Pa, sta drugo da se radi? Teren katastrofa, a sudija pusta da ovi sjeckaju faulima svaki pokusaj kombinacije...irfo je napisao/la:zivimo od dugih lopti i prekida...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hahahahahhaah dobar dobar majke mi hahahahaha
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Jbga penal je lutrija ali moramo izvoditi bolje. Pogledaj zaleta u oba penala i gledanje u travnjak.SlevinKelevra je napisao/la:Oba puta su solidno osutani, ali golmani procitali ybg... Treba neko da ga zakuca pod precki i cao.MocMahale444 je napisao/la:Slavko sta radis po ovom pitanju promasenih penala.
Daj ba kad nije bilo penala ovdje smo kukali. Sad kad bi opet dosudili penal ja bi pobjegao sto dalje
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, kako im ne dosadi jedna te ista pjesma pola sata... 

- MocMahale444
Jaka ko tonbe hljeba mi.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, kako im ne dosadi jedna te ista pjesma pola sata...
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije losa, ali nakon 20 ponavljanja, dosadilo bi sve...MocMahale444 je napisao/la:
Jaka ko tonbe hljeba mi.

Samo da ne zazalimo za penalom. Ovi uopste nemaju ambicija prema naprijed, treba se ovdje jos vise otvoriti, i pokusati totalni presing.
Lendricu najmilije ti ****, najmrzi igrac u Zelji!! Ni P od profesionalca on nije, oni koji prate trening znaju o cemu pricam. Blagojevicu zreo si za klupe a Slavko iduci put ne budel Zeba sutao penal cut ces me sa tribine vjeruj!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Tanko, dekoncentracija stroga. Mora ovo mnogo bolje u drugom poluvremenu. Ovi se brane ko Žepa, i sa bodom bi bili prezadovoljni. Moramo biti raznovrsniji, razigraniji, i brže lopta mora. Uglješu i Tuceta ubaciti.
- amazon
- Kontakt:
Samo jos da procitam od nekog kako ocekuje pisanje po konkurenciji i kako je Petrovic trener. Levat obicni koji nema pojma sta radi.
Ako Bekric ne moze igrati u ovoj ekipi nek' se ubije odmah. Ovo je bruka i sramota da gledam zeludac mi se okrene svaki vikend. Fuj
Ako Bekric ne moze igrati u ovoj ekipi nek' se ubije odmah. Ovo je bruka i sramota da gledam zeludac mi se okrene svaki vikend. Fuj
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Iskreno može ovo bolje, jeste loš teren ali nisu ni naši princeze, nego u blato i isprljaj se, trči, bori se, neće ti niko pokloniti pobjedu. Ko kakve žene, Blagojevića u duelu odnese ko god uđe u njega kao malo dijete.
Zabrinjava ovo oko penala a i Slavko griješi, Zeba kako ja znam uvijek ih je izvodio, šta ga degradira koje pm, daj mu da puca i odhebi.
Sada ganjaj i zabi ga kako znate i umijete.
Pitari dobri, trebali su bar dva razlike voditi, nadam se da će ih kazniti za ove promašaje a imao Široki dobra dva šuta pred kraj, golman oba puta nevjerojatnim odbranama skidao. Takođe, kriminalan teren.
Zabrinjava ovo oko penala a i Slavko griješi, Zeba kako ja znam uvijek ih je izvodio, šta ga degradira koje pm, daj mu da puca i odhebi.
Sada ganjaj i zabi ga kako znate i umijete.
Pitari dobri, trebali su bar dva razlike voditi, nadam se da će ih kazniti za ove promašaje a imao Široki dobra dva šuta pred kraj, golman oba puta nevjerojatnim odbranama skidao. Takođe, kriminalan teren.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Europa je ove godine premija. 3 mjesto i to je to
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma u racku sve i blato i tereni, i penali. Jbg da ne zaboravimo je li ono Zajko u derbiju fulio penal? Uvijek je penal lutrija, nama pogotovo sada nakon uzastopnih promašaja. Lendra je i jesenas fulio jedan čini mi se?
- TheTruth34
- Kontakt:
Nisam gledao prvo, samo znam da smo penal fulili...pa zar stvarno tako lose smo odigrali ? Valjda sad bude bolje kad se ja uključim u stream
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
Ovo je bruka. Petrovic je jedna obi.cna ki.ta od trenera. Na stranu sto ne odredis Zebu kao prvog koji puca al nasa igra je kriminalna. Onda citamo ovdje pisanje po konkurentima, mi ovo, nas sudije je.bu, Kerla igracina, i tako jos nebuloza.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, nije uopste. Teren je prelos, a ovi iz Jajca su napravili 30 prekrsaja za poluvrijeme. Imali smo penal, dva pokusaja glavom i stopostotnu za Stevanovica. Uradili smo dovoljno za vodstvo. Na ovoj temi imas nekih 5-6 nickova koji veze nemaju sa Zeljom, i tu su da seru, provociraju, kukaju itd.TheTruth34 je napisao/la:Nisam gledao prvo, samo znam da smo penal fulili...pa zar stvarno tako lose smo odigrali ? Valjda sad bude bolje kad se ja uključim u stream
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Sta pricas mamlaze? Jel te stid? Dobijamo ovo.amazon je napisao/la:Ovo je bruka. Petrovic je jedna obi.cna ki.ta od trenera. Na stranu sto ne odredis Zebu kao prvog koji puca al nasa igra je kriminalna. Onda citamo ovdje pisanje po konkurentima, mi ovo, nas sudije je.bu, Kerla igracina, i tako jos nebuloza.

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ma nemojmo nakon jednog poluvremena donositi zaključke. I ja se slažem nevezano za ovu tekmu da se Europe dokopat, i to je to. Hajmo ipak sačekati završetak ovog djela, i početak lige 6. Tu će se tek neke stvari ipak znati.LjoZee je napisao/la:Europa je ove godine premija. 3 mjesto i to je to
I nije smak svijeta ni da ne dobiješ danas. Lijepo je Slavko rekao da je zadovoljan sa 10 boba u 4 kola. Niko nije imao primjedbe na to. Mnogo je još bodova u igri.
Jel te dosta vise Blagojevicu ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, strucnjak9 i 15 gostiju.