PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bilo je tih dobrih navijačkih furki, kad su Siouxi šuknuli Fukarama, pa onda ona zajebancija kakav grad takav festival
ja sam u BG gledo kad Bugari nabadaju Anice Kninska Kraljice 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Majica iz fan shopa, skinuta simpatizeru, jel to nešto čim se treba ponositi? Da si upućen u situaciju znao bi da su grobari bježali poslije utakmice na Malti. Al najjače mi je bilo kad neko napisa negdje na facebooku "Njihov debeli ( bob ) je najviše fasovao jer je nosio transparent Srebrenica"Aerodromsko je napisao/la:Manijaci dobili po nosu
Napali ih Grobari,pobjegli su u hotel i zvali muriju,tom prilikom pala im je i jedna majica..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... c56d4a8f31
Zasto uvijek ?
To su ti srbi.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Heller je napisao/la:Tanka je linija između Delibašića i Dalipagića, al mislim da je ipak bliže Delibašiću jer je Delibašić sa Bosnom osvojio EL što je podvig. Samo što je Delibašić zbog bolesti imo kratku karijeru.Baader je napisao/la:Realno govoreći, najbolji košarkaš sa prostora BiH je Dražen Dalipagić.
Ok, tvoje mišljenje je sasvim legitimno i razumno, no rezultati i individualni uspjesi Dalipagića govore njemu u prilog. Iako se možemo složiti da se radi o nijansama.
Joooj ocrni vas podgrupa grobara s Malte... o cemu vi pricate ovdje

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pričamo o onom što znamo, veliki broj nas, kako od pojedinaca koji su bili na ovom gostovanju tako i od orga. Momak u jednom dijelu texta spominje da su 2-3 naša momka od 7orice ovih mogli biti razneseni od batina samo da su ovi pravovremeno reagovali ali ne, pratili ih do hotela odakle su i pobjegli, jedan naš primio udarac i to je to. Ni naši nemaju pojma zašto ih ranije nisu napali već tek pred ulazom u hotel iako su ih valjda dugo pratili. Na dan utakmice nekoliko naših momaka ganjalo 2-3 njihova koji se zaključaše u wc i to je to. Može se reći da nikakvog sukoba nije ni bilo tu, ostalo sve na pokušaju i sa jedne i sa druge straneDoeTz je napisao/la:Joooj ocrni vas podgrupa grobara s Malte... o cemu vi pricate ovdje![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma dole uopste nije bilo nekog belaja, a majica je skinuta dan prije tekme ispred hotela. I to nije navijacu, nego novinaru ili nekom iz njihove uprave.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
maccabi tel aviv ukupno 8-0Virtu4l je napisao/la:I kažu da Tuzla nema predstavnika u Evropi![]()
http://www.uefa.com/regionscup/season=2 ... index.html
levski sofija ukupno 4-0
hapoel ukupno 6-0
maribor ukupno 6-2
hearts ukupno -2-0
liteks 9-1
nazalost nas pretstavnik u evropi je fk zeljeznicar sarajevo.
kanta za nabijanje..ono...tipicni pretstavnik.bitno je ucestovat
stid me vaseg stida...
da se razumijemo,bilo kako bilo,zeljo ostaje najtrofejniji,time i najveci BIH klub,kako su dosli do trofeja,nije ni bitno,
ali nemojte vi nekoga da prozivate za evropu,vi koji ste tamo,kanta za izbacivanje stresa,i vreca na nabijanje,i izivljavanje.
ako ce moja sloboda,ikada,ovako da pretstavlja domovinu,da je siluje pola evrope,od jerusalema,do vatikana,dabogda je nikada i neigrala.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Vidim i po nacionalizmu su pojedini krenuli. Odlično. Virto Tuzli nisu analni otvor razvukli ko Sashi Gray i Dani Daniels u zbiru. POzz za Mogeren 
Nullius in verba
Joj Dani Daniels, taman me napomenu, imam fore i da se okupam prije sehura 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
nisi valjda toliko zapekoshzna je napisao/la:Joj Dani Daniels, taman me napomenu, imam fore i da se okupam prije sehura
Minuta šutnje za palog bratacoelho41 je napisao/la:nisi valjda toliko zapekoshzna je napisao/la:Joj Dani Daniels, taman me napomenu, imam fore i da se okupam prije sehura
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Tacno onako kako je biloEvolution87 je napisao/la:Ma dole uopste nije bilo nekog belaja, a majica je skinuta dan prije tekme ispred hotela. I to nije navijacu, nego novinaru ili nekom iz njihove uprave.
Onaj tuzlak odmah poletio da prica kako je neko nekoga ocrnio
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hej, al' mi jedna stvar nije jasna. Evo ja ne volim prvi ove recimo Zeljine, ali bih volio da uvijek oni raznose i pravoslavne turke i hrvate. Ove ipak "ne volim" vise. Svaki razbijen nos pravoslavnog turcina je bolji nego nas pa makar bili i Manijaci, Horde Zla ili ko vec ne.
Cak bih volio da i Horde Zla dobro isutaju Lechovce, kao sto bih volio i da Lech isuta Sarajevo(cisto radi Libeta).
Cak bih volio da i Horde Zla dobro isutaju Lechovce, kao sto bih volio i da Lech isuta Sarajevo(cisto radi Libeta).
Celik!3,2,2.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Veliki pozz za sve navijacke skupina sirom nase BIH, osim za košpe.
solinas je napisao/la:ako ce moja sloboda,ikada,ovako da pretstavlja domovinu,da je siluje pola evrope,od jerusalema,do vatikana,dabogda je nikada i neigrala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja licno gotivim Grobare od svih drugih navijackih skupina izvan BiH, njih i Bad Gones... a ove ne volim ni sekunde tako da cu im se uvijek smijatAllGunsBlazing je napisao/la:Hej, al' mi jedna stvar nije jasna. Evo ja ne volim prvi ove recimo Zeljine, ali bih volio da uvijek oni raznose i pravoslavne turke i hrvate. Ove ipak "ne volim" vise. Svaki razbijen nos pravoslavnog turcina je bolji nego nas pa makar bili i Manijaci, Horde Zla ili ko vec ne.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- bistrikboy
- Kontakt:
moze mirno spavatiVirtu4l je napisao/la:solinas je napisao/la:ako ce moja sloboda,ikada,ovako da pretstavlja domovinu,da je siluje pola evrope,od jerusalema,do vatikana,dabogda je nikada i neigrala.![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neznam Sta je smijesno.to Sto sloboda tesko moze do evrope il Sto vas siluju po istoj.u nedostatku argumenata virtu SE hvata moje zadnje recenice.i stavlja glupe smajlije.tipicno za njega.krece trolanje.
Ja zaista nevidim Sta je smijesno.
Ako nemas nista pametnije za napisat öd smajlija preskoci.
Ja zaista nevidim Sta je smijesno.
Ako nemas nista pametnije za napisat öd smajlija preskoci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.