FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Qwerty90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 11 mar 2017, 20:28

Rokoko87 je napisao/la:Prvo poluvrijeme loše, Jajčani dobro stajali u svojoj formaciji i nisu odstupali od nje niti jednog momenta što momcima, na teškom terenu, nije dalo neku pretjeranu šansu da se igra razvije.

Penal se mora realizovati jer nakon njega, garantujem da bi lakše bilo igrati i da bi Jajčani zaigrali otvorenije što bi nam ostavilo više prostora.

U drugom poluvremenu smo krenuli malo žustrije, oni su pali, stisli smo ih što je hvala Bogu rezultiralo ključnim pogotkom na kraju.
Mislim da je Slavko trebao ranije napraviti izmjene da se ranije unese neka živost u igri.

Očito smo ekipa koja voli postizati pogotke u drugom dijelu i na poluvrijeme odlaziti sa neriješenim rezultatom što mi, sve dok pobjeđujemo, ne može smetati.
Previše grešaka na sredini terena, što radi terena, što radi njihovog dobrog presinga na vezni red.
Previše nabijenih lopti napamet i vraćanja lopti nazad, premalo lopti na lijevu stranu.

E sada, jedno tri imena moram posebno istaknuti, a to su Miroslav Stevanović, Zajko Zeba i Jadranko Bogičević.
Dok je Miroslav utakmicu odradio onako kako se od njega očekuje i kao da je produžio na još pet godina, Zeba na iskustvo izborio par faulova u zoni udarca, penal i u konačnici go, što ti je iskustvo.
Sve dok postoji mogućnost pregovarati sa Miroslavom, ovaj igrač je level iznad ove lige,.
I za kraj, Jadranko Bogičević, kakva mirnoća, kakvi driblinzi :lol: i sa sigurnošću mogu da kažem da nije džaba naš najstandardniji i nedodirljivi stoper.

Pobjede se nižu, igra nije bajna, ali nadam se da će nadoći kad najviše bude trebalo.
Idemo sada Radnika proći i nastaviti niz nepobjedivosti.
VTŽ.
:thumbup: :thumbup: :clap:

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 11 mar 2017, 20:30

Sva sreca pa se pravi stadion pa sam presretan s tim, jer me ova ekipa sve vise razocarava. Bezidejna igra, sporost u igri, lose vodjenje od strane trenera koji nista ne pokusava promjeniti, o rotaciji igraca da ne govorim. Bojim se da se ne ponovi prosla sezona sa Edisom mada su ove sezone protivnici za Evropu presmjesni pa nadam se da nece.
Slavko pod hitno mora poceti mjenjati ekipu, promjeniti izvodjaca penala, a cak ni fizicki nismo na nekoj razini.
Bruka je da danas ovim jadnicima nismo zabili 3-4 gola.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 11 mar 2017, 20:41

Ma kojim jadnicima njima koji su pobijedili Sarajevo na Kosevu,dobili Slobodu,pa ljudi sve ove su ekipe u 20 deka stavam je Zeljo ne igra realno kako mislim da moze,al nemozemo pobjedivati po ovakvom terenu po 3,4 gola razlike,pa jeste li vi gledali utakmicu konstantno su napadali domacin mislim nije imao suta po golu,i ja se bojim da nakon relativno slabijih igara da nam jos i rezultat izostane,nadam se da nece...u subotu ocekujem bolju igru ispunjen stadion...bice bolje...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 20:42

