Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2014, 01:23

Cartman je napisao/la:Spahic ostaje kapiten do kraja karijere i Susic mu ne moze nista. Spaha je 100 puta veci od njega i 100 puta je vise dao za reprezentaciju i Bosnu i Hercegovinu. Pomirite se sa tom cinjenicom. Kapiten ostaje kapiten.
Sta je dao vise? NABROJ? Spaha veci od Susica,mozda u centimetrima, on u igrackom smislu, nije Safetu ni do koljena!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 mar 2014, 01:28

Nema nikakvih tjeranja. Voljeli se ili ne valja im mjesec dana provesti zajedno, nadam se da se nece biti krvi. Poslije prvenstva tek ocekujem da eskaliraju svadje po medijima, "on je radio ovo, on je rekao ono, on je mene pogledao ovako". Tetkice. :)
Bice i par oprostaja poslije prvenstva sigurno...

Rios

Post Postao/la Rios » 16 mar 2014, 01:33

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Spahic ostaje kapiten do kraja karijere i Susic mu ne moze nista. Spaha je 100 puta veci od njega i 100 puta je vise dao za reprezentaciju i Bosnu i Hercegovinu. Pomirite se sa tom cinjenicom. Kapiten ostaje kapiten.
Sta je dao vise? NABROJ? Spaha veci od Susica,mozda u centimetrima, on u igrackom smislu, nije Safetu ni do koljena!
Samo malo @emir79,ti hoces da kazes da je Safet Susic dao vise reprezentaciji BiH nego Emir Spahic? Porediti njih dvojicu kao igrace,njihove reputacije,slavu i sl. je bespotrebno,svi znamo da je Pape-Pape.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 mar 2014, 01:36

Rios je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Spahic ostaje kapiten do kraja karijere i Susic mu ne moze nista. Spaha je 100 Sta je dao vise? NABROJ? Spaha veci od Susica,mozda u centimetrima, on u igrackom smislu, nije Safetu ni do koljena!
Samo malo @emir79,ti hoces da kazes da je Safet Susic dao vise reprezentaciji BiH nego Emir Spahic? Porediti njih dvojicu kao igrace,njihove reputacije,slavu i sl. je bespotrebno,svi znamo da je Pape-Pape.. ;)

To ti je ta pitarska logika i nesto sto se njima ne moze objasniti.Safet Susic je sa stanovista reprezentacije BiH nista.Drugo su Sarajevo,PSG,Jugoslavija.Ali dzaba je njima govoriti,ja im predlazem odavno da ga dovedu na klupu Sarajeva,nek im napravi evropsko Sarajevo

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2014, 01:42

Rios je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Postavio sam pitanje, jer mi niko ne moze odgovoriti. Kako se moze igrac sa trenerom porediti POBOGU.
Ovo je @Cartman mogao da tvrdi, da je i Safet igrao za BIH (doduse obukao je ljiljane kad se stvarala reprezentacije 1993), ali tako se nesto ne moze porediti. Svako na svoj nacin ima zasluge, Spahic kao igrac je dao ogroman doprinos, ali isto tako Safet kao trener je dao doprinos. Spahic je bio i prije Safeta nas kapitalac, ali nije bilo trenera, da to krunise sa njim, zar ne?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 mar 2014, 01:45

emir79 je napisao/la:Postavio sam pitanje, jer mi niko ne moze odgovoriti. Kako se moze igrac sa trenerom porediti POBOGU.
Ovo je @Cartman mogao da tvrdi, da je i Safet igrao za BIH (doduse obukao je ljiljane kad se stvarala reprezentacije 1993), ali tako se nesto ne moze porediti. Svako na svoj nacin ima zasluge, Spahic kao igrac je dao ogroman doprinos, ali isto tako Safet kao trener je dao doprinos. Spahic je bio i prije Safeta nas kapitalac, ali nije bilo trenera, da to krunise sa njim, zar ne?
Reci nam samo kojom odlukom, potezom, extravagancijom je Safet bio to sto se cekalo odnosno to sto je prevagnulo?????
Izuzmi prosli EP slobodno.
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 16 mar 2014, 01:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2014, 01:46

drummer je napisao/la:

