FK Željezničar (opšte diskusije)

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la RuleHz » 18 maj 2015, 21:25

plavi10 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:A zaboravljas: Maccabi, Hapoel, Maribor, Metalurg.
Pa onda HSV , Manchester United , Cluj.
Idi slavi 2 mjesto sa svojom djecom :guz:
Zaboravio si Besiktas
Samo da znas da se jos nezna ko ce sta slaviti jer vrlo lako mozebiti placa kao i devedesetosme
Upravu si zaboravio sam i Besiktas i Borussiu ,a sta ces bar dovedemo tako jake protivnike , a ne kao neki.. vise baba kola odigra..
Sto bi se brinuo kad smo kupili u Vitezu a protiv Slobode Husref ulazi daje AG :rol:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 21:37

Najveci blamazu u evropi na domacem terenu ste vi priredili. Ali haj, hebo te.
KHAJ PRICE

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 21:53

Koliko je nase raje dobilo banove zbog ove trojice. Retardirani postovi, mi odgovaramo i samo nas banuju redom. Oni su i dalje tu. To je bivsi lafmoman, benko, sad su samo nastavili. Do kad vidjet cemo?!
KHAJ PRICE

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 maj 2015, 21:54

a zanimljivo da ovaj evander jos ban nije dobio...
Željezničar živimo !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2015, 21:57

joj ko vas moze iznervirat :urnebes:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 maj 2015, 21:58

slika
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 21:59

:urnebes: Ma ne iznervira on nikoga. Nego covjek ne moze da povjeruje da neko moze imati tako glupe argumente, tako glupu pricu pisati svaki dan 20h na ovoj temi. Svaki dan iznova, iznova isto..
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 18 maj 2015, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 maj 2015, 22:00

Mozete brisati post, arhiviran je i proslijedjena kopija moderaciji.

Ovo prelazi sve vrsre kulturne komunikacije. Radi ovakvih stvari se poteze drugacijim malo metodama.
Neandertalac, budi mi pozdravljen :wave:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 maj 2015, 22:02

ne raspravljaj se s njime, izbodi gaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Željezničar živimo !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 maj 2015, 22:02

Evo i ja te na **** nabijem i necu brisat post pa arhiviraj tamo. Kakav krelac da te Bog sacuva.
Zeljeznicar! 1921 !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 maj 2015, 22:03

Ajzea je napisao/la:slika
I daljee i daljeee oooo :kafa:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 maj 2015, 22:34

Ma Amar je kao i obično rekao suštinu Kako se god završilo prvenstvo svemirci su GUBITNICI i kraj priče

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 18 maj 2015, 22:35

Prvi je izgubio a drugi je dobio.Amarova skola lvl 100

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 18 maj 2015, 22:40

ove teme opšte diskusije su opšta glupost... bolje jednu staviti pa se meziti pošteno...
nije to bolest rijetka...

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 22:49

Ma Amar je bas pogodio u kost. Kao u vrijeme kad je bio tu na klupi. Znao je pogodi sto se kaze u sridu. Svaka mu cast. Mi smo pobjednici kako se god zavrsila sezona.
KHAJ PRICE

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 22:58

Mi smo pobjednici jer smo bez para dosli u borbu za titulu. Pri tome smo drugi na tabeli. Nismo dovodili pojacanja, izbacili smo par mladica odlicnih kvaliteta. Nista ljepse nema na svijetu kad navijaci poslije nerijesenog rezultata na derbiju, i vjerovatno izgubljenoj titulu, izasli prezadovoljni i to je bitno. Tokom sezone nije bilo psovki na igrace tipa igrajte pi.cke, ulijetanja na teren, napadanje igraca na treninzima. U miru, tisini se borili posteno do kraja. Svaka cast Zeljo. Ponosan sam.
KHAJ PRICE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2015, 23:03

