Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

braoolyo
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la braoolyo » 06 jun 2012, 01:30

Admir_Sa je napisao/la:
ko je sad bambi :roll: , nekog naturalizovali ili ja nešto ne kontam :roll:
Zoran Tosic. Bambi mu je nadimak. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2012, 01:31

Pa @admire dragi kada ces vise nauciti sve nadimke. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jun 2012, 09:58

ma slab sam ja sa tim, prvo sam bio pomislio na onog crnca iz partizana sto ima isto neki zivotinjski nadimak:lol:
nema potpisa

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 jun 2012, 12:27

Admir_Sa je napisao/la:ma slab sam ja sa tim, prvo sam bio pomislio na onog crnca iz partizana sto ima isto neki zivotinjski nadimak:lol:
To ti je Medo Kamara. :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 jun 2012, 22:39

U19 reprezentacija na EP u grupi sa Francuzima, Hrvatima i Englezima. Veoma teska grupa, ali opet sve zavisi u kojem sastavu idemo! Ako budu isli Nastasic, Mijailovic i Markovic, imamo dobre sanse za prolaz u polufinale.
Prvi mec igramo ja mislim sa Francuzima, bez pozutelog Ninkovica, kao sto je vec poznato...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 jun 2012, 10:52

Sta je sa Krasicem igra li on , to me zanima ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jun 2012, 11:48

Ne igra. Miha ga nije zvao na ovu turneju, jer je par mjeseci grijao klupu u Juveu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 jun 2012, 12:38

marconato je napisao/la:Ne igra. Miha ga nije zvao na ovu turneju, jer je par mjeseci grijao klupu u Juveu...
A golemo i to , bolji je od vecine igraca koji vam sada igraju u reprezentaciji ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 jun 2012, 12:48

Nije ni u kakvoj formi i takve igrace po meni ne treba zvati u reprezentaciju, koliko god kvalitetni bili. Kada pronadje novi klub i pocne redovno igrati, sigurno ce biti mjesta za njega, mada sumnjam da bi se on snasao u ovoj formaciji.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jun 2012, 13:20

ANTIFA ! je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ne igra. Miha ga nije zvao na ovu turneju, jer je par mjeseci grijao klupu u Juveu...
A golemo i to , bolji je od vecine igraca koji vam sada igraju u reprezentaciji ;)
Sta sad, on samo na osnovu imena treba da uzima mjesto jednom Tadicu ili Lazovicu, koji se tek razvija i stice iskustvo na ovakvim utakmicama i koji ima potencijal da ostvari vecu karijeru od njega?! :roll:

Kad udje u formu i ako udje, a prije svega kad zaigra koju minutu, mozemo pricati o reprezentaciji...

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 07 jun 2012, 15:09

Ima dosta igraca koji ne zasluzuju poziv u reprezentaciju.
Mali off sa teme A reprezentacija Srbije:Na ovim prostorima ima mnogo fudbalskih talenata, ali problem je u tome sto se radi dosta lose u omladinskim skolama i da je struka dotakla dno.Ove sezone se pojavio klinac koji igra za petlice Fk Jagodine, Igor Maksimovic 1999. godiste, a igra za uzrast 1997 i najbolji je igrac.Treba li reci da je Jagodina prvak?A da je Igor Maksimovic igrac koji postize neretko i 2,3,4 gola po utakmici?Igra sa obe noge, leva mu je jaca.Uz neko pravilno skolovanje i normalan prelaz iz omladinaca u prvi tim( najbitniji prelaz u sportu uopste) moze da napravi strasnu karijeru.Verovatno ce vrlo brzo da predje u La Masiju.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jun 2012, 15:52

Najbolji primjer je vec spomenuti Lazovic! Djecko nikada nije dobio pravu priliku kod Pizona, Dostanica, Kristica (sve strucnjak do strucnjaka)...Dodje Robi, prepozna kvalitet i sta, ovaj mu maltene odmah 1 od kljucnih igraca! Lik napreduje iz dana u dan, a bio je na izlaznim vratima iz kluba, pominjao se cini mi se tada Grashopers..Sta bi bilo s njega da nije dosao Robi, sta bi bilo sa malog Mijailovica, 'do juce' je igrao u kadetima Zvezde, a sada u A selekciji igra protiv Riberya i Benzeme...

