Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

RafaGarros9
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 sep 2017, 21:47

delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ? :D :D :D ....jel mu ovo 3,4 put da je favorit ove godine haha
Da ga ebes kakav god Rafa izadje protiv Rogera na teren on je favorit... :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2017, 21:48

RafaGarros9 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:opet Rafa favorit ? :D :D :D ....jel mu ovo 3,4 put da je favorit ove godine haha
i majke ti drug zar se niste dovoljno puta opekli ove sezone,i opet nastavljate isto,pa kako majku mu ? :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 sep 2017, 21:49

Protiv Federera s pocetka godine ili onog na WB svakako ne bi bio favorit ali u ovakvim odnosima snaga po meni Rafa ima 60-40%... nazalost :D :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 06 sep 2017, 21:51

Nez sto se vi lozite kad ovi kazu da je Nadal favorit.Nek bude brate,ako dodje do meca vidjecemo sta ce se desit :mrgreen:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 sep 2017, 21:51

Unofficialpage je napisao/la:Nema Rublev taktičkog znanja da dobije Rafu, ide na sve ili ništa a protiv Rafe je to u 90% situacija ništa.
To je to. Teniski IQ mu je u minusu..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 sep 2017, 21:52

delinjo je napisao/la:
i majke ti drug zar se niste dovoljno puta opekli ove sezone,i opet nastavljate isto,pa kako majku mu ? :D
Sta je tu problem sto ga je Roger dobio ipak ga neki smatraju fol najvecim smije i on vezati koju pobjedu...al generalno gledano Roger je uvijek autsajder pa vam ostaje da se pomirite sa tim :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 sep 2017, 21:55

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Nema Rublev taktičkog znanja da dobije Rafu, ide na sve ili ništa a protiv Rafe je to u 90% situacija ništa.
To je to. Teniski IQ mu je u minusu..
Nikakve taktike, samo lupaj pa šta bude, ima strašan fh i on mu mora biti prednost a ne mana a prednost neće dobiti ukoliko bude iz svake tražio winner. To može proći protiv igrača van TOP 30 ali protiv najboljih, tu i tamo hoće ponekad ali u kontinuitetu ne.

Ukoliko taktički se ne popravi može karijeru Theima, što uopšte nije loše, ali može on puno bolje, mlad je pa ima vremena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2017, 21:57

ma moze on mudo moje...kad on ovako mlad ne moze 5 gemova uzeti nikad losijem Nadalu nek okaci reket o klin ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2017, 22:02

Sta je tu problem sto ga je Roger dobio ipak ga neki smatraju fol najvecim smije i on vezati koju pobjedu...al generalno gledano Roger je uvijek autsajder pa vam ostaje da se pomirite sa tim :D[/quote]

pa koliko ja znam i koliko sam naucio u skoli ...20 je veci broj od 15....tako da kako neko pored koga je broj 20 moze biti autsajder sa nekim pored koga je broj 15 ? :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 sep 2017, 22:03

darker10 je napisao/la:Nez sto se vi lozite kad ovi kazu da je Nadal favorit.Nek bude brate,ako dodje do meca vidjecemo sta ce se desit :mrgreen:
ma lože se 2 lika, ovaj delinjo i Edin što ne daje ni promil šanse Rafi u SF... ostali su realni, realni smo i mi, blagi favorit je Rafa svakako, nema Roger onog nivoa iz prve polovice godine, a Rafa je manje više u ritmu, plus ima prednost matchupa i dobiješ što dobiješ , a nije teško ni pogledati šta bookiji kažu, opet ne bi me ništa iznenadilo u SFu, pa tako ni poraz Rafe.

evo vidiš da lik ne zna ni koliko mu pulen ima GSova, i onda njemu treba odgovarati nešta ko biva... :mrgreen:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 06 sep 2017, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2017, 22:05

e ako kazu bookiji onda je to to :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 sep 2017, 22:09

delko je napisao/la:
Protiv Federera s pocetka godine ili onog na WB svakako ne bi bio favorit ali u ovakvim odnosima snaga po meni Rafa ima 60-40%... nazalost :D :D
Roger s pocetka godine bi svakako imao vece sanse nego prije zbog samo "neuigranosti" Rafe pa i bolje igre Rogera al opet zbog rezultata od prije Roger se ne moze staviti kao favorit...Opet necemo o sansama mozda je i suvise rano jer Roger jos nije u p-f a pitanje je da li ce doci... :D
delinjo je napisao/la: pa koliko ja znam i koliko sam naucio u skoli ...20 je veci broj od 15....tako da kako neko pored koga je broj 20 moze biti autsajder sa nekim pored koga je broj 15 ? :D
Ovo je bilo iz ocaja... :D

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 sep 2017, 22:11

Spavate li mirno Rogerovci :rol: :rol: :rol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 sep 2017, 22:11

bodi123 je napisao/la:slika
When I was kid, it was Safin. When I was kid, it was the first thing that I saw. I was, like, completely thinking that he's my idol.
I was watching every match.Then also Nadal. He was my idol. I was buying the same clothes as him, all the new collections. I was trying to copy. Yeah, I think these two players, Safin and Nadal, was always my favorite ones.
ispunio se bratu dječački san :bow:
Vidi se trema i želja velika.. Za koju godinu ga može dobiti ove godine ne..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 sep 2017, 22:12

Roger sigurno nije na onom nivou kao što je bio na AO-u ili WB-u .Dok je Rafa popravio igru u odnosu na prvenstveno AO.To može da vidi bilo ko, ko je gledao mečeve njih dvojice tokom cijele sezone. Da Roger iz ovih ili onih razloga nije propustio čitavu sezonu šljake, danas se ne bi pričalo o njegove tri uzastopne pobjede, jer bilo gdje da se susreo sa Rafom u tom dijelu sezone bio bi pometen. Tako da na stranu to sve, jer u ovom trenutku je vjerovatno 50%-50%. Jer igraju na sličnom nivou na ovom turniru. Naravno, prvo da vidimo hoće li večeras Del Potro skinuti gaće i izgubiti još u svlačionici ili će pak nešto i odigrati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 sep 2017, 22:16

delinjo je napisao/la: :D
Mogao bi lako Rogas i vcrs kuci,sta mislis? :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 sep 2017, 22:17

shminka je napisao/la:Spavate li mirno Rogerovci :rol: :rol: :rol:
De nam nadji Murata da objasni doktor kako Rafa ne može riternirat na hardu i zašto je struggling :rol: :rol: :rol: :rol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 sep 2017, 22:21

Bit će zanimljivo vala kako god da okreneš, smiješan je i Rafa realno, ako Federer dobaci blizu nivoa sa početka sezone, raznijet će ga :rol: :rol:

Šteta što nema poštenog igrača mimo njih dvojice da ih presluša i jednog i drugog

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 sep 2017, 22:25

jbg trebao je Rafko izletiti u prve 3 runde da mu je došao neko tipa Kveri, kao i Roger, malo sreće i sa žrijebom je dobrodošlo, sad je već druga priča, uhvatio je igru, prokuhao je i ovo sad je izgledalo sasvim ok

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 06 sep 2017, 22:32

Borna se posrao na turnir, našao je kad će pogoditi volej koji nikad više neće pogoditi.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.