Ništa je to šta će biti kad osvoje titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 18 maj 2015, 23:06

samogrbavica je napisao/la:Mi smo pobjednici jer smo bez para dosli u borbu za titulu. Pri tome smo drugi na tabeli. Nismo dovodili pojacanja, izbacili smo par mladica odlicnih kvaliteta. Nista ljepse nema na svijetu kad navijaci poslije nerijesenog rezultata na derbiju, i vjerovatno izgubljenoj titulu, izasli prezadovoljni i to je bitno. Tokom sezone nije bilo psovki na igrace tipa igrajte pi.cke, ulijetanja na teren, napadanje igraca na treninzima. U miru, tisini se borili posteno do kraja. Svaka cast Zeljo. Ponosan sam.
ako cemo iskreno u raspravu ja ti kazem vi kao veliki klub uvijek i trebate da se borite za titulu jer da se vi niste borili za titulu mi nebi imali o cemu raspravljati jer derbi nebi bio ovakav kakav jest,e sad niste dovodili pojacanja ove godine,antolovic,kosoric,bogdanovic,uzelac,djelmic,kokot,varea,nedo, sigurno sam nekog i zaboravio,a sto se tice navijace brate nemoj iskreno o navijacima znamo kako ste podijeljeni jos ste se i ubijali,a horde ove godine su iznad svih na sva gostovanja nas je bilo maximum na domacim utakmicama smo bili najposjeceniji bodrili ih ali nasi igraci nisu bili na nivou navijaca pa su navukli bijes da su navijaci bili na nivou manijaka sigurno nebi se ni zvizdalo ni psovalo,a ja vam iskreno zelim da mi sve budemo prvi na tabeli a vi da budete pobjednici
Samo Sarajevo

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 23:23

Dva dana uoči derbija razgovarali smo sa Amarom Osimom, koji smatra da je njegov Željezničar već pobjednik, bez obzira na ishod susreta.

"Za mene je Željezničar već pobjednik u ovoj sezoni, a Sarajevo je u takvoj poziciji da mu samo prvo mjesto igra. U jednu ruku su već gubitnici jer i pored ovakve 'konkurencije' nisu uspjeli da se izdvoje, odnosno kiksevi konkurenata su ih ostavili u borbi za titulu. A, konkurencije realno ove godine nema. Jedni su se zadeverali konsolidacijom, drugi malo pogubili konce pa mijenjaju trenere, treći se pojedoše između sebe", iz Katara za SportSport.ba govori Osim.

"Realno je bilo očekivati da se Sarajevo, ipak izdvoji, koliko-toliko. Govorim o snazi i igri ekipe, a jesu li se organizaciono i logistički odvojili me ne interesuje. Smatram da su morali imati najbolju ekipu, a nisam siguran da je imaju. Ljetos je bilo naznaka da bi se mogli odvojiti jer su sjajno djelovali između maja i septembra. Izgledali su odlično i osvjetlali su obraz bh. fudbala u evropskim susretima. No, sada koliko mogu vidjeti, nisu blizu tog nivoa. Čak ne mogu sada reći da imaju najbolju ekipu i ovo kad kažem onda mislim da ne treba gledati igrače, nego tim. Po meni, danas to nije isti tim kao ljetos i zato kažem da su gubitnici, bez obzira na ishod derbija", govori nekadašnji menadžer Željezničara.

Osvrnuo se najtrofejniji bosanskohercegovački stručnjak i na prednosti Željezničara, odnosno Sarajeva u predstojećem derbiju.

"Prednost Željezničara je pritisak Sarajeva, kao i to što ima manje dilema oko sastava, dok će Sarajevo opet nešto mijenjati. Moraju jer se smanjila prednost u širini, a i dalje su dovoljno široki da imaju dilema. Prednost Željezničara je i bolja forma bez obzira što Sarajevo ima pet pobjeda u nizu, a Željezničar četiri. Sarajevo je dobilo neke utakmice koje možda i nije trebalo", ističe Osim Bravo za novinare sport.sport.HVALA
KHAJ PRICE

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 maj 2015, 23:29

al sto smarate jbt fakat ovdje ovih par padobranaca pitara samo gluposti valja fakat ne kontam poentu... samo nesto dokazuju, ubjedjuju i slicno ... ne sumnjam da su to likovi koji su na pocetku sezone najavljivali neka deranja, setanje ligom, najavljivali dominaciju :lol: :lol: :lol: realno da smo pola para potrosli na igrace od onog sto ste vi ulozili u ekipu vec bi ganjali igrace po kosevu ne bi bilo opomena :lol: :lol: e sad zamislite kad se docepamo para, pa nece biti nikako interesantno :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 32 gosta.