FK Slavija
-
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Moj Lovcene igraci Slavije nisu dobili kompletnu platu od decembra.Sutra igraju kako ti kazes bitnu utakmicu a idu na dan utakmice za bijeljinu,a da imaju pare za Vidica bile bi vjerovatno placene.Ovako ce se u zadnji momenat nesto skrpiti.Slavija kao i svi klubovi iz RS je na rubu propasti.Nazalost.Toliko,pozdrav.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koliko ja znam dobili ste "nagradu" za remi protiv zeljeznicara. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Upravu si druze sve je tacno sto si napisao..kokuzluk je opasan..,ali treba se nadati boljoj situaciji i vremenima...negdje sam procitao da imaju pare da ga isplate ali mi je bezveze kad znas da je momak posteno zaradio taj svaki dinar pa plati mu majka mu stara jel se moras uvjek provlaciti po novinama sa nekom negativnom reklamom a znas da moras platiti...ljubiteljfudbala je napisao/la:Moj Lovcene igraci Slavije nisu dobili kompletnu platu od decembra.Sutra igraju kako ti kazes bitnu utakmicu a idu na dan utakmice za bijeljinu,a da imaju pare za Vidica bile bi vjerovatno placene.Ovako ce se u zadnji momenat nesto skrpiti.Slavija kao i svi klubovi iz RS je na rubu propasti.Nazalost.Toliko,pozdrav.
Kadeti 0:0 protiv Zvijezde, juniori ponovo poraženi, sada 4:2.
Kadetske i juniorske selekcije Slavije i Zvijezde odigrale su danas u Istočnom Sarajevu svoje utakmice 19. kola Premijer lige BiH.
Kadetska ekipa Slavije stigla je i do desetog remija ove sezone odigravši 0:0 sa Zvijezdom. Po prikazanom na terenu sasvim zasluženo budući da se igra odvijala uglavnom na sredini terena uz po par opasnih prilika na obje strane.
Jednu za Zvijezdu je osujetio golman Slavije, Marko Terzić, fantastično odbranivši pokušaj Zvijezdinog napada pred kraj prvog poluvremena. Slavija je veliku priliku promašila na otvaranju drugog dijela. Odlična je to bila akcija, Lalović je lijepo zamislio ali ga do kraja nisu ispratili napadači Soknić i Popovac i lopta je završila u gol autu.
SLAVIJA – ZVIJEZDA 0:0 (KADETI)
Stadion: SRC „Slavija“
Gledalaca: 100
Sudija: Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo)
SLAVIJA: Terzić, Lalović, Hreljić, Soknić, Popovac, Krajišnik, Kulina, Lučić, Bjeloš, Torlaković, Tešanović Igrali su još: Hatibović, Zuko, Trbo, Taušan, Šušić Trener: Momčilo Stanić
ZVIJEZDA: Bahor, Ćeskinović, Arapović, Hasanbašić, Gibić, Suljić, Muratović, Jahić, Šerbečić, Bijelić, Zurapović. Igrali su još: V. Novalić, Džafić, Šehović Trener: Nihad Kadić
Utakmica juniorskih selekcija, za razliku od kadetskih ponudila je dosta golova. Juniori Zvijezde su slavili sa 4:2, iako su „Sokolovi“ vodili dva puta. Oba golmana nisu bila na visini svojih zadataka, a utakmicu je prekrasnim pogotkom začinio rezervista Mirsad Selimović.
U narednom kolu Slavija gostuje kod Travnika, a Zvijezda dočekuje Široki brijeg.