Petrovic nema pojma. Od njegove prodaje muda kad je dosao kako ekipu treba psihicki dici pa od tjeranja istih do dobijanja solidnih igraca nista u igri nije uradio. Imao pripreme u Turskoj, solidna pojacanja a odlicna u odnosu na Mladost, Metalegu i Radnik koji uz duzno postovanje prije par godina postao malo ozbiljna ekipa premijer lige. Presmijesno i prejadno. Uprava jednostavno nema srece s ovim ublehama od trenera. Vratiti Amara nek covjek uzme titule da vise ne gledam ovu muku svake sedmice. Taman pozelim utakmice poslije tolike pauze onda dobijes cir od bezidejne igre i intervjua trenera kako prodaje muda pod bubrege jedno te isto ponavlja. Trebali smo ovo, trebali ono, a u konacnici sramota. Jos ovo drze jadni rezultati do kad ovako igrati a pobjedivati vidjet cemo. Mrtvi Celik mi pobjedimo jedva u prvoj polusezoni sad smo nastavili s strasnom Metalogom i Mladosti giganti veliki, treba oprez kad kazes Mladost, hej vodi ih Musemic nezgodna ekipa. tOBEJARABI
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 mar 2017, 20:43

Dajte nam novu anketu;

Ko bi po vama trebao izvoditi penale:

ZZ
Lendrić
Stevanović
Zakarić
Neko od ostatka ekipe

Ja glasan za Miru ovde. Najmirniji mi je nekako iako bi Zeba po svim rezonima trebao.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 mar 2017, 20:45

Neandertalac je napisao/la:Dajte nam novu anketu;

ZZ
Lendrić
Stevanović
Zakarić
Neko od ostatka ekipe

Ja glasan za Miru ovde. Najmirniji mi je nekako iako bi Zeba po svim rezonima trebao.
Lendrić je Džeko za penale. :mrgreen:

A Miro zna šutati, samo što nije nametljiv pa ga niko i neće staviti u uži izbor.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 20:47

Cuj sad anketa za penale, a do neki dan svi rade protiv nas, sudije nas unistise a sad niko ne spominje poklonjen penal u Bijeljeni, sudjenje na Grbavici kao da ti je babo rodjeni itd
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 mar 2017, 20:50

Jesam ja jedini koji misli da se Blagojevicu previse sere i da je na njemu prevelika odgovornost u veznoj liniji? Ocekivano je da tu i tamo napravis pogresan pas, kad loptu dotaknes u svakoj yebenoj akciji... :think:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2017, 20:52

Rokoko87 je napisao/la:Previše grešaka na sredini terena, što radi terena, što radi njihovog dobrog presinga na vezni red.
Previše nabijenih lopti napamet i vraćanja lopti nazad, premalo lopti na lijevu stranu.
Izdvojio bih samo ovo iz tvog generalno odličnog posta.

Oba pasusa su nekako povezana. Greške na sredini terena direktno idu na dušu Blagojeviću i Zebi, obojica se mnogo izvlače na našu polovinu da pokupe loptu i da organizuju napad, ali obično se to završi neslavno. Jovan prodaje mnogo lopti što mi generalno ne smeta jer konstantno pokušava, danas se par puta zakucao u protivnika bez ikakve ideje i cilja, ali isto tako nema kome da proslijedi loptu, zato moramo nabijati loptu.

Vidjeli smo kako je sve drugačije izgledalo kad je ušao Radinović, mislim da nije izgubio niti jednu loptu, par puta je raširio igru, odigrao iz prve i samo je pitanje trenutka kad će u prvu postavu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 11 mar 2017, 21:05

SlevinKelevra je napisao/la:Jesam ja jedini koji misli da se Blagojevicu previse sere i da je na njemu prevelika odgovornost u veznoj liniji? Ocekivano je da tu i tamo napravis pogresan pas, kad loptu dotaknes u svakoj yebenoj akciji... :think:

Nisi brate i ja sam tog misljenja. Nadam se da ce biti ona analiza sa utakmice pa da nam Aco pokaze statistiku Jovana i Markovica pa da vidimo koliko ko ima loptu u nogama. Ja cu i za danasnju utakmicu reci da je Jovan bio dobar iako vecina forumasa kaze da je za klupe.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 11 mar 2017, 21:10

Rokoko87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Dajte nam novu anketu;

ZZ
Lendrić
Stevanović
Zakarić
Neko od ostatka ekipe

Lendrić je Džeko za penale. :mrgreen:

A Miro zna šutati, samo što nije nametljiv pa ga niko i neće staviti u uži izbor.
I ja tacno imam osjecaj da Miri kad bi dali penal da suta, da bi se frajer zacrvenio i onda bi je zakovo u devet banki :D Nek Zajko od sad suta, mahalac je to pa kako god, naravno ako ih budemo vise imali [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 21:11

Blagojevic ima gresaka al igra decko. Trci, nudi se, pred kraj uvijek malo padne al logicno. Markovic bi vec odavno trebao biti na klupi a Bekric da igra.
Nijedan igrac u vezi nije u boljoj formi od Bekrica. Al posto imamo trenere kakve imamo daj Boze da se promjeni nesto.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2017, 21:13

Bekrić će zaigrati kad neko donese harmoniku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 11 mar 2017, 21:23

Bekric da iole valja, igrao bi prvu postavu. On je svoje kredite potrosio u vrijeme Mulalica i Kostica tako da nek zasluzeno grije klupu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 mar 2017, 21:24

Mi samo pametujemo, a nemamo pojma šta je trener rekao svakom igraču pojedinačno, koji su mu zadaci. Npr prije 15-ak godina(Amar bio trener) tekma na Grbavici i naš desni bek centra ne pređe cijelo prvo pouvrijeme, yebu mu raja sa zapada sve. Drugo poluvrijeme ofanzivan skroz...i ja sa njim poslije tekme pričam, i kažem da je najlošiji bio prvo pol. a on kaže:" šta ti je Amar mi je rekao da sam bio najbolji, pa on mi je rekao da ne prelazim centra, i da igram skroz defanzivno"
Znači nekada pričamo bez osnova i bez poznavanja bilo kakvih činjenica, taktika, organizacije igre, kao i pozicionog igranja.
Nek se pobjedilo, i idemo dalje. U subotu bitna tekma, i odlično bi bilo u pobjedničkoj seriji ući u ligu 6.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 11 mar 2017, 21:25

Bekric i Zeba nemogu igrati zajedno

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2017, 21:33

E bas mi Zeba igra nesto rodi. Majka. Nema kuveta istrcat nijednu akciju.
To je isto ko da ovaj nesretni crnogorac lupi da Blagojevic i Zeba ne mogu zajedno igrati i to ostane medju forumskom zajednicom. A nijednog argumenta tome nego ostalo ne mogu igratis skupa :D
Bekric ne igra zato sto treba da sam ode da ne placaju ugovor. Pa ko veli bices na klupi a to sto nam ekipa igra kur.ac i sto imamo igraca u rosteru koji ce mozda bolje igrati nema veze. Bitno je supljirati.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 11 mar 2017, 21:50

Ko god kaze da igramo dobro taj pojma nema sa zivotom, svi fol igraju bunker protiv nas pa nismo real madrid, nego realno slvako igra ko pic.k.a defanzivno i to ce mu se obiti o glavu nek jednom kiksa svi ce ga pljuvati a pogotvo ovi sto ga sad brane, njegove izmjene kod 0 0 su smijesne, vadi napdaca ubacuje napdaca, vadi veznog ubacuje veznog ne do Bog promijenti nesto pa sa 2 napdaca krenuti ili nesto sta ja znam napraviti neku promjenu a rezultat 0 0 a vidi se da nemamo ideje.

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 11 mar 2017, 21:52

Utusci su se slegli, al svejedno je tesko naci prave rijeci. Igra nije sjajna, al bodovi su tu. Nadam se da ce slavko bar u kupu par izmjena napraviti, jer msm da su neki igraci ispucali kredite. Treba sad lroci radnik pod svaku cijenu, pa pokusati nastaviti niz od 1:0 u ligi.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

segaa
Kontakt:

Post Postao/la segaa » 11 mar 2017, 21:57

kjosevski
bogicevic bokacini kerla
radinovic markovic
musa stevanovic
zeba
lendric zakaric
zasto ovako ne probati mozda proigramo....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Orvel i 45 gostiju.