A, moderatorima i adminu cestitke. Jednom nam temu umalo razvalio, evo ponovo je na dobrom putu... A vi tolerirajte ocigledno trolanje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Puno će zaostajatiVirtu4l je napisao/la:Kakvih pet komada, ne bih ovu dramu dao ni za štaNeandertalac je napisao/la:Očekujem da Radniku u prvenstvu pet golova damo.![]()
Šuko pravi tabelu, Željezničar će zaostati za vrhom
To se pise jarane moj ima vec godinu dana. Kad mi ovo, kad mi ono a cinjenice govore skroz drugo. S ovom igrom titulu ces osvojiti al ku.... To je normalno, ne znam cemu pisati nesto sto se vidi da ne moze i onom ko ne poznaje fudbal. Cinjenice govore da smo mi svakoga pa i raspalI Celik jedva pobjedili u 80 min.Sandokan87 je napisao/la:Kad titulu dignemo s "ovakvom" igrom, puna ce ti usta biti Zelje i osvojene tituleamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.. Opusti se malo, i konkurenti pobjedjuju sa golom, maximalno dva razlike pa njihovi navijaci ne seru ko sto se sere na ovoj temi. Sabur prijatelju, kad dodje liga za prvaka nema ekipa koje ce se 90 min braniti ko sto se danas ova ekipa branila, otvoreno s obje strane pa ko koga zvekne
![]()
![]()
Neću uopše da analiziram igru na ovim oranicama gdje nema fudbala. Golovi se postižu iz peterca jer ne može drugačije, tako da ne mogu pisati o igri. Jedina utakmica koja se može analizirati je ona protiv Mladosti i tu ne možemo dati prolaznu ocjenu, a ove livade treba nekako pregrmiti, zabiti gol kako god i to je to.Neandertalac je napisao/la:A sada bez zahebancija, ako ovako nastavimo pitanje je kada ćemo se okliznuti. Jarane ove tekme moramo glat dobijati, bez drame, golova u 90_+ , promašenih penala itd. Nije to to hbga, da ga nije dao ZZ skontaj i sam kakva bi halabuka nastala. Što nam to treba, uloženo je u ovu ekipu toliko novca, nadanja, vjere da je ovakva igra neprihvatljiva.
Ima mjesta priča o terenu ali nema priča o nama kao timu kakav bi trebali biti. Ali ok, ostavimo to po strani i nadajmo se da će sa suncem i naša igra postati bolja,Virtu4l je napisao/la:Neću uopše da analiziram igru na ovim oranicama gdje nema fudbala. Golovi se postižu iz peterca jer ne može drugačije, tako da ne mogu pisati o igri. Jedina utakmica koja se može analizirati je ona protiv Mladosti i tu ne možemo dati prolaznu ocjenu, a ove livade treba nekako pregrmiti, zabiti gol kako god i to je to.Neandertalac je napisao/la:A sada bez zahebancija, ako ovako nastavimo pitanje je kada ćemo se okliznuti. Jarane ove tekme moramo glat dobijati, bez drame, golova u 90_+ , promašenih penala itd. Nije to to hbga, da ga nije dao ZZ skontaj i sam kakva bi halabuka nastala. Što nam to treba, uloženo je u ovu ekipu toliko novca, nadanja, vjere da je ovakva igra neprihvatljiva.
Ma prijatelju, vidjeli smo mi svi skroz drugog Zelju na pripremama, sa tecnom pas igrom i more prilika pred golom renomiranog protivnika, ali smo isto tako vdijeli ekstra terene, a ne kaljuzu gdje je tesko tri kako treba pasa napraviti, a iste te ekipe koje su igrale s nama su igrale otvoreno za golove, dok Boga mi ovdje sto se tice proljetnog dijela, bar ja to tako gledam godinama svako spasava sezonu i pokusava ostati neporazen. I moja su ocekivanja ko i tvoja vjeruj mi, al opet skontam kasnili smo mi 12-13 bodova a sada 4amazon je napisao/la:To se pise jarane moj ima vec godinu dana. Kad mi ovo, kad mi ono a cinjenice govore skroz drugo. S ovom igrom titulu ces osvojiti al ku.... To je normalno, ne znam cemu pisati nesto sto se vidi da ne moze i onom ko ne poznaje fudbal. Cinjenice govore da smo mi svakoga pa i raspalI Celik jedva pobjedili u 80 min.Sandokan87 je napisao/la:Kad titulu dignemo s "ovakvom" igrom, puna ce ti usta biti Zelje i osvojene tituleamazon je napisao/la:Ova igra samo moze samo otjerat navijace s trbina. Nikad gori trener s losijom igrom a vise golova. Sta ocekivati protiv jacih ekipa kad ti jedva pobjedis Metalege na neutralnom terenu. Ovo nije ni Z od Zelje. Opet ista prica igru brisi, bodove pisi. Od pravih navijaca cemo sad citati da igra nije losa bila, da je Lendric ka.rina igrac i tako dalje gluposti. E levati jedni sta vi znate sta je Zeljo.. Opusti se malo, i konkurenti pobjedjuju sa golom, maximalno dva razlike pa njihovi navijaci ne seru ko sto se sere na ovoj temi. Sabur prijatelju, kad dodje liga za prvaka nema ekipa koje ce se 90 min braniti ko sto se danas ova ekipa branila, otvoreno s obje strane pa ko koga zvekne
![]()
![]()
Ponavljam po 30 put neka oni pocnu da igraju a rezultat i trofeji ce sami doci. Ovde jedino Amar moze vratiti trofej, a ovi satro treneri mogu samo prodavati mu.da pod bubrege djeci da oni svrsavaju na njega.
