FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
@neutralan Ti umjesto da hvališ svog sugrađanina, ti ga ocrni . Nemoj da se pokajemo što smo ga doveli . 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- neutralan__
- Kontakt:
Ja njega ne ocrnjujem,a ni ne hvalim ga,pokusavam samo biti realan.dzenan01 je napisao/la:@neutralan Ti umjesto da hvališ svog sugrađanina, ti ga ocrni . Nemoj da se pokajemo što smo ga doveli .
Mi da smo imali nekog malo kvalitetnijeg napadaca,vjerujem da bi Haskic bio na klupi.
Necu nista vise da vam pricam,uvjeriti cete se sami u njegove mogucnosti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i ja bih vam isto rekao kao i neutralan__ ... neka im je sa srecom a da vi s njima osvojite naslov Evropeneutralan__ je napisao/la:Ja njega ne ocrnjujem,a ni ne hvalim ga,pokusavam samo biti realan.dzenan01 je napisao/la:@neutralan Ti umjesto da hvališ svog sugrađanina, ti ga ocrni . Nemoj da se pokajemo što smo ga doveli .
Mi da smo imali nekog malo kvalitetnijeg napadaca,vjerujem da bi Haskic bio na klupi.
Necu nista vise da vam pricam,uvjeriti cete se sami u njegove mogucnosti.

1947!
-
- Kontakt:
Ne znam sta ste navalili koji djavo na Hasku. Mi smo gotovo cijelu sezonu odigrali bez veznih igraca(cast Halilu),a ostalo sve,katastrofa. Svaka nasa akcija se svodila,3-4 dodira na sredini terena,vracanje lopte nazad za Zrnana i nabijanje lopte prema spicevima(Haski i Smigiju). Niko od veznih igraca nije mogao povuci loptu da bi napravio visak i izbacio napadace i sad su oni krivi? Haska jest grijesio,ali grijesili su svi i zato smo gdje jesmo,zato nemojte puno srati. On se oduzio kolko-toliko,devet golova je dao,a znamo da nije nijedan gol dao iz penala,zato sretno u Sarajevu,predstavi nas grad i klub dostojno. HVALA TI,iz Sarajeva da odes u Juventus ako Bog da;)....puno srece i povrede da te obidju....
- neutralan__
- Kontakt:
Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.Hodza_manLju je napisao/la:Ne znam sta ste navalili koji djavo na Hasku. Mi smo gotovo cijelu sezonu odigrali bez veznih igraca(cast Halilu),a ostalo sve,katastrofa. Svaka nasa akcija se svodila,3-4 dodira na sredini terena,vracanje lopte nazad za Zrnana i nabijanje lopte prema spicevima(Haski i Smigiju). Niko od veznih igraca nije mogao povuci loptu da bi napravio visak i izbacio napadace i sad su oni krivi? Haska jest grijesio,ali grijesili su svi i zato smo gdje jesmo,zato nemojte puno srati. On se oduzio kolko-toliko,devet golova je dao,a znamo da nije nijedan gol dao iz penala,zato sretno u Sarajevu,predstavi nas grad i klub dostojno. HVALA TI,iz Sarajeva da odes u Juventus ako Bog da;)....puno srece i povrede da te obidju....
Pa kad je dobio aplauz od navijaca ? Malo realnosti nam ne bi skodilo.
9 golova je dao i svaka mu cast,ali vecina je na prazan gol,ali nema veze opet je gol.
Nisam niste lose rekao,jer znam da se mogu prevariti u vezi njega,ali samo govorim ljudima da ne ocekuju previse,jer ce se razocarati.
I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...
-
- Kontakt:
Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.
9 golova je dao i svaka mu cast,ali vecina je na prazan gol,ali nema veze opet je gol.
Nisam niste lose rekao,jer znam da se mogu prevariti u vezi njega,ali samo govorim ljudima da ne ocekuju previse,jer ce se razocarati.
I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...[/quote]
Upravu si,lopta se odbija kao od stijene,ali gotovo od svakog naseg igraca,ja zbog toga krivim nas teren koji je katastrofalan. Obisao sam stadione Prve lige federacije i stadione Premijer lige,i mogu tvrditi da imamo jedan od najgorih terena....jedan od razloga sto losije igramo kuci nego na starni...
I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...[/quote]
Upravu si,lopta se odbija kao od stijene,ali gotovo od svakog naseg igraca,ja zbog toga krivim nas teren koji je katastrofalan. Obisao sam stadione Prve lige federacije i stadione Premijer lige,i mogu tvrditi da imamo jedan od najgorih terena....jedan od razloga sto losije igramo kuci nego na starni...
- neutralan__
- Kontakt:
Upravu si,lopta se odbija kao od stijene,ali gotovo od svakog naseg igraca,ja zbog toga krivim nas teren koji je katastrofalan. Obisao sam stadione Prve lige federacije i stadione Premijer lige,i mogu tvrditi da imamo jedan od najgorih terena....jedan od razloga sto losije igramo kuci nego na starni...[/quote]Hodza_manLju je napisao/la:Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.
I ja sam rekao hvala mu za sve i neka mu je sa srecom,volio bi da zaigra u 1. postavi Sarajeva,ali...
Eh pa to je do nase glupe uprave koja je za taj teren navodno dala 120 000KM.