SLAVIJA – ZVIJEZDA 2:4 (2:2) JUNIORI
Stadion: SRC „Slavija“
Gledalaca: 100
Sudija: Danijel Bojo (Kiseljak)
Strijelci: 1:0 Stojanović 9, 1:1 Mehić 12, 2:1 Ljuca 23, 2:2 Jašarević 30, 2:3 Jašarević 50, 2:4 Selimović 86
SLAVIJA: Brko, Kulić, Šljivo, Frganja, Pušara, Stojanović, Gluhović, Rikalo, Čalija, Smječanin, Ljuca Igrali su još: Alihodžić, Pandurević, Lučić, Perović Trener: Dragan Bjelica
ZVIJEZDA: Ibrahimović, Brkić, Doljančić, Hasić, Krdžić, Jašarević, Mehić, Sendić, Đonlić, Brkić, Rašidović Igrali su još: Mešić, Osmanović, Čolić, Čaušević, Selimović Trener: Nihad Kadić
Slavija je u teskoj poziciji u odnosu na opstanak. nije velika razlika u odnosu na Rudar a ide nesto tezi raspored. jedino dobro tu je sto ni Rudar neigra dobro pa bi oni mogli ispasti
Ne treba zaboraviti Mladost i Travnik. I oni imaju par solidno teskih utakmica, kao i medjusobni duel u 25. kolu cini mi se. Isto tako Rudar cini mi se u 28. docekuje Travnik, a Slavija jedina od njih ima susret protiv Leotara.Bistrik je napisao/la:Slavija je u teskoj poziciji u odnosu na opstanak. nije velika razlika u odnosu na Rudar a ide nesto tezi raspored. jedino dobro tu je sto ni Rudar neigra dobro pa bi oni mogli ispasti
Slozio bio se ja sa Bistrikom u vezi Rudara sad idu Velezu pa im dolazi Sarajevo a realno igraju lose mada i nasa igra je toplo-hladno samo mi se vise cini hladno...Sad dvije kuci sa Zrinjevcima i Borcem i idemo Sirokom pa nam opet nekad dolazi Olimpik,sve zayebane tekme.....Ostacemo u ligi u to nesumnjam samo bice tarapana do samog kraja.....Pappy je napisao/la:Ne treba zaboraviti Mladost i Travnik. I oni imaju par solidno teskih utakmica, kao i medjusobni duel u 25. kolu cini mi se. Isto tako Rudar cini mi se u 28. docekuje Travnik, a Slavija jedina od njih ima susret protiv Leotara.Bistrik je napisao/la:Slavija je u teskoj poziciji u odnosu na opstanak. nije velika razlika u odnosu na Rudar a ide nesto tezi raspored. jedino dobro tu je sto ni Rudar neigra dobro pa bi oni mogli ispasti
- zivinaajkula
- Kontakt:
Zna li netko najbolji plasman koji je u premijer ligi Slavije?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
2 ili 3 mjesto su bili kad je Sarajevo bilo sampion 2007zivinaajkula je napisao/la:Zna li netko najbolji plasman koji je u premijer ligi Slavije?
Tada smo bili treći. Sezona 2008/09 kada je Zrinjski bio prvak je nas najbolji rezultat, drugo mjesto i osvajanje kupa.aS_Roma je napisao/la:2 ili 3 mjesto su bili kad je Sarajevo bilo sampion 2007zivinaajkula je napisao/la:Zna li netko najbolji plasman koji je u premijer ligi Slavije?
- alan_kardec
- Kontakt:
Jel se meni čini ili sam sinoć poslije utakmice Zvezde sa Budiveljnikom, među ljudima koji su sa košarkašima na parketu slavili prolaz u polufinale, vidio Natka levata?
Da Bog sačuva.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini mi se da je on u nekoj podgrupi Delija

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Brate mislim da svako ima pravo da bude gdje god hoce, kad hoce i s kim hoce.alan_kardec je napisao/la:Jel se meni čini ili sam sinoć poslije utakmice Zvezde sa Budiveljnikom, među ljudima koji su sa košarkašima na parketu slavili prolaz u polufinale, vidio Natka levata?![]()
Da Bog sačuva.

Sve ostalo nije za forum, ili barem javni dio foruma.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tako i ja mislim, nikoga ne osuđujem ni zbog čega, samo mi smiješno. Ali Natka libo qrac, njemu je Luka Mitrović dao dres i majicu. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas samo jako i hrabro!!!Kladio sam se sa kumom u odredjenu cifru da dobivamo danas!!!!Kum kaze da sam lud ali yebiga imam dobar osjecaj za danjasnju tekmu!!!Sad lagano na pivu i tekmu....zagrijavanje moze da pocne...