To ti je ta pitarska logika i nesto sto se njima ne moze objasniti.Safet Susic je sa stanovista reprezentacije BiH nista.Drugo su Sarajevo,PSG,Jugoslavija.Ali dzaba je njima govoriti,ja im predlazem odavno da ga dovedu na klupu Sarajeva,nek im napravi evropsko Sarajevo
Kakva pitarska logika, o cemu ti?
Inace Safet je 5 godina selektor Zimbabvea, a ne BIH, pa je sa stanovista BIH NISTA? :roll:

ZEMLJO OTVORI SE!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2014, 01:50

gringobih je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Postavio sam pitanje, jer mi niko ne moze odgovoriti. Kako se moze igrac sa trenerom porediti POBOGU.
Reci nam samo kojom odlukom, potezom, extravagancijom je Safet bio to sto se cekalo odnosno to sto je prevagnulo?????
U ponedjeljak odes do trafike, kupis Panini album i u njemu nadjes odgovor ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 mar 2014, 01:55

emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
I za vas gospodin Emir se nadama da niste 1979 godiste...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 mar 2014, 02:01

Normalno da ce se ove stvari desavati u kolektivu koji bi trebao biti pod kontrolom Safeta Susica, pa on ne moze sam sebe kontrolisati, a kamoli da kontrolise grupu igraca koji su naseg mentaliteta, a dosli do novca i slave (ubitacna kombinacija).

Rjesenje problema:
Dzeko i Spaha ne smiju inatiti bilo kome, i trebaju dati svoj maksimum za drzavni dres
Savez mora kazniti sve one koji su narusili atmosferu u reprezentaciji.
Ako se vec ne moze dati otkaz ublehasu, onda mu prikaciti neku pitomu, i pismenu osobu koja ce mu dati savjet sta je najbolje raditi na terenu, i izvan njega.
Strogo sankcionisati nepotizam u reprezentaciji, guranja bratica, i ostalih igraca iz agencije jer je to jedan od razloga problema koji su aktuelni.
Javno izvinjenje Edina DZeke svim navijacima zbog gestikulacija upucenih na utakmici protiv Egipta
Mediji trebaju raditi na ujedinjavanju ekipe, rjesavanju problema, nikako ovo sto se danas radi.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2014, 02:04

gringobih je napisao/la: I za vas gospodin Emir se nadama da niste 1979 godiste...
Sta da odgovorim, na ovakvo pitanje?
Ne podnosim kad se neko pravi glup, a ocito da to nisi, vidi se da si bistar, ali od mrznje prema Safetu si zaslijepljen.

Nema potrebe da na ovo odgovaram, jer ako pratis reprezentaciju od njenog pocetka, onda znas sta je prevagnulo.

Vec sam jednom spomenuo, Zeljinim i Velezovim navijacima, ce ovo pljuvanje Safeta kad tad skociti na nos.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 mar 2014, 02:19

emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la: I za vas gospodin Emir se nadama da niste 1979 godiste...
Sta da odgovorim, na ovakvo pitanje?
Ne podnosim kad se neko pravi glup, a ocito da to nisi, vidi se da si bistar, ali od mrznje prema Safetu si zaslijepljen.

Nema potrebe da na ovo odgovaram, jer ako pratis reprezentaciju od njenog pocetka, onda znas sta je prevagnulo.

Vec sam jednom spomenuo, Zeljinim i Velezovim navijacima, ce ovo pljuvanje Safeta kad tad skociti na nos.

Cim si ovo naglasio sam si se otkrio kako razmisljas, znaci za Susica si samo zato sto si pitar.
Susic da je osvojio s Velezom sve titule svijeta, da se stadion zove njegovim imenom, da je ikona Veleza u pravom smislu rijeci ja bi opet imao stav po pitanju njegove strucnosti, lik je totalno izgubljen u svojoj ulozi, lik je nesposobnjakovic kakav se rijetko vidja..u to ces se kad tad uvjeriti.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 16 mar 2014, 03:55

ZzzzZZzzZzzzzZzz

Ova tema je daleko najgora na forumu. :cry:
shandrlike-tandrlike

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 16 mar 2014, 04:39

velez_mostar je napisao/la:Normalno da ce se ove stvari desavati u kolektivu koji bi trebao biti pod kontrolom Safeta Susica, pa on ne moze sam sebe kontrolisati, a kamoli da kontrolise grupu igraca koji su naseg mentaliteta, a dosli do novca i slave (ubitacna kombinacija).