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 07 jun 2012, 16:11

marconato je napisao/la:Najbolji primjer je vec spomenuti Lazovic! Djecko nikada nije dobio pravu priliku kod Pizona, Dostanica, Kristica (sve strucnjak do strucnjaka)...Dodje Robi, prepozna kvalitet i sta, ovaj mu maltene odmah 1 od kljucnih igraca! Lik napreduje iz dana u dan, a bio je na izlaznim vratima iz kluba, pominjao se cini mi se tada Grashopers..Sta bi bilo s njega da nije dosao Robi, sta bi bilo sa malog Mijailovica, 'do juce' je igrao u kadetima Zvezde, a sada u A selekciji igra protiv Riberya i Benzeme...
Lazovic je jos u Cacku bio dobar igrac a navodno Pizon Kratko i Kristic su mu zamerali da sklanja noge.Trazili su ga i Ino klubovi jos dok je igrao za Borac.Kvazi menadzeri su zlo naseg fudbala.Ima strasnih igraca koji ne mogu da dodju do svojih 5 minuta.Svaka cast Robiju, nema sta.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 jun 2012, 13:30

Lazović je po meni uvijek bio ekstra talenat, i jako mi je žao što ste ga vi uzeli... Sjajna ekipa Borca tada, iz mečeva sa Ajaksom i Suarezom.... Šteta za Grkajca i Milovanovića, oni nisu uspjeli...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 jun 2012, 13:09

Odlična vijest iz FSS! Repka će 26. marta sljedeće godine odigrati kvalifikacionu utakmicu protiv Škotske na stadionu Čair u Nišu. Ni najmanje ne sumnjam da će atmosfera biti strašna.
Rekonstrukcija stadiona je u toku, a nakon završetka radova stadion bi trebao da ima kapacitet od oko 18100 sjedećih mjesta.

Evo kako bi to trebalo da izgleda kad se rekonstrukcija završi.

slika

slika

Sve super, samo da nema atletske staze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2012, 16:52

Sta ce biti sa Krasicem? Vidim da ne zeli da ide u West Ham ,sto je i logicno. U Marsej ne moze jer ovi nisu u stanju da mu obezbede platu od 2.4 miliona evra godisnje,ostaju jos Liverpul i Totenhem koji su pokazali interesovanje,nesto ozbiljniji u ovim "pregovorima" je bio Liverpul,iskreno se nadam da ce Krasic ponovo biti onaj stari i da ce pruzati odlicne partije u timu za koji se bude odlucio kao i reprezentaciji Srbije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2012, 19:31

Mihajlović o Žigiću i Panteliću

Napravili smo rez, odličili smo se za mlade igrače. Ne postoji šansa da se u tim vrate Nikola Žigić i Marko Pantelić. Ozbiljno računam na igrače koje sam probao u tri prijateljske utakmice, kao i na Marka Šćepovića, Lazara Markovića, ali i na Danka Lazovića sa kojim želim da obavim ozbiljan razgovor.

Neshvatljivo. :?

O povratku Stojkovića na gol

Očekivao sam više od Kahrimana i Brkića, a iznenadio me je mladi i talentovani Aleksić. Ipak, u kontaktu sam i sa Stojkovićem iz Partizana, koji može da očekuje poziv u narednom periodu.

Ovo podržavam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jun 2012, 16:08

Šta je neshvatljivo? Ja jedino Stojkovića ne bih zvao, imam alergiju na izdajnike...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jun 2012, 17:37

Neshvatljivo mi je zato što su to dvojica naših najboljih i najiskusnijih napadača u ovom momentu. Nisam za to da ih se tek tako precrtava, u zrelim godinama jesu, ali mogu odraditi još ovaj ciklus i kraj s tim da im se mogu još pridodati Marković, Sulejmani, Lekić, eventualno Krkić.
Alternativna rješenja su dosta diskutabilna. Marković jako mlad, Sulejmani nije klasični napadač, Lazović neće da igra za repku (a uz to nije stadardan u zenitu), Lekić možda kao alternativa (zamjena) a kao prvi napadač teško, Šćepović niti smrdi niti miriše...

Onaj što se stidi ružne prošlosti, je naš najbolji golman. Sad što je izdajnik, to je drugi par čarapa. Mišljenja sam da je Brkić dobro rješenje, ali ga treba istrpiti, još je on mlad.
RIP Adis Selmanović

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 jun 2012, 17:43

alan_kardec je napisao/la:Odlična vijest iz FSS! Repka će 26. marta sljedeće godine odigrati kvalifikacionu utakmicu protiv Škotske na stadionu Čair u Nišu. Ni najmanje ne sumnjam da će atmosfera biti strašna.
Rekonstrukcija stadiona je u toku, a nakon završetka radova stadion bi trebao da ima kapacitet od oko 18100 sjedećih mjesta.

Evo kako bi to trebalo da izgleda kad se rekonstrukcija završi.

slika

slika

Sve super, samo da nema atletske staze.
Pravi potez!

Stadion izgleda prelepo, ali nije mi jasno zasto kada vec rekonstruisu ceo stadion ne izbace atletsku stazu, pa dajte ljudi proslo je to vreme, ko jos pravi stadione sa atletskim stazama, to samo jos ima u istocnoj evropi i nigde vise.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.