FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

dzenan01
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la dzenan01 » 16 jun 2011, 16:39

@neutralan Ti umjesto da hvališ svog sugrađanina, ti ga ocrni . Nemoj da se pokajemo što smo ga doveli . :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 jun 2011, 16:44

dzenan01 je napisao/la:@neutralan Ti umjesto da hvališ svog sugrađanina, ti ga ocrni . Nemoj da se pokajemo što smo ga doveli . :lol:
Ja njega ne ocrnjujem,a ni ne hvalim ga,pokusavam samo biti realan.
Mi da smo imali nekog malo kvalitetnijeg napadaca,vjerujem da bi Haskic bio na klupi.
Necu nista vise da vam pricam,uvjeriti cete se sami u njegove mogucnosti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 jun 2011, 17:30

neutralan__ je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:@neutralan Ti umjesto da hvališ svog sugrađanina, ti ga ocrni . Nemoj da se pokajemo što smo ga doveli . :lol:
Ja njega ne ocrnjujem,a ni ne hvalim ga,pokusavam samo biti realan.
Mi da smo imali nekog malo kvalitetnijeg napadaca,vjerujem da bi Haskic bio na klupi.
Necu nista vise da vam pricam,uvjeriti cete se sami u njegove mogucnosti.
i ja bih vam isto rekao kao i neutralan__ ... neka im je sa srecom a da vi s njima osvojite naslov Evrope :lol: i ove nase Premijer Lige ;)
1947!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 16 jun 2011, 20:43

Ne znam sta ste navalili koji djavo na Hasku. Mi smo gotovo cijelu sezonu odigrali bez veznih igraca(cast Halilu),a ostalo sve,katastrofa. Svaka nasa akcija se svodila,3-4 dodira na sredini terena,vracanje lopte nazad za Zrnana i nabijanje lopte prema spicevima(Haski i Smigiju). Niko od veznih igraca nije mogao povuci loptu da bi napravio visak i izbacio napadace i sad su oni krivi? Haska jest grijesio,ali grijesili su svi i zato smo gdje jesmo,zato nemojte puno srati. On se oduzio kolko-toliko,devet golova je dao,a znamo da nije nijedan gol dao iz penala,zato sretno u Sarajevu,predstavi nas grad i klub dostojno. HVALA TI,iz Sarajeva da odes u Juventus ako Bog da;)....puno srece i povrede da te obidju....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 jun 2011, 21:31

Hodza_manLju je napisao/la:Ne znam sta ste navalili koji djavo na Hasku. Mi smo gotovo cijelu sezonu odigrali bez veznih igraca(cast Halilu),a ostalo sve,katastrofa. Svaka nasa akcija se svodila,3-4 dodira na sredini terena,vracanje lopte nazad za Zrnana i nabijanje lopte prema spicevima(Haski i Smigiju). Niko od veznih igraca nije mogao povuci loptu da bi napravio visak i izbacio napadace i sad su oni krivi? Haska jest grijesio,ali grijesili su svi i zato smo gdje jesmo,zato nemojte puno srati. On se oduzio kolko-toliko,devet golova je dao,a znamo da nije nijedan gol dao iz penala,zato sretno u Sarajevu,predstavi nas grad i klub dostojno. HVALA TI,iz Sarajeva da odes u Juventus ako Bog da;)....puno srece i povrede da te obidju....
Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.
Pa kad je dobio aplauz od navijaca ? Malo realnosti nam ne bi skodilo.
9 golova je dao i svaka mu cast,ali vecina je na prazan gol,ali nema veze opet je gol.

Nisam niste lose rekao,jer znam da se mogu prevariti u vezi njega,ali samo govorim ljudima da ne ocekuju previse,jer ce se razocarati.
I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 16 jun 2011, 21:45

Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.
9 golova je dao i svaka mu cast,ali vecina je na prazan gol,ali nema veze opet je gol.

Nisam niste lose rekao,jer znam da se mogu prevariti u vezi njega,ali samo govorim ljudima da ne ocekuju previse,jer ce se razocarati.
I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...[/quote]

Upravu si,lopta se odbija kao od stijene,ali gotovo od svakog naseg igraca,ja zbog toga krivim nas teren koji je katastrofalan. Obisao sam stadione Prve lige federacije i stadione Premijer lige,i mogu tvrditi da imamo jedan od najgorih terena....jedan od razloga sto losije igramo kuci nego na starni...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 jun 2011, 21:58

Hodza_manLju je napisao/la:Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.

I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...
Upravu si,lopta se odbija kao od stijene,ali gotovo od svakog naseg igraca,ja zbog toga krivim nas teren koji je katastrofalan. Obisao sam stadione Prve lige federacije i stadione Premijer lige,i mogu tvrditi da imamo jedan od najgorih terena....jedan od razloga sto losije igramo kuci nego na starni...[/quote]

Eh pa to je do nase glupe uprave koja je za taj teren navodno dala 120 000KM. :lol: A teren je gori nego prije.
Imamo najgori teren ubjedljivo u PL,ali i od polovine timova iz Prve lige imamo gori teren.
Doduse sad su ga malo popravljali ondje gdje je bio najgori.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 16 jun 2011, 22:01

