S obzirom na katastrofu centarskog inventara lige u ovom momentu, realno covjek jeste medju par najboljih centara lige. A mozda i najbolji, stvar preference, zavisno sta ko voli...Balon je napisao/la:Normalno da nema. Nije ni najbolji centar a kamoli u top 5 igraca lige.Donnie Darko je napisao/la:Nema sanse da Gasol bude u top5.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Pre-Season
Prihvatam. Marc je protiv Spursa podsjetio na svog pusi brata, a Parker je najbolji play lige i sigurno zasluzuje da se tu nadje.LBJ MVP je napisao/la:Da te ispravimGreivis je napisao/la:http://espn.go.com/nba/story/_/id/98234 ... ings-31-40
Zanimljiva lista. Ocekujem da prva tri mjesta zauzmu:
1. Lebron James
2. Kevin Durant
3. Marc Gasol
3. Parker
4. Gasol
5. Westbrook
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa jeste drugi najbolji centar i to je to. Moze biti najbolji jedino ako Dwight totalno sjebe ledja ili dozivi neku drugu tesku povredu, drugacije ne moze.sundancekid je napisao/la:S obzirom na katastrofu centarskog inventara lige u ovom momentu, realno covjek jeste medju par najboljih centara lige. A mozda i najbolji, stvar preference, zavisno sta ko voli...Balon je napisao/la:Normalno da nema. Nije ni najbolji centar a kamoli u top 5 igraca lige.Donnie Darko je napisao/la:Nema sanse da Gasol bude u top5.
Zna li neko kolika je otprilike tezina sorca i dresa kosarkaskog??Nisam znao gdje da napisem ovo pitanje...Nije komplet dres, tj. fali mu "slova", bez imena i broja je dres, pa koliko su otprilike takvi teski?? Sorc je s vecom glavom bika sa strane 

Ovako nesta, kolika je otprilike tezina??

Ovako nesta, kolika je otprilike tezina??
Kobe 25-i na listi. Sto znaci da ce Harden biti ispred njeg.....
Ovo ti je lista njihovih ocekivanja za novu sezonu, ne lista za proslu kako je zavrsena, a kobe je zbog povrede na 25. mjestu, mada sam ja vidio jos dosta glupih poredaka na njihovoj stranici, i oni vise iz dosade bubaju pozicije...alemsa je napisao/la:Kobe 25-i na listi. Sto znaci da ce Harden biti ispred njeg.....
I ne govorim za proslu sezonu. Objasnjeno je po cemu se rankira, na stranici 

Ma dobro to, to sam samo onako bzvze napisao da nebi pocela sad opet rasprava harden kobe
Nego de ti meni odgovori na ovo gore pitanje
Ova slova su sivena, pa kontam da bi to trebalo da bude najtezi dio dresa/sorca...a nigdje na netu ne mogu da nadjem :S

Nego de ti meni odgovori na ovo gore pitanje

Ova slova su sivena, pa kontam da bi to trebalo da bude najtezi dio dresa/sorca...a nigdje na netu ne mogu da nadjem :S
Kakav joke, čuj 25. na listi
ESPN je već odavno joke sa svojim analizama 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Normalno da ce biti ispred, kad je svima jasno da je trenutno bolji. Pusti ove neznalice...alemsa je napisao/la:Kobe 25-i na listi. Sto znaci da ce Harden biti ispred njeg.....
Kobe na mjestu koje i zasluzuje. Postao je obicni volume scorer. Samo slabija verzija Mela.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Melo igra malo bolju odbranu.Greivis je napisao/la:Normalno da ce biti ispred, kad je svima jasno da je trenutno bolji. Pusti ove neznalice...alemsa je napisao/la:Kobe 25-i na listi. Sto znaci da ce Harden biti ispred njeg.....
Kobe na mjestu koje i zasluzuje. Postao je obicni volume scorer. Samo slabija verzija Mela.
Nego jesi vidio onih neznalica na nbaserbia?Opet stavljaju Clipperse ispred vas.Kao oni treća ekipa zapada.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kako ne kontate ljudi 
pa bolje je ovo, nego da je Kobe bio 5. ili 6....
e sad će tata Kobe da zainati i pokaže svoje umijeće, hvala ESPN-u

