Subota 24.09,2011 prenos Borac - Zeljo
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Evo konacno da se prenosi i jedan derbi
derbi je Torpedo-Siroki ili bolje rec 2 su derbija, tribalo bi oba prenositAvalanche je napisao/la:Evo konacno da se prenosi i jedan derbi![]()
Neće da prenose jer su Sarajevo 2 puta prenosili.bogbatina je napisao/la:derbi je Torpedo-Siroki ili bolje rec 2 su derbija, tribalo bi oba prenositAvalanche je napisao/la:Evo konacno da se prenosi i jedan derbi![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
nemogu da vjerujem svojm očima:
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar
nemogu da vjerujem, pa ovo ima samo u bih i nigdje vise
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- crvenocrni
- Kontakt:
I tebe to jos uvijek nervira? Nije vrijedno toga vjeruj...Kevin je napisao/la:nemogu da vjerujem svojm očima:
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar
A moze li i meni neko reci sta je cudno ovdje pa da se i ja cudim malo?crvenocrni je napisao/la:I tebe to jos uvijek nervira? Nije vrijedno toga vjeruj...Kevin je napisao/la:nemogu da vjerujem svojm očima:
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Svaka čast za BHT, evo ovaj vikend dva prenosa. Jedan pravi derbi i kozara-leotar. Drago mi je da idu prenosi i manjih klubova, to sigurno doprinosi regularnosti.
I??? Mislim da je "Derbi kola" propao pokusaj.Ove godine se ide na prenos svi utakmica to jeste svi klubova.E sad dva "derbija" u jednom kolu i treba oba prenositi?'Pa kada bi dosli na red ovi takozvani mali klubovi.I sta je falilo utakmici Travnik-GOSK.Ja podrzavam ovaj sistem.Evo neka zamjene ako je do toga ovu utakmicu Bora-Zeljo za Sarajevo -Siroki.Ali prenositi tri utakmice ovakvoga prvenstva bi bilo previse.I ove dvije je puno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
uredu je da svi budu zastupljeni, ali ako imas derbije onda neka pricekaju malo ti drugi..recimo, zadnje kolo, travnik-gosk, sto nisu jos jednu prenosili drugi dan? moze se sve kad se hoce, ali nece se..123456 je napisao/la:I??? Mislim da je "Derbi kola" propao pokusaj.Ove godine se ide na prenos svi utakmica to jeste svi klubova.E sad dva "derbija" u jednom kolu i treba oba prenositi?'Pa kada bi dosli na red ovi takozvani mali klubovi.I sta je falilo utakmici Travnik-GOSK.Ja podrzavam ovaj sistem.Evo neka zamjene ako je do toga ovu utakmicu Bora-Zeljo za Sarajevo -Siroki.Ali prenositi tri utakmice ovakvoga prvenstva bi bilo previse.I ove dvije je puno.
po meni je ok da svi budu zastupljeni, ali budimo realnio, kozara-leotar ispred sarajevo-siroki??
I ja podržavam ovakav sistem, baš sam uživao u utakmici Travnik-GOŠK, ali treba iskoristiti priliku kad nema derbija i prenositi manje klubova. Međutim, sad igraju prvi i drugi tim na tabeli.
o tome i pricam, mogli su cijelo dosadasnje prvenstvo prenositi po dvije utakmice, jednu derbi i jos jednu tako da svi budu zastupljeni, a oni sa nasli zastupljivat kad imamo dva dobra derbija..nema smisla..gollum je napisao/la:I ja podržavam ovakav sistem, baš sam uživao u utakmici Travnik-GOŠK, ali treba iskoristiti priliku kad nema derbija i prenositi manje klubova. Međutim, sad igraju prvi i drugi tim na tabeli.
mislim isto bih rekao da se ne radi o sirokom..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ja puno je bolje prenosit Mancestere,Barselone.....123456 je napisao/la:I??? Mislim da je "Derbi kola" propao pokusaj.Ove godine se ide na prenos svi utakmica to jeste svi klubova.E sad dva "derbija" u jednom kolu i treba oba prenositi?'Pa kada bi dosli na red ovi takozvani mali klubovi.I sta je falilo utakmici Travnik-GOSK.Ja podrzavam ovaj sistem.Evo neka zamjene ako je do toga ovu utakmicu Bora-Zeljo za Sarajevo -Siroki.Ali prenositi tri utakmice ovakvoga prvenstva bi bilo previse.I ove dvije je puno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gde si to nasaoKevin je napisao/la:nemogu da vjerujem svojm očima:
subota:
Borac-Željo
nedjelja
Kozara-Leotar

oo pa super bice to debi Jagodica na klupi pred cijelom BiH i sire 
Odlučili prenositi 2 utakmice 8. kola kola kad se igraju 2 derbija,a jedan derbi neće prenositi
.To samo može BHT
.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar je problem shvatiti da ne odredjuje BHT koga ce prenositi? Komitet za normalizaciju bira utakmice ..Grdan je napisao/la:Odlučili prenositi 2 utakmice 8. kola kola kad se igraju 2 derbija,a jedan derbi neće prenositi.To samo može BHT
.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mozda se igraju oba u isto vrijeme?Grdan je napisao/la:Odlučili prenositi 2 utakmice 8. kola kola kad se igraju 2 derbija,a jedan derbi neće prenositi.To samo može BHT
.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Naravno da mogu Sarajevo i Široki igrati u isto vrijeme kad neće biti prijenosa.jose je napisao/la:Mozda se igraju oba u isto vrijeme?Grdan je napisao/la:Odlučili prenositi 2 utakmice 8. kola kola kad se igraju 2 derbija,a jedan derbi neće prenositi.To samo može BHT
.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dime, Doktorinho, Nebeski i 54 gosta.