Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit...delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ?![]()
![]()
....jel mu ovo 3,4 put da je favorit ove godine haha

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit...delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ?![]()
![]()
i majke ti drug zar se niste dovoljno puta opekli ove sezone,i opet nastavljate isto,pa kako majku mu ?RafaGarros9 je napisao/la:Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit...delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ?![]()
![]()
Protiv Federera s pocetka godine ili onog na WB svakako ne bi bio favorit ali u ovakvim odnosima snaga po meni Rafa ima 60-40%... nazalostRafaGarros9 je napisao/la:Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit...delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ?![]()
![]()
To je to. Teniski IQ mu je u minusu..Unofficialpage je napisao/la:Nema Rublev taktičkog znanja da dobije Rafu, ide na sve ili ništa a protiv Rafe je to u 90% situacija ništa.
Sta je tu problem sto ga je Roger dobio ipak ga neki smatraju fol najvecim smije i on vezati koju pobjedu...al generalno gledano Roger je uvijek autsajder pa vam ostaje da se pomirite sa timdelinjo je napisao/la:i majke ti drug zar se niste dovoljno puta opekli ove sezone,i opet nastavljate isto,pa kako majku mu ?RafaGarros9 je napisao/la:Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit...delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ?![]()
![]()
Nikakve taktike, samo lupaj pa šta bude, ima strašan fh i on mu mora biti prednost a ne mana a prednost neće dobiti ukoliko bude iz svake tražio winner. To može proći protiv igrača van TOP 30 ali protiv najboljih, tu i tamo hoće ponekad ali u kontinuitetu ne.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:To je to. Teniski IQ mu je u minusu..Unofficialpage je napisao/la:Nema Rublev taktičkog znanja da dobije Rafu, ide na sve ili ništa a protiv Rafe je to u 90% situacija ništa.
ma lože se 2 lika, ovaj delinjo i Edin što ne daje ni promil šanse Rafi u SF... ostali su realni, realni smo i mi, blagi favorit je Rafa svakako, nema Roger onog nivoa iz prve polovice godine, a Rafa je manje više u ritmu, plus ima prednost matchupa i dobiješ što dobiješ , a nije teško ni pogledati šta bookiji kažu, opet ne bi me ništa iznenadilo u SFu, pa tako ni poraz Rafe.darker10 je napisao/la:Nez sto se vi lozite kad ovi kazu da je Nadal favorit.Nek bude brate,ako dodje do meca vidjecemo sta ce se desit
Roger s pocetka godine bi svakako imao vece sanse nego prije zbog samo "neuigranosti" Rafe pa i bolje igre Rogera al opet zbog rezultata od prije Roger se ne moze staviti kao favorit...Opet necemo o sansama mozda je i suvise rano jer Roger jos nije u p-f a pitanje je da li ce doci...delko je napisao/la:Protiv Federera s pocetka godine ili onog na WB svakako ne bi bio favorit ali u ovakvim odnosima snaga po meni Rafa ima 60-40%... nazalostRafaGarros9 je napisao/la:Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit...delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ?![]()
![]()
![]()
Ovo je bilo iz ocaja...delinjo je napisao/la: pa koliko ja znam i koliko sam naucio u skoli ...20 je veci broj od 15....tako da kako neko pored koga je broj 20 moze biti autsajder sa nekim pored koga je broj 15 ?
Vidi se trema i želja velika.. Za koju godinu ga može dobiti ove godine ne..bodi123 je napisao/la:
ispunio se bratu dječački sanWhen I was kid, it was Safin. When I was kid, it was the first thing that I saw. I was, like, completely thinking that he's my idol.
I was watching every match.Then also Nadal. He was my idol. I was buying the same clothes as him, all the new collections. I was trying to copy. Yeah, I think these two players, Safin and Nadal, was always my favorite ones.
Mogao bi lako Rogas i vcrs kuci,sta mislis?delinjo je napisao/la:
De nam nadji Murata da objasni doktor kako Rafa ne može riternirat na hardu i zašto je strugglingshminka je napisao/la:Spavate li mirno Rogerovci![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.