Znaci veceras Ronaldo 3 gola,Pipita 1 Ozil 1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Bolje da se Real kani dokazivanja Barci i drugima i da igra svoju igru i da pobjeđuje ne za Barcu nego za sebe i svoje navijače.CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
Jbg, dolaskom Mourinha, rivalitet Barce i Reala je strasno porastao, tenzije i sve to...GunnerS je napisao/la:Bolje da se Real kani dokazivanja Barci i drugima i da igra svoju igru i da pobjeđuje ne za Barcu nego za sebe i svoje navijače.CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
Istog sam mišljenja, očekujem neki rezultat tipa 6:2, 5:1CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOlegenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, očekujem neki rezultat tipa 6:2, 5:1CristianoRonaldo7 je napisao/la:Veceras Real ide na 5-6 komada sigurno.. Njima je cilj da ove godine pokazu Barci ko su i sta su, a s obzirom da je Barca prije 8 dana nakantala Leverkusen i ispratila ih kuci sa 7 komada, veceras se isto moze ocekivati od MadrjidjanaNece sve stati na 3 komada.
![]()
Bilo bi dobro da ima na BHT prenos, ali ima na Areni Sport 3 i ko ima satelitske na njemačkom Sat1
Ne diraj u Samija,a pogotovo ArbelouL-Train je napisao/la:sreca pa imam sve arene![]()
inace da kazem da bi mnogo vise volio vidjeti na terenu od prve minute Lassa umijesto Khedire ili Arbeloe.
Tesko da ce Real uopce da pobj., dojavaJavierPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da ih necemo puno nabiti i da ce ovo biti neka rutinska pobjeda od mozda 2-0, maksimalno tri. Volio bih da se zajebem
Siljoninho je napisao/la:Tesko da ce Real uopce da pobj., dojavaJavierPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da ih necemo puno nabiti i da ce ovo biti neka rutinska pobjeda od mozda 2-0, maksimalno tri. Volio bih da se zajebem
zajeban ti pravo.Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vancouver Canucks - Phoenix Coyotes 1/1, dojava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.