Hodza_manLju je napisao/la:Ne znam sta ste navalili koji djavo na Hasku. Mi smo gotovo cijelu sezonu odigrali bez veznih igraca(cast Halilu),a ostalo sve,katastrofa. Svaka nasa akcija se svodila,3-4 dodira na sredini terena,vracanje lopte nazad za Zrnana i nabijanje lopte prema spicevima(Haski i Smigiju). Niko od veznih igraca nije mogao povuci loptu da bi napravio visak i izbacio napadace i sad su oni krivi? Haska jest grijesio,ali grijesili su svi i zato smo gdje jesmo,zato nemojte puno srati. On se oduzio kolko-toliko,devet golova je dao,a znamo da nije nijedan gol dao iz penala,zato sretno u Sarajevu,predstavi nas grad i klub dostojno. HVALA TI,iz Sarajeva da odes u Juventus ako Bog da;)....puno srece i povrede da te obidju....

Na nasem terenu,Messi je ne bi mogao kontrolisat... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 jun 2011, 22:18

počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
1947!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 16 jun 2011, 22:45

Ljumani_Banovici je napisao/la:počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
BAS TAKO. KROZ SARAJEVO SU PROLAZILI I GORI,ALI I BOLJI IGRACI OD NJIH. DOBILI STE PRILIKU,POKAZITE SE I TO JE TO.
P.S. ŠMIGI SE POVRIJEDIO NA JUCERASNJEM TRENINGU...HASKA DANAS TRENIRAO,GLEDAO SAM TRENING...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 jun 2011, 22:50

Hodza_manLju je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
BAS TAKO. KROZ SARAJEVO SU PROLAZILI I GORI,ALI I BOLJI IGRACI OD NJIH. DOBILI STE PRILIKU,POKAZITE SE I TO JE TO.
P.S. ŠMIGI SE POVRIJEDIO NA JUCERASNJEM TRENINGU...HASKA DANAS TRENIRAO,GLEDAO SAM TRENING...
Jel neka ozbiljnija povreda ? :roll:
I kakav je bio Nermin ? Imal kakvih naznaka dali ce potpisati sa Sarajevom ?

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 17 jun 2011, 12:46

Jel neka ozbiljnija povreda ? :roll:
I kakav je bio Nermin ? Imal kakvih naznaka dali ce potpisati sa Sarajevom ?
kako sam ja cuo,haskic potpisuje za Hrvatsku Rijeku,a ne za Sarajevo :) i to vec danas.... 8-)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 jun 2011, 15:13

Joj koliko informacija u tako malo vremena. :roll:

Koliko je sigurna ta informacija da ce u Rijeku ?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 jun 2011, 01:00

Sta bi sa Haskicem i Smigalovicem ?
Gdje ce nastaviti karijeru ?

I znal ko sta o mogucim pojacanjima ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2011, 10:28

neutralan__ je napisao/la:Joj koliko informacija u tako malo vremena. :roll:

Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce u ponedeljak u autobus sa ekipom i put Fojnice
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2011, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 jun 2011, 10:30

miky_hz je napisao/la:

Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce danas u autobus sa ekipom i put Fojnice

Znaci sad je i zvanicno Nermin Haskic u Sarajevu ?

Sta bi sa Smigalovicem ?

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 18 jun 2011, 10:33

miky_hz je napisao/la:

Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce danas u autobus sa ekipom i put Fojnice
Haskic danas ide do Banovica,i to sa Smigalovicem. U ponedjeljak ce se znati dali ostaju u Sarajevu ili nesto drugo. Trebao je da ide u Rijeku. Prvo je bio dogovor da ide na potpisivanje ugovora,zatim na probu (jedan trening),a kasnije su trazili da ostane 4-5 dana. Kad je saznao sta je bilo,lagano se vratio sa autobuske stanice....eto sta je istina....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2011, 13:31

miky_hz je napisao/la:

Haskic danas ide do Banovica,i to sa Smigalovicem. U ponedjeljak ce se znati dali ostaju u Sarajevu ili nesto drugo. Trebao je da ide u Rijeku. Prvo je bio dogovor da ide na potpisivanje ugovora,zatim na probu (jedan trening),a kasnije su trazili da ostane 4-5 dana. Kad je saznao sta je bilo,lagano se vratio sa autobuske stanice....eto sta je istina....
Danas idu za Banovice logicno,jel su jutros odradili trening i imaju slobodno do ponedeljka kada idu u Fojnicu,taj dan ce i reci ko ide a ko ne na pripreme,a kada se prvi dan na prozivci pojavilo novih 7-8 igraca,naglaseno je da Smigalovic i Haskic nisu na probi za razliku od ostalih,al eto danas je bilo bruku igraca na treningu valja to razvrsati sve,haman 40 momaka se pojavilo :D

I sam znas da je kod nas ovih dana frka oko funkcija i svega,pa su se i ta potpisivanja i to,stavila u drugi plan...sad posto je sjednica prolongirana mozes ocekivati i zvanicne stavove oko igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 jun 2011, 19:31

miky_hz je napisao/la:

Stani malo,zbunio si me sad.

Jel ga Rijeka trazila prije ili poslije odlaska u Sarajevo ?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 jun 2011, 23:52

Sta ima u klubu, nema ništa. Raspad sistema. Samo naš Đeno ostao sa svojim NURIJOM ... JADNOO
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.