S ovom igrom pitanje samo kad cemo poceti gubiti, a to je tako u fudbalu.
Ma ne okiva niko nikoga u zvijezde. Svjesni smo da nije dobro, da mora mnogo bolje, da nas sreća mazi. Ali nema potrebe da se pljuje ništa. Pravi Manijak neće NIKADA pljuvati po klubu, i onima koi taj klub čine, a to su između ostalog i igrači i trener. Polako sabura malo, da se iz ovog blata izađe, i da trava ozeleni. Vidjećemo svi zajedno pravog Želju u ligi 6.MocMahale444 je napisao/la:Jedni kude sve zivo drugi ukivaju u zvijezde. Opusteno ljudi bez pametovanja.
Monci je napisao/la:Ma ne okiva niko nikoga u zvijezde. Svjesni smo da nije dobro, da mora mnogo bolje, da nas sreća mazi. Ali nema potrebe da se pljuje ništa. Pravi Manijak neće NIKADA pljuvati po klubu, i onima koi taj klub čine, a to su između ostalog i igrači i trener. Polako sabura malo, da se iz ovog blata izađe, i da trava ozeleni. Vidjećemo svi zajedno pravog Želju u ligi 6.MocMahale444 je napisao/la:Jedni kude sve zivo drugi ukivaju u zvijezde. Opusteno ljudi bez pametovanja.
Zakaric vjerovatno da 'probije led', a Lendric radi titule prvog strijelca, a i na ljeto ce nam se vjerovatno isplatit svaki esktra gol na njegovom akauntu. Yebiga, ko je mogao pretpostaviti da ce oba biti odbranjena. Po meni, sasvim OK su sutali i jedan i drugi, ali sta ces kad ti golman pogodi stranu.Amelitos je napisao/la:Mene samo interesuje zasto Zeba neizvodi penale?
Kakve on rezultate ima... hahahahah e cuje rezultate pa njemu je ovo vrhunac karijere i ti pricas o rezultatima, drugo nije poneta dobiti 1 0 nego sto mi nismo mogli meda do zadnjih 5 minuta kad smo stisnuli na silu.jasan je napisao/la:al tipicna utakmica "prvog i zadnjeg na tabeli" kakvih svake subote bude po dvaest na tv gdje se pobjeda izbori jednim odbijancem i samo mi ne smijemo tako pobjedit, ljudi igrali bunker teski. I ja bi volio da je bilo 3 0 na poluvremenu al ko je mislio da je to moguce nije dobar.
i jos imas invalida mentalnih pa kaze slavko los trener, a covjek gdje god ode prepporodi ekipu, ima rezultate... nemam rijeci, u situaciji u kojoj smo bili bolji posao ne bi odradio ni jedan nama dostupan trener
Halo,,,,Zrinjski smo u Mostaru nabili 0:4....dobili Radnik u Bijeljini u utakmici gdje smo takođe dominirali totalno.Šta ti hoćeš više ?GDJESMO BILI PRIJE PETROVIĆA,a gdje smo sad ? Koja to ekipa igra bolje.Danas je Sarajevo stvaralo prilike ali je i široki stvorio 3 super šanse protiv Sarajeva.Nismo Real čovječe,,,,,po ovakvoj njivi u Banja Luci mi smo cjelu takmicu stiskali i na kraju dobili.Prije utakmice sam rekao da će biti teško i da ćemo dobiti golom u zadnjoj minuti.amazon je napisao/la:Postujem ja da ti mislis sta god zelis, al moje misljenje da s ovom igromom ne mozemo nista osvojitit. Zasto? Zato sto u ekipi jedino igra Stevanovic,sta znaci igra? Odigra nesto i nasstavi igrati dalje, sta ostali rade? Odigraju pas i stoje ukupane. Zeba odigra dupli seta po terenu, Markovic takoder. Blagojevic jedini trci na sredini al puno izgubljenih lopti. Zakaric mrtav igrac, nije odigrao nista preko 200 minuta. Trener po nijednom osnovu nista ne mijenja u igri? Kako ocekivati bolju igru kad je svaku utakmicu sve isto? Nikako. Nije meni problem Zakaric, to je najbolje rijesenje koje si imao dovesti, ali ako jos nije dosao sebi ima klupa. Neka igra Bekric zadnjeg veznog, promijeni nesto. Zamjeni Markovica ko kakav igrac. Neka druga taktika, nesto radi kad vidis da mrtvo igras bio to bunker ili ne. Mladost nije igrala bunker na Grbavici spasio te Kjosevski da ne popusis bodove. Malo realnosti al to nema ovdje. Pisi naopako iako znas da je tako al ni slucajno jer amazon tako pise, sta drugo nego obicni kompleksasi.
Oni da su nesto uradili na priprema to bi se vidjelo protiv usranih ekipa poput Metalege, Mladosti itd.
Ranije vam je uvijek problem bile sudije zasto igramo lose, sad kad nam sviraju penale kriv je teren. Najlakse je naci krivca u necemu drugom a da nije taktika, trener ili igraci.
Dobro, da ne pisemo vise nista, idemo u tu evropu? Sta mi imamo traziti u evropi s ovom taktikom i igrom? Nista apsolutno. Ako je poenta uvijek pisati pozitivno i traziti krivca u drugima to nije moja stvar. Sagledati malo stvari realnije s cinjenicama pa ce se vidjet da dosta toga sto ja pisem istina.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, drzgemboadislic, Ferroviere1987, Levin, svemalim1, TheTruth34 i 84 gosta.