Danas sam opet dozivio da se cuje pjesma:
OOOOOOO u drugu ligu idemo
ali ti pjevamo jer te volimo
naprijed SLAVIJO!!!!!!!
Mislio sam da mozemo da iznenadimo Zrinjski ali ljudi su realno bolji,mada golovi koje su nam dali to je nesto sto samo mi mozemo da primimo i mozda neki hajduci u Mozambiku ili Tadjikistanu,Uzbekistanu i Pakistanu!!!!!Mi za devedeset minuta nismo opalili posteno po golu Dujkovica....Jedina svijetla tacka Sokolovi,navijali su od pocetka do kraja momcima svaka cast igrace su pozdravili a normalno trazili ostavke uprave!!!!!
naprijed SLAVIJO!!!!!!!
Mislio sam da mozemo da iznenadimo Zrinjski ali ljudi su realno bolji,mada golovi koje su nam dali to je nesto sto samo mi mozemo da primimo i mozda neki hajduci u Mozambiku ili Tadjikistanu,Uzbekistanu i Pakistanu!!!!!Mi za devedeset minuta nismo opalili posteno po golu Dujkovica....Jedina svijetla tacka Sokolovi,navijali su od pocetka do kraja momcima svaka cast igrace su pozdravili a normalno trazili ostavke uprave!!!!!
Pohvala navijačima Slavije-ali šta je uzrok lošim igrama.Trener,nogometaši,lova ili nešto drugo.Lično mislim da Slavija mora nešto bolan da miksuje-Novo rukovodstvo,bolji sponzori I da posredite malo teren.Hajde da vam poželim bolju završnicu..lovcen16 je napisao/la:Danas sam opet dozivio da se cuje pjesma:
naprijed SLAVIJO!!!!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je bolje da Radović vodi nego Božičić, na početku je ovaj prvi imao dobre rezultate i atmosferu u ekipi, sve je bilo extra.
Do te utakmice Olimpic 6-0 Slavija, mada on tu nije previše kriv. Slavija u ovom trenutku nema štopera kvalitetnih za zamjene a i tad nije imala, a baš tu utakmicu su zbog kartona propustila dva najbolja igrača Slavije a ujedno i štoperi Aleksić i Mitrović, i to je najveći uzrok visokog poraza.
Trenutno Lemez se ne može porediti sa Aleksićem, i tu koči isto. Vidjelo se to juče, on je skrivio prvi gol i okrenu tekmu u kontra smjeru.
Do te utakmice Olimpic 6-0 Slavija, mada on tu nije previše kriv. Slavija u ovom trenutku nema štopera kvalitetnih za zamjene a i tad nije imala, a baš tu utakmicu su zbog kartona propustila dva najbolja igrača Slavije a ujedno i štoperi Aleksić i Mitrović, i to je najveći uzrok visokog poraza.
Trenutno Lemez se ne može porediti sa Aleksićem, i tu koči isto. Vidjelo se to juče, on je skrivio prvi gol i okrenu tekmu u kontra smjeru.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Kralju sve potpisujem sto si napisao!!!!pabizo je napisao/la:Pohvala navijačima Slavije-ali šta je uzrok lošim igrama.Trener,nogometaši,lova ili nešto drugo.Lično mislim da Slavija mora nešto bolan da miksuje-Novo rukovodstvo,bolji sponzori I da posredite malo teren.Hajde da vam poželim bolju završnicu..lovcen16 je napisao/la:Danas sam opet dozivio da se cuje pjesma:
naprijed SLAVIJO!!!!!!!
Po meni trebali su zaganjati Zoku Erbeza jer je momak u klubu vodi pionire!!!!Mislim da je ovaj Bozicic najmanje kriv ali treba upravu mjenjati!!!!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da je bolje da Radović vodi nego Božičić, na početku je ovaj prvi imao dobre rezultate i atmosferu u ekipi, sve je bilo extra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.