Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

M4kaveli
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la M4kaveli » 25 dec 2012, 00:28

Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 dec 2012, 01:17

M4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije lose ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 25 dec 2012, 01:18

Adi_Zepce je napisao/la:
Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije lose ;)
Ma bitno je da ce ga Barca kupit od Valencie za tri/cetri sezone ,za neki 13-18 miliona :D
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 dec 2012, 01:24

deenniiVCF je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Ma bitno je da ce ga Barca kupit od Valencie za tri/cetri sezone ,za neki 13-18 miliona :D
To i da ce on itekako dobro doci Valenciji.Mali ima potencijal i s njim ce biti zesca konkurencija u timu,a samim tim i veca kvaliteta :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 dec 2012, 01:41

Samo ja ne znam gdje bi on igrao.
Kao ofanzivni vezni ili na krilu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 dec 2012, 01:56

M4kaveli je napisao/la:Samo ja ne znam gdje bi on igrao.
Kao ofanzivni vezni ili na krilu ?
Na krilu,jer ideja o Cuenci je stigla iz razloga sto Feghouli ode na Africki Kup nacija.Cuenca je zamjena za njega.

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 dec 2012, 02:03

A kad se Feghouli vrati, Cuenca na klupu ? :mrgreen:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 25 dec 2012, 02:03

Dobar je Cuenca igrac pravo, lukav i prepreden za svoje godine - što je rijetkost....Pep ga je dosta cijenio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 dec 2012, 02:05

M4kaveli je napisao/la:A kad se Feghouli vrati, Cuenca na klupu ? :mrgreen:
Da :D Pa bila dobra konkurencija,a na lijevoj strani onda Piatti,Canales i Bernat.Guardada definitivno na lijevi bek,jer je lik poput Albe iz najboljih dana u Valenciji.Kao krilo promasen transfer,ali kao bek je sjajan.U tom slucaju prodati Mathieua :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 dec 2012, 16:09

Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 dec 2012, 16:34

juznjak> je napisao/la:Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
Ima mjesta i ta,ali Valencia u svojoj canteri nema kvalitetno desno krilo.Recimo u "B" timu to igra Armiche,koji vec ima 24 godine,Momak je solidan,ali ne za jace lige.Njemu je 3.liga vrh,vrhova.Drugi je Robert Ibanez,veliki je talenat,ali je non-stop povrijeđen.Sad ima pauzu zbog problema sa koljenom od 2 mjeseca.Ostali krilni igraci su vecinom ljevaci :roll:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 dec 2012, 21:27

Adi_Zepce je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
Ima mjesta i ta,ali Valencia u svojoj canteri nema kvalitetno desno krilo.Recimo u "B" timu to igra Armiche,koji vec ima 24 godine,Momak je solidan,ali ne za jace lige.Njemu je 3.liga vrh,vrhova.Drugi je Robert Ibanez,veliki je talenat,ali je non-stop povrijeđen.Sad ima pauzu zbog problema sa koljenom od 2 mjeseca.Ostali krilni igraci su vecinom ljevaci :roll:
Zasto ne bi malog Bernata pomjerili na desno krilo? Danas jedan moderni krilni napadac moze igrati na obje strane napada. Bernat je mlad igrac koji mora jos dosta toga raditi i nauciti, a ovako jedno iskustvo moze mu samo pomoci u karijeri da bude jos bolji krilni napadac. Imas mnogo ljevaka koji se bolje snalaze na desnoj strani terena zato sto im je lakse da se namjeste za udarac . Primjer Robena i Messija koji uglavnom kroz solo akcije po desnoj strani, izvlace se prema sredini i sutaju.
A i ovo govorim iz vlastitog iskustva posto sam ljevak :mrgreen: to mi je bila omiljena finta 8-) :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 dec 2012, 02:46

O Bernatu kao opciji na desnom krilu nisu nikako ni razmisljali,iako su vec porucili da ga nedaju na posudbu.Bilo je inace price da ce u Rayo.
Mozda o tome nisu ni razmisljali jer ce Bernata koristiti na lijevoj strani sa Piattijem,posto je Guardado prebacen na lijevi bok gdje je poput J.Albe :mrgreen:
Među opcijama da nadomjeste Feghoulia su Xumetra,Cuenca i Vitolo,no 99,9% ce to biti Cuenca.Navodno odmah iza Nove godine stize na medicinski u Valenciu.
Vjerujem da je svim Valencianistima za ove blagdana najbolja vijest da je Soso Feghouli produzio svoj ugovor.Ostaje clan Valencije do 2016 godine 8-)
A ono sto nikako ne valja je prica o odlasku Gaga.Vidim Gisela Dulko (zena mu :mrgreen: ) trudna i ona ga "tjera" da se vrati kuci.Prokleto zensko :mrgreen: Ako ode zamjena za njega ce biti vjerovatno Tomas Pina iz Mallorce ili Iborra iz Levante,mada se razmislja i o momcima iz cantere.Prije svih Portuu i Mariu.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 dec 2012, 21:05

Sta je sa Nuevo Mestallom ,Adi ? Jel ima ikakvih naznaka da ce poceti uskoro radovi :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 dec 2012, 00:59

juznjak> je napisao/la:Sta je sa Nuevo Mestallom ,Adi ? Jel ima ikakvih naznaka da ce poceti uskoro radovi :?
Nista jos jer traze investitora.Uglavnom novosti oko Valencije su vecinom oko pojacanja.Kazu da se Albiol 99% vraca kuci,a da Arsenal zeli Guaitu i Ramia.
Ne bi zalio da Adil ode,ali bi odlazak Guaite tesko prebolio 8-)

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 dec 2012, 01:17

Pored Alvesa, koji je u top 3 golmana Primere, Guaita je totalno nepotreban. Jos ako je istina da su spremni dati 15 m za njega onda bi to obezbjedilo Valenciji sredstva za jedno kvalitetno pojacanje.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 dec 2012, 01:44

L_blancos je napisao/la:Pored Alvesa, koji je u top 3 golmana Primere, Guaita je totalno nepotreban. Jos ako je istina da su spremni dati 15 m za njega onda bi to obezbjedilo Valenciji sredstva za jedno kvalitetno pojacanje.
Alves jeste dobar,ali Guaita je ipak domaci.U svakom slucaju ja bi prije,kao i vecina "pravih" navijaca Valencije da ode Alves,a da ostane Guaita.Nista slabiji golman nije,a jos je i mladi od Alvesa :D

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 dec 2012, 12:19

Jel John Terry prelazi u Valenciu ?

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 29 dec 2012, 12:23

M4kaveli je napisao/la:Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
Bilo neki špekulacija,al neće preći :s
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 dec 2012, 13:57

M4kaveli je napisao/la:Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
Nema sanse da ce on doci.Nova pojacanja u odbrani ce biti vjerovatno Albiol i Matias Silvestre,s tim da ce to znaciti odlazak Ramija.

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.