Zato i kazemSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Hocemo u tal, ima jedan dobar kod Pionirske
Da cujem, znas da sam slab na tu lokaciju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato i kazemSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Hocemo u tal, ima jedan dobar kod Pionirske
Da cujem, znas da sam slab na tu lokaciju.
PitarBordo je napisao/la:Kantardžić. Slučajnost?
Kako može za sjever biti 7KM, gostima se prema pravilniku (ako nije amendiran u međuvremenu) može naplatiti karta maksimlano u visini tribine istog nivoa za domaće...Lakoste je napisao/la:Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk.
Ne znam, ali je za nas 7 maraka, a njihov jug 2. Da su barem stavili 5 sto je ok cijena. Ovo je cisti ciganluk i liharstvo.PitarBordo je napisao/la:Kako može za sjever biti 7KM, gostima se prema pravilniku (ako nije amendiran u međuvremenu) može naplatiti karta maksimlano u visini tribine istog nivoa za domaće...Lakoste je napisao/la:Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk.
Nelogicno totalno, da natkriveni Zapad bude 5 KM, a navijacka tribina Sjever 7 KM, a ista takva domaca navijacka tribina Jug 2 KM, ali ne sumnjam da ce im nasi vratiti za ovo pa ce ih na Kosevo doci 100-njak ako i toliko. Od nas ocekujem dobru posjetu, u Zenici rijetko podbacimo sa posjetom, ali za rezultat nisam optimistican.Lakoste je napisao/la:Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk.
Pogledat' ću aktuelne pravilnike dok se dokopam kompa. Znam da je to bila priča recimo mi ne možemo komšijama staviti ulaz veći do našeg ulaza na Sjeveru kad je gradski derbi, zato budu one ulaznice "sa članskom" na sjeveru dosta jeftinije.Lakoste je napisao/la:Ne znam, ali je za nas 7 maraka, a njihov jug 2. Da su barem stavili 5 sto je ok cijena. Ovo je cisti ciganluk i liharstvo.PitarBordo je napisao/la:Kako može za sjever biti 7KM, gostima se prema pravilniku (ako nije amendiran u međuvremenu) može naplatiti karta maksimlano u visini tribine istog nivoa za domaće...Lakoste je napisao/la:Ovo sto rade u Zenici je ciganluk i treba im vratiti istom mjerom. Za sjever karta 7 maraka a za jug 2 marke. Zapad je 5 a istok 4. Kakav ciganluk.
Milan Đuričić jedan je od kandidata koji bi mogli naslijediti Mehmeda Janjoša na klupi FK Sarajevo. Kuloari blisku klubu iz Titove 38/b sve glasnije bruje kako je Milan Đuričić (55), koji je tokom svoje trenerske karijere radio u Srbiji, u užoj kombinaciji za novog trenera višestrukog šampiona BiH. Đuričić je već neko vrijeme bez trenerskog angažmana i ne bi imao ništa protiv da zasjedne na klupu tima sa Koševa. Svoju trenersku karijeru je započeo u Radničkom iz Nove Pazove (mlađe kategorije), a kao šef stručnog štaba vodio je još Dinamo iz Pančeva, Cement iz Beočina, Srem iz Sremske Mitrovice, Mladost iz Lučana, Mačvu, Zemun, Beograd sa Karabume, Inđiju i Vojvodinu, sa kojom je igrao i finale Kupa Srbije u sezoni 2009/10. Karakteristično za njegovu trenersku karijeru je to da je kao trener jedan od rijetkih koji je radio u 4., 3., 2. i 1. ligi. Uz trenersku karijeru, Đuričić je bio mentor svim selektorima mlađih kategorija reprezentacije Srbije, a član je i ispitne komisije za PRO, "A" i "B" licencu i redovni predavač na školi za trenere UEFA. Za licencu kod njega su polagala imena poput Dragana Stojkovića Piksija i Roberta Prosinečkog. Čelnici Sarajeva su na mukama. Moraju izabrati između nekoliko kandidata, od kojih svaki ima svoje prednost i mane. Od jezika, preko iskustva, do onog najvažnijeg, cijene.
Bice jos pojacanjaHistoricar je napisao/la:Ovi iz uprave imam osječaj namjerno razvlače sa trenerom, guraju u prvi plan priču oko novog trenera, sve u cilju zataškavanja priče oko pojačanja.
Zataškavanje priče oko pojačanja, Crnkića, Saida, i da bi se stekao dojam kako oni vrijedno rade. Još na ovom članku za Đuričića piše kako su "na mukama s izborom trenera". Kakve ba muke, mediji izbacili 30 imena, naši debili nikog nisu kontaktirali 100%, a i da kontaktiraju ne znaju dovest. Ne gine nam Alagić.Historicar je napisao/la:Ovi iz uprave imam osječaj namjerno razvlače sa trenerom, guraju u prvi plan priču oko novog trenera, sve u cilju zataškavanja priče oko pojačanja.
The night is dark and the night is hotPantelija je napisao/la:Hoćeš bar Murga doći
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave i 33 gosta.