Rjesenje problema:
Dzeko i Spaha ne smiju inatiti bilo kome, i trebaju dati svoj maksimum za drzavni dres
Savez mora kazniti sve one koji su narusili atmosferu u reprezentaciji.
Ako se vec ne moze dati otkaz ublehasu, onda mu prikaciti neku pitomu, i pismenu osobu koja ce mu dati savjet sta je najbolje raditi na terenu, i izvan njega.
Strogo sankcionisati nepotizam u reprezentaciji, guranja bratica, i ostalih igraca iz agencije jer je to jedan od razloga problema koji su aktuelni.
Javno izvinjenje Edina DZeke svim navijacima zbog gestikulacija upucenih na utakmici protiv Egipta
Mediji trebaju raditi na ujedinjavanju ekipe, rjesavanju problema, nikako ovo sto se danas radi.
Teski napaceni Bosnjo :cry:
https://www.youtube.com/watch?v=tmnpSs8rRnk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 16 mar 2014, 07:23

Jedna stvar je jasna, bude li kakvih promjena u smislu napustanja Papeta ili nekoga od standardnih igraca, nece valjati nikako i to se nece moci popraviti do Brazila. Mislim da bi nivo igre pao na Luksemburg-ov (bez uvrede prema LUX). Prema tome, to nije opcija, a pogotovo nije rijesenje. Jedina realna opcija je da se sjedne, poprica, bez medija iza zatvorenih vrata i ne treba im davati materijala za price. Neka rijese to, neka budu jedinstveni do iza SP-a i onda neka se razilaze ko hoce da ide.

Pocelo mi je ovo liciti na.....
[youtube][/youtube]
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2014, 07:32

gringobih je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Reci nam samo kojom odlukom, potezom, extravagancijom je Safet bio to sto se cekalo odnosno to sto je prevagnulo?????
I za vas gospodin Emir se nadama da niste 1979 godiste...
Emir jest 79 godište ali tek upisao srednju i njega je Safet krunisao izgleda.
@Calcio ostavi se pisanja i uhvati treninga, zijanio se mjesto u ajduku a Sanjaš livorno preko ledja repke, pa neće moći.
Za ove sto govore da je Sajo trenercina imat ce priliku nakon jula aBd da svoju stručnost dokaze u nekom klubu. Nadam se da mu Germania može vratiti uslugu i naci mu nešto u cvajti makar Bohum ili ce u Livorno preko Tinceka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 16 mar 2014, 07:41

Mostarci su krivi sto susic nema pojma kako se vodi jedna repka haha gdje ces papka pardon papeta kritikovat,kako se samo usudjuju kritikovati rad "strucnjaka",izgleda da je ovo neka urota javljaju se cak i iz drugih gradova da kritikuju. Stop majorizaciji susica,brzo papetoljupci skupite plenum da ga spasite
Rođeni brato

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2014, 10:34

The_Target je napisao/la:Mostarci su krivi sto susic nema pojma kako se vodi jedna repka haha gdje ces papka pardon papeta kritikovat
Blago se tebi na kulturi i odgoju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 16 mar 2014, 10:43

Virtu4l je napisao/la:
The_Target je napisao/la:Mostarci su krivi sto susic nema pojma kako se vodi jedna repka haha gdje ces papka pardon papeta kritikovat
Blago se tebi na kulturi i odgoju.
Moderator moze napisati sta hoce.
Ali stvarno :oops: jedno je kritikovati a jedno ga..
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 mar 2014, 10:49

Moderator otvoreno vrijeđa selektora. :| Na stranu sad da li neko pripada ovoj ili onoj struji, dakle da li ga brani ili napada, bolan kakav ti to primjer daješ ovoj omladini ovdje? Sad će svaki od njih otvoreno pisati grozote prema selektoru braneći se time da i vlastela to radi, nema mi to smisla nikako. To više nije u domeni sporta nego kulture i to one elementarne, a nama prodaju moral i slično, baš me zanima šta će Glavni da kaže na sve ovo ?!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.