Baš se vi imate obraza javitimoj uzor-S.G je napisao/la:Pljus pljus

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Baš se vi imate obraza javitimoj uzor-S.G je napisao/la:Pljus pljus
Kao i običnoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Ja mislim da pretjerujete
Da taj na tvom avataru ima ovakav kadar i novce, top 3 bi bili... a ovako...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja mislim da pretjerujete, samo toliko ću reć'.
Dusa je otisla sa Fergijem. Trebat ce dosta vremena da i priblizno licili na onaj klub.Otjerao je sve igrace sto igraju sa rizikom u igri. Iscupao je dusu ekipe i kluba. Ovo nije United. Ovo nije nasa igra, nisu nasi igraci. Nije mi jasno kako Giggs sjedi i gleda ovo.
Ako je pretjerivanje činjenica da igramo sa milion beskorisnih pasova, da nabijamo statistiku posjeda, da igramo najdosadniji fudbal od kad znam za UTD, da postavljamo sve moguće negativne rekorde u historiji kluba, onda da, u pravu si - pretjerujemo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kao i običnoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Ja mislim da pretjerujete
Pretjerujete itekako, jer očekujete da sve bude kao da je Fergie tu, da samo nastavimo sa osvajanjem titula i istom igrom, kao da se ništa nije desilo.516MK je napisao/la: Ako je pretjerivanje činjenica da igramo sa milion beskorisnih pasova, da nabijamo statistiku posjeda, da igramo najdosadniji fudbal od kad znam za UTD, da postavljamo sve moguće negativne rekorde u historiji kluba, onda da, u pravu si - pretjerujemo.
Ja mislim da mi moramo shvatit da je Ferguson u penziji i da se takav više neće pojavit, tako da ne vidim svrhu ikakvog poređenja ikoga s njim. Da se razumijemo, na avataru ga držim iz velikog poštovanja, a pomirio sam se s tim da smo u nekoj novoj, drugačijoj eri.EPL je napisao/la:Da taj na tvom avataru ima ovakav kadar i novce, top 3 bi bili... a ovako...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja mislim da pretjerujete, samo toliko ću reć'.
United će već možda kiksati protiv Shautamptona... jer igra na strani.. znamo United na strani da je ocaj od ocaja.... već ga tada malo treba staviti na stub kao što mediji Muourina prozivaju...
Ne znam kako uprava ovo tolerise, prvi Ferguson.... otjeraj pig face i idemo dalje...
Vjerujem da sa Giggsom bi United bio puno bolji!
Nisi, ima nas josBaader je napisao/la:Jedna digresija sa večeras aktuelnih tema,
jesam ja jedini koji odavno ne čita postove ovog tajgera?
Vidiš haveru, i Fergie je gubio utakmice, dešavalo se da manji klub pobijedi UTD, ali nikad, ama baš nikad, nije nedostajalo vizije i borbenosti. Danas to nije slučaj, danas jedino što vidim (dalje mi se i ne gleda) jeste gomila beskorisnih pasova i nedostatak vizije. Objasni nam kakav je plan taktičkog maga jer ja za ovo vremena od kada je tu nisam skontao. Niko ne spominje instant trofeje, ali mislim da svi zaslužujemo vidjeti bar pokušaj da se nastavi tradicija i stil igre.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pretjerujete itekako, jer očekujete da sve bude kao da je Fergie tu, da samo nastavimo sa osvajanjem titula i istom igrom, kao da se ništa nije desilo.516MK je napisao/la: Ako je pretjerivanje činjenica da igramo sa milion beskorisnih pasova, da nabijamo statistiku posjeda, da igramo najdosadniji fudbal od kad znam za UTD, da postavljamo sve moguće negativne rekorde u historiji kluba, onda da, u pravu si - pretjerujemo.
Potpis.516MK je napisao/la:Vidiš haveru, i Fergie je gubio utakmice, dešavalo se da manji klub pobijedi UTD, ali nikad, ama baš nikad, nije nedostajalo vizije i borbenosti. Danas to nije slučaj, danas jedino što vidim (dalje mi se i ne gleda) jeste gomila beskorisnih pasova i nedostatak vizije. Objasni nam kakav je plan taktičkog maga jer ja za ovo vremena od kada je tu nisam skontao. Niko ne spominje instant trofeje, ali mislim da svi zaslužujemo vidjeti bar pokušaj da se nastavi tradicija i stil igre.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pretjerujete itekako, jer očekujete da sve bude kao da je Fergie tu, da samo nastavimo sa osvajanjem titula i istom igrom, kao da se ništa nije desilo.516MK je napisao/la: Ako je pretjerivanje činjenica da igramo sa milion beskorisnih pasova, da nabijamo statistiku posjeda, da igramo najdosadniji fudbal od kad znam za UTD, da postavljamo sve moguće negativne rekorde u historiji kluba, onda da, u pravu si - pretjerujemo.
To se sve moze rijesiti kada stigne nasljednik LvG. Barem donekle, da se vrati prepoznatljivi stil. Klopp bi to sredio recimo.Baader je napisao/la:Činjenica je da United igra dosadan, spor i negledljiv fudbal i ne znam zašto bi se neko trudio to opovrgavati. Svi imamo oči i vidimo da to jednostavno nije to što bi trebalo biti. Ok, ulovi se tu koja pobjeda, rjeđe poraz, ali u konačnicii svako zna da to nije pravi United.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.