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ma Kobe zna da nema sanse za prsten vise, pa ocekujem nekih 30-tak poena u prosjeku bez igranja odbrane ikako. Cilj mu je da bude najbolji strijelac u historiji, il bar blizu samog vrha. Inace, da hoce, moze igrati bolju odbranu od Mela. U napadu je slabija verzija, jer je Melo talentovaniji.LBJ MVP je napisao/la:Melo igra malo bolju odbranu.Greivis je napisao/la: Normalno da ce biti ispred, kad je svima jasno da je trenutno bolji. Pusti ove neznalice...
Nego jesi vidio onih neznalica na nbaserbia?Opet stavljaju Clipperse ispred vas.Kao oni treća ekipa zapada.
Ne citam to njesra, zasto ga to citas? Sve dok su Marc i Zach na jednoj, a Blake i Deandre na drugoj, zna se ko je pobjednik.
EDIT:
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... 32512.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoce covjek da bude popularniji od Cubana izgleda.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Umijeće sebičnosti.kokuz je napisao/la:kako ne kontate ljudi
Meni je kriminalnije što je Bosh 24. na ovoj listi.On je sigurno top 15 igrač lige.Greivis je napisao/la: Ma Kobe zna da nema sanse za prsten vise, pa ocekujem nekih 30-tak poena u prosjeku bez igranja odbrane ikako. Cilj mu je da bude najbolji strijelac u historiji, il bar blizu samog vrha. Inace, da hoce, moze igrati bolju odbranu od Mela. U napadu je slabija verzija, jer je Melo talentovaniji.
Ne citam to njesra, zasto ga to citas? Sve dok su Marc i Zach na jednoj, a Blake i Deandre na drugoj, zna se ko je pobjednik.
EDIT:
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... 32512.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoce covjek da bude popularniji od Cubana izgleda.
Čitam da se smijem.
Bil i ovaj Pera pustio Jordanu ko što obično rade?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma i neka su ga tu stavili. Kad su ga lani postavili poslije Wadea ili ne sjecam se ni ja, poludio momak i odigrao odlicnu sezonu.alemsa je napisao/la:Kobe 25-i na listi. Sto znaci da ce Harden biti ispred njeg.....
Kobe nadje motivaciju u bilo cemu. Nadam se da ce mu ovo biti dodatna motivacija za uspjesnu sezonu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Baj d vej, Howard se naljutio sto je Orlando dao njegov #12 Tobiasu Harrisu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Harris moze biti MIP ove sezone. Momak ima potencijal da bude jedan od najboljih mladih 4 lige.
Lani je u 27 utakmica sa Orlandom imao prosjek od 17/8 i 1.4 banana po utakmici.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Harris moze biti MIP ove sezone. Momak ima potencijal da bude jedan od najboljih mladih 4 lige.
Lani je u 27 utakmica sa Orlandom imao prosjek od 17/8 i 1.4 banana po utakmici.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
ne fali njemu motivacije, ovde je samo zbog povrede, nista vise, moze on imati motivaciju najvecu ikada ali ako se ne oporavi dobro nema se dalje o cemu pricati, zato i jesu predvidjanja
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jak.LBJ MVP je napisao/la: Umijeće sebičnosti.
Meni je kriminalnije što je Bosh 24. na ovoj listi.On je sigurno top 15 igrač lige.
Čitam da se smijem.
Bil i ovaj Pera pustio Jordanu ko što obično rade?

Slazem se.
Tebi bas dosadno?
Ne smijem da odgovorim zbog navijaca Bullsa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A trebao čitati lektiru danas i još nešto za školu radit.Od toga mi je zanimljivija i utakmica Celticsa protiv Lakersa.Greivis je napisao/la: Tebi bas dosadno?
Ne smijem da odgovorim zbog navijaca Bullsa.
Ja se nadam da Jordan neće prihvatiti ovu ponudu.Može se desit da dobije i da opet prizivaju njegov povratak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.