Imamo najgori teren ubjedljivo u PL,ali i od polovine timova iz Prve lige imamo gori teren.
Doduse sad su ga malo popravljali ondje gdje je bio najgori.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Na nasem terenu,Messi je ne bi mogao kontrolisat...neutralan__ je napisao/la:Tako ti kazes,ali onih 1000 ljudi na stadionu ne.Pa bolan lopta se od njega odbija k'o od stijenu.Hodza_manLju je napisao/la:Ne znam sta ste navalili koji djavo na Hasku. Mi smo gotovo cijelu sezonu odigrali bez veznih igraca(cast Halilu),a ostalo sve,katastrofa. Svaka nasa akcija se svodila,3-4 dodira na sredini terena,vracanje lopte nazad za Zrnana i nabijanje lopte prema spicevima(Haski i Smigiju). Niko od veznih igraca nije mogao povuci loptu da bi napravio visak i izbacio napadace i sad su oni krivi? Haska jest grijesio,ali grijesili su svi i zato smo gdje jesmo,zato nemojte puno srati. On se oduzio kolko-toliko,devet golova je dao,a znamo da nije nijedan gol dao iz penala,zato sretno u Sarajevu,predstavi nas grad i klub dostojno. HVALA TI,iz Sarajeva da odes u Juventus ako Bog da;)....puno srece i povrede da te obidju....

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
1947!
-
- Kontakt:
BAS TAKO. KROZ SARAJEVO SU PROLAZILI I GORI,ALI I BOLJI IGRACI OD NJIH. DOBILI STE PRILIKU,POKAZITE SE I TO JE TO.Ljumani_Banovici je napisao/la:počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
P.S. ŠMIGI SE POVRIJEDIO NA JUCERASNJEM TRENINGU...HASKA DANAS TRENIRAO,GLEDAO SAM TRENING...
- neutralan__
- Kontakt:
Jel neka ozbiljnija povreda ?Hodza_manLju je napisao/la:BAS TAKO. KROZ SARAJEVO SU PROLAZILI I GORI,ALI I BOLJI IGRACI OD NJIH. DOBILI STE PRILIKU,POKAZITE SE I TO JE TO.Ljumani_Banovici je napisao/la:počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
P.S. ŠMIGI SE POVRIJEDIO NA JUCERASNJEM TRENINGU...HASKA DANAS TRENIRAO,GLEDAO SAM TRENING...

I kakav je bio Nermin ? Imal kakvih naznaka dali ce potpisati sa Sarajevom ?
- kuman_@mel
- Kontakt:
kako sam ja cuo,haskic potpisuje za Hrvatsku Rijeku,a ne za Sarajevoneutralan__ je napisao/la:Jel neka ozbiljnija povreda ?Hodza_manLju je napisao/la:BAS TAKO. KROZ SARAJEVO SU PROLAZILI I GORI,ALI I BOLJI IGRACI OD NJIH. DOBILI STE PRILIKU,POKAZITE SE I TO JE TO.Ljumani_Banovici je napisao/la:počeli smo se medjusobno svadjat momci. HASKA I ŠMIGI osvjetlajte obraz banovickog fudbala kao sto je to višća uradio. SRETNO IM I AKO BOG DA da budu najbolji, ne samo u Sarajevu vec i u jacim Evropskim ligama i ja sam uz njih.
P.S. ŠMIGI SE POVRIJEDIO NA JUCERASNJEM TRENINGU...HASKA DANAS TRENIRAO,GLEDAO SAM TRENING...![]()
I kakav je bio Nermin ? Imal kakvih naznaka dali ce potpisati sa Sarajevom ?

