Zoran Tosic. Bambi mu je nadimak.Admir_Sa je napisao/la:
ko je sad bambi, nekog naturalizovali ili ja nešto ne kontam

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Zoran Tosic. Bambi mu je nadimak.Admir_Sa je napisao/la:
ko je sad bambi, nekog naturalizovali ili ja nešto ne kontam
To ti je Medo Kamara.Admir_Sa je napisao/la:ma slab sam ja sa tim, prvo sam bio pomislio na onog crnca iz partizana sto ima isto neki zivotinjski nadimak:lol:
A golemo i to , bolji je od vecine igraca koji vam sada igraju u reprezentacijimarconato je napisao/la:Ne igra. Miha ga nije zvao na ovu turneju, jer je par mjeseci grijao klupu u Juveu...
Sta sad, on samo na osnovu imena treba da uzima mjesto jednom Tadicu ili Lazovicu, koji se tek razvija i stice iskustvo na ovakvim utakmicama i koji ima potencijal da ostvari vecu karijeru od njega?!ANTIFA ! je napisao/la:A golemo i to , bolji je od vecine igraca koji vam sada igraju u reprezentacijimarconato je napisao/la:Ne igra. Miha ga nije zvao na ovu turneju, jer je par mjeseci grijao klupu u Juveu...
Lazovic je jos u Cacku bio dobar igrac a navodno Pizon Kratko i Kristic su mu zamerali da sklanja noge.Trazili su ga i Ino klubovi jos dok je igrao za Borac.Kvazi menadzeri su zlo naseg fudbala.Ima strasnih igraca koji ne mogu da dodju do svojih 5 minuta.Svaka cast Robiju, nema sta.marconato je napisao/la:Najbolji primjer je vec spomenuti Lazovic! Djecko nikada nije dobio pravu priliku kod Pizona, Dostanica, Kristica (sve strucnjak do strucnjaka)...Dodje Robi, prepozna kvalitet i sta, ovaj mu maltene odmah 1 od kljucnih igraca! Lik napreduje iz dana u dan, a bio je na izlaznim vratima iz kluba, pominjao se cini mi se tada Grashopers..Sta bi bilo s njega da nije dosao Robi, sta bi bilo sa malog Mijailovica, 'do juce' je igrao u kadetima Zvezde, a sada u A selekciji igra protiv Riberya i Benzeme...
Pravi potez!alan_kardec je napisao/la:Odlična vijest iz FSS! Repka će 26. marta sljedeće godine odigrati kvalifikacionu utakmicu protiv Škotske na stadionu Čair u Nišu. Ni najmanje ne sumnjam da će atmosfera biti strašna.
Rekonstrukcija stadiona je u toku, a nakon završetka radova stadion bi trebao da ima kapacitet od oko 18100 sjedećih mjesta.
Evo kako bi to trebalo da izgleda kad se rekonstrukcija završi.
Sve super, samo da nema atletske staze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.