima ko hoće i ko me zna. Znaju da sam dokazani navijač, Željovac, a ne prodana duša, plaćenik, Amazon, u talu itd...Monci je napisao/la:Evo vidiš kako ti se haver javlja odmah...a gdje je SaboBAbo....hahahhah svi smo mi Neandertalac hahahahahamazon je napisao/la:On bi prodao Baju za tri miliona u Bundesligu![]()
![]()
![]()
Ima ih 20_ak na oba foruma. Tako da, možeš qurcu svirat sa tom pričom. Zapadnjak

Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 12 mar 2017, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mene najvise nervira sto je Slavko svjestan da to nije sjajno,ali on nista ne radi po tom pitanju. Bar da pokusa sa nekom promjenom u sastav. Ocigledno nesto ne funkcionise i to nije taj sastav koji je trenutno najbolji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bio si ti Željovac, ma i sada si, samo imaš skrivene interese koje tih 20-ak ne zna.....ali neki i znaju...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Proximic i 29 gostiju.