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
Joj koliko informacija u tako malo vremena.
Koliko je sigurna ta informacija da ce u Rijeku ?

- neutralan__
- Kontakt:
Sta bi sa Haskicem i Smigalovicem ?
Gdje ce nastaviti karijeru ?
I znal ko sta o mogucim pojacanjima ?
Gdje ce nastaviti karijeru ?
I znal ko sta o mogucim pojacanjima ?
Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce u ponedeljak u autobus sa ekipom i put Fojniceneutralan__ je napisao/la:Joj koliko informacija u tako malo vremena.![]()
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2011, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- neutralan__
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce danas u autobus sa ekipom i put Fojniceneutralan__ je napisao/la:Joj koliko informacija u tako malo vremena.![]()
Znaci sad je i zvanicno Nermin Haskic u Sarajevu ?
Sta bi sa Smigalovicem ?
-
- Kontakt:
Haskic danas ide do Banovica,i to sa Smigalovicem. U ponedjeljak ce se znati dali ostaju u Sarajevu ili nesto drugo. Trebao je da ide u Rijeku. Prvo je bio dogovor da ide na potpisivanje ugovora,zatim na probu (jedan trening),a kasnije su trazili da ostane 4-5 dana. Kad je saznao sta je bilo,lagano se vratio sa autobuske stanice....eto sta je istina....miky_hz je napisao/la:Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce danas u autobus sa ekipom i put Fojniceneutralan__ je napisao/la:Joj koliko informacija u tako malo vremena.![]()
Danas idu za Banovice logicno,jel su jutros odradili trening i imaju slobodno do ponedeljka kada idu u Fojnicu,taj dan ce i reci ko ide a ko ne na pripreme,a kada se prvi dan na prozivci pojavilo novih 7-8 igraca,naglaseno je da Smigalovic i Haskic nisu na probi za razliku od ostalih,al eto danas je bilo bruku igraca na treningu valja to razvrsati sve,haman 40 momaka se pojaviloHodza_manLju je napisao/la:Haskic danas ide do Banovica,i to sa Smigalovicem. U ponedjeljak ce se znati dali ostaju u Sarajevu ili nesto drugo. Trebao je da ide u Rijeku. Prvo je bio dogovor da ide na potpisivanje ugovora,zatim na probu (jedan trening),a kasnije su trazili da ostane 4-5 dana. Kad je saznao sta je bilo,lagano se vratio sa autobuske stanice....eto sta je istina....miky_hz je napisao/la:Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce danas u autobus sa ekipom i put Fojniceneutralan__ je napisao/la:Joj koliko informacija u tako malo vremena.![]()

I sam znas da je kod nas ovih dana frka oko funkcija i svega,pa su se i ta potpisivanja i to,stavila u drugi plan...sad posto je sjednica prolongirana mozes ocekivati i zvanicne stavove oko igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- neutralan__
- Kontakt:
Stani malo,zbunio si me sad.Hodza_manLju je napisao/la:Haskic danas ide do Banovica,i to sa Smigalovicem. U ponedjeljak ce se znati dali ostaju u Sarajevu ili nesto drugo. Trebao je da ide u Rijeku. Prvo je bio dogovor da ide na potpisivanje ugovora,zatim na probu (jedan trening),a kasnije su trazili da ostane 4-5 dana. Kad je saznao sta je bilo,lagano se vratio sa autobuske stanice....eto sta je istina....miky_hz je napisao/la:Nece u Rijeku,tacno je da je postojao interes Rijeke,ali ponuda je dosla kasno,tj stari mu se vec dogovorio sa ljudima iz Sarajeva...Haskic ce danas u autobus sa ekipom i put Fojniceneutralan__ je napisao/la:Joj koliko informacija u tako malo vremena.![]()
Jel ga Rijeka trazila prije ili poslije odlaska u Sarajevo ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sta ima u klubu, nema ništa. Raspad sistema. Samo naš Đeno ostao sa svojim NURIJOM ... JADNOO
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.