Ma normalno buraz tu ih treba slomiti !miralem444 je napisao/la:bravo care lijepo napisano...cinjenica je jedna da se oni nemogu i nesmiju branit ko u zenici,a to odma otvara prostor nasim igracima,sad u rumuniji po meni vezni red mora odnijet pobjedu..znaci miske ,pjanic,lulic/salihovic,medunjanin..oni moraju bit prave radilice...samo aBd. da oni svi zivi i zdravi dodju na okupljanje i sve ce to bit uz boziju pomoc uredu...Halix je napisao/la:Uzimajući u obzir sve gore navedeno ima tu svega i svaćeg za i protiv,ali ipak naša reprezentacija je puno ozbiljnija nego nekad,to je pokazala u prošlim kvalifikacijama ali i u ovim !
Kad se sjetim ovih zadnjih par utakmica objektivno se vidi da smo stvarno jaki pogotovo u veznom redu i napadu pa čak i odbrana nam je sve bolja,onaj go rumuna u zenici je bio nevjerovatno nesretan,a da ne govorim o utakmici sa meksikom još bez Džeke svi dobro znamo kako su nam golove dali... a mi Vedo go(offsajd) plus stativa!
Ne treba nikog podcjenjivati a pogotovo ne samog sebe ,boje se oni nas i to treba iskoristiti !![]()
Rumuni nemaju šta čekat u zenici su se zadnjih pola sata branili ko da smo Brazil !
Tamo čemo imati puno više prostora i to treba iskoristiti i odmah napasti pa i ako nam daju go nema veze (mada neće )dali su nam i u zenici ne mogu se oni s nama nadigravat!
Samo me strah pape ne postavi neku taktiku kao protiv francuza i tada smo trebali odigrat hrabrije (Ibišević igo na ciglanama još bio u offsajdu cijelo vrijeme a najviše pretrćo)ono mangupski napadaćki pusti respect igraj lopte i zdravo džaci...