kelner je napisao/la:Post decenijeBosco je napisao/la:Hairlija objasnio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megamon je napisao/la:
Zato sto nam je od medicinske ekipe strucnije osoblje Nase Male klinike.Sad kad nesto razmislim ima tu dosta povezanosti izmedju njih i Arsenala.Wenger je kopirana Grospicka koja neda marke ni za sta.
Ebue je Semso,dakle definitnvo najpozitivniji lik
FAbaregas je Guzina koji nista ne radi a prima lopvu,a najvise je cijenjen
Bendtner je Grgec koji nije nikad na pravom mjestu i u pravo vrijeme.
Diaby je Ivan Zadro,uvijek bolestan nikad zdrav.
A Arshavin je sestra Helga svi ga karaju.![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Za zivot cijeli!
Plivadon je napisao/la:i na pocetku bog stvori pajuLBJ MVP je napisao/la:Jedan je Paja svi ostali su kopije
P.S.I to blijede![]()
a od njegova rebra nacini Chelsea_CBIH AHHAHA
don_burza je napisao/la:@ Megamon oplodi me!!!
Vidiš ima ovo logikeBilal je napisao/la:Plivadon je napisao/la:i na pocetku bog stvori pajuLBJ MVP je napisao/la:Jedan je Paja svi ostali su kopije
P.S.I to blijede![]()
a od njegova rebra nacini Chelsea_CBIH AHHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
haha pa da onda bude neki mega_burza 
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
burzamon 
roy_makaay je napisao/la:Daj pa što prvo ne izvlačite Evropu,pa jel moram gledat da se sastaju Somalija i Etiopija(22 igrača imaju kila ko Ronaldo sam) i sad još ova hebena Oceanija gdje svaki otočić ima svoju repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Megamon sta je s tobom danas
Resio si da popusis Ronaldu i da zatvoris SFF

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jednom Goraždaku ne znači ništa SFF.Logično 
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
- Megamon
- Kontakt:
Vidim da je svaki moj post pod posebnom lupom,posebno ovog Svabe.Pretpostavljam da je on burazer pametnijeg brata padobranca.Neka drago mi je da me pratite.Samo uzivajte,bit ce jos novosti na repertoaru.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Žvaćeš FIVE i duvaš debelom Ronaldu
.Neprocjenjivo za tebe Hairlija 
Joint Union
Švabo je napisao/la:Žvaćeš FIVE i duvaš debelom Ronaldu.Neprocjenjivo za tebe Hairlija
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Megamon
- Kontakt:
Ja zvacem FIVE a ti ne samo da zvaces FIVE nego uz to i pijes.Švabo je napisao/la:Žvaćeš FIVE i duvaš debelom Ronaldu.Neprocjenjivo za tebe Hairlija

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Zali malo da ublažiš gorčinu petarde 
Joint Union
- neutralan__
- Kontakt:
Dobro koji vam je racku.Umjesto da svi budemo zajedno sada i slavimo to što nas je sreća jednom pogledala vi ovdje vrijeđate jedan drugog.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Megamoj stičeš popularnost još malo ćeš i mene stići ,počeli su te uhoditi po temama

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Megamoj stičeš popularnost još malo ćeš i mene stići ,počeli su te uhoditi po temama![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
Ma sta ces,pojedinci umjesto da se guraju oko narodnog pozorista nebi li vidjeli Angelinu Jolie i prisustvovali SFF radije ostaju kuci citajuci moje postove.legenda reala je napisao/la:Megamoj stičeš popularnost još malo ćeš i mene stići ,počeli su te uhoditi po temama![]()
![]()
Jos se doticu Gorazda(mjesta gdje sam rodjen) a kad je Angelina hodala po Gorazdu,mi u Sarajevu to pratili preko TV-a
- legenda reala
- Kontakt:
U Sarajevu ostaje nekoliko sati ,a po Goraždu hodala dva dana ,čak i prenoćila ,vidla žena gdje došla pa joj se ne ide kući a iz Sarajeva bržaj bolje odma kućiMegamon je napisao/la:Ma sta ces,pojedinci umjesto da se guraju oko narodnog pozorista nebi li vidjeli Angelinu Jolie i prisustvovali SFF radije ostaju kuci citajuci moje postove.legenda reala je napisao/la:Megamoj stičeš popularnost još malo ćeš i mene stići ,počeli su te uhoditi po temama![]()
![]()
![]()
Jos se doticu Gorazda(mjesta gdje sam rodjen) a kad je Angelina hodala po Gorazdu,mi u Sarajevu to pratili preko TV-a
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Baboon, kraljttbvb, tobaccos, zemuntrg i 11 gostiju.