Zasto bi sebi komplikovali kad sve ukupno nece biti preko 5000rishovski je napisao/la:Pa nece ih doci sigurno 500,tako da ne znam gdje ih kontaju smjestit,al mi je glupo da zbog njih 100 ili 200 a ne vjerujem da će ih i doći toliko zatvore cijeli jugmiky_hz je napisao/la:Pa otvoren je jug za gostujuce valjda? Vidim da su i ovi gostujuci navijaci najavili dolazak,moras im dati neku tribinu jel.rishovski je napisao/la:Znaci ipak ce biti isti scenario kao i kad je Žepče igralo Europu na Bilinom Polju,sve tribine otvorene osim juga... Bas me zanima hoce li robijasi uletit na jug kao protiv Žepča i za koga ce navijat,jer su onda protiv Žepča navijali
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Mislio sam na ove play off ekipe koje mogu dobitiGalion je napisao/la:BATERaonffa je napisao/la:A objektivno od sve četiri ove ekipe, jedino je Astana tim koji je onako imao neke osjetno bolje europske rezultate, ovi ostali nisu imali više uspjeha u Europi od Zrinjskog i Sarajeva, i ne mogu nikako biti favoriti protiv naših timova osim što ih naš mentalitet učini favoritima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fareus1921
- Kontakt:
A koji su protivnici???Dzemail15 je napisao/la:Pa ljudi mojiii, je li nas neko zezaaaaaa?!?!?
Je li Uefa nesto pogrijesilaaa?!?!?
Je li ovo realnoooooooo?!?!?
Ne vjerujeeeeem....
Od 5 mogućih protivnika Zrinjski izvukao najlakše, je li to realno ljudi moji, je li???
Sarajevo također dobroooo
Historijska prilika za bh. klubove, mislim da Zrinjski ima malo bolje šanse ali svakako i Sarajevo mozeeeee
Idemooooo, idemooooo, idemooooo
SRETNOOOO
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
SFK 2000 Sarajevo - liga prvaka, srijeda, Zenica
FK Sarajevo - europa liga, cetvrtak, Zenica
Ima nesto u toj Zenici
Ima nesto u toj Zenici
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nekom ponos olimpijada,nekom kvalifikacijske utakmice za takmicenja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
2019 jeBosniaBoston je napisao/la:Nekom ponos olimpijada,nekom kvalifikacijske utakmice za takmicenja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I u tom S/ FK Sarajevo...redbull93 je napisao/la:SFK 2000 Sarajevo - liga prvaka, srijeda, Zenica
Ima nesto u toj Zenici
BATE, Malme, Astana\Valeta, Bnei Yehuda\Neftchi.
Ovo je bukvalno "sad ili nikad" - da se neka ekipa iz BiH plasira u grupnu fazu.
Obje ekipe su ove sezone vec igrale protiv jacih protivnika nego sto ih cekaju u trecem i cetvrtom pretkolu (Celtic i Utrecht).
Ne smatram ja ni Sarajevo ni Zrinjski za favorite u ovim utakmicama, ali svejedno - bolju priliku ce tesko imat u narednih 10 godina.
Ovo je bukvalno "sad ili nikad" - da se neka ekipa iz BiH plasira u grupnu fazu.
Obje ekipe su ove sezone vec igrale protiv jacih protivnika nego sto ih cekaju u trecem i cetvrtom pretkolu (Celtic i Utrecht).
Ne smatram ja ni Sarajevo ni Zrinjski za favorite u ovim utakmicama, ali svejedno - bolju priliku ce tesko imat u narednih 10 godina.
Ma Malme je prejaka ekipa. Uigrani su, u odlicnoj su formi, imace 20000 navijaca iza sebe. Mislim da Zrinji ovdje treba vise srece nego protiv Utrechta, jer ovi nas sekunde nece podcjenit, oni ce standardno igrat, tvrd i okomit nogomet. U njih se greska skupo placa.
P.S. prosle sezone je ista prica bila samo Ludogorets proc i eto nas u EL i nikad nece biti ovaka sansa, pa evo je vec sljedece godine. Stanite na loptu malo, nadam se da igraci ovako ne razmisljaju. Odgodila se Zvjezda i ova 2 tjedna treba izolirat misli na Malmo, koda nema sutra. Igraj do kraja!!!
P.S. prosle sezone je ista prica bila samo Ludogorets proc i eto nas u EL i nikad nece biti ovaka sansa, pa evo je vec sljedece godine. Stanite na loptu malo, nadam se da igraci ovako ne razmisljaju. Odgodila se Zvjezda i ova 2 tjedna treba izolirat misli na Malmo, koda nema sutra. Igraj do kraja!!!
Sarajevo - Borisov 1-0
Borisov - Sarajevo 3-0
-----------------------------------
Molme - Zrinjski 2-1
Zrinjski - Molme 2-0
Zrinjski - Neftchi 1-1
Neftchi - Zrinjski 3-1
Borisov - Sarajevo 3-0
Molme - Zrinjski 2-1
Zrinjski - Molme 2-0
Zrinjski - Neftchi 1-1
Neftchi - Zrinjski 3-1
Sad po prognozama ne znam dali smatras da je BATE dosta jaci od Malma ili Sarajevo dosta slabiji od Zrinjskog?FliX je napisao/la:Sarajevo - Borisov 1-0
Borisov - Sarajevo 3-0
Molme - Zrinjski 2-1
Zrinjski - Molme 2-0
Zrinjski - Neftchi 1-1
Neftchi - Zrinjski 3-1
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zrinja protiv Malmea treba igrati u 16 h Ne znam jel moguce al ako moze neka po dani igraju da se oni sprze ..
redbull93 je napisao/la:SFK 2000 Sarajevo - liga prvaka, srijeda, Zenica
Ima nesto u toj Zenici
Trenutno najslusanija pjesma u Sarajevu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ipak je otvoren i jugrishovski je napisao/la:Znaci ipak ce biti isti scenario kao i kad je Žepče igralo Europu na Bilinom Polju,sve tribine otvorene osim juga... Bas me zanima hoce li robijasi uletit na jug kao protiv Žepča i za koga ce navijat,jer su onda protiv Žepča navijali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eH onda će tu robijaši i navijat za Bate... ili će se ujediniti s bjelorusima gdje ovi budu smjesteni i opletimiky_hz je napisao/la:Ipak je otvoren i jugrishovski je napisao/la:Znaci ipak ce biti isti scenario kao i kad je Žepče igralo Europu na Bilinom Polju,sve tribine otvorene osim juga... Bas me zanima hoce li robijasi uletit na jug kao protiv Žepča i za koga ce navijat,jer su onda protiv Žepča navijali
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Matemotika
- Kontakt:
Zna li ko gdje i hoće li se uopće prodavat karte za Sarajevo u Zenici? Konto sam otić gledat pa da vidim kako karte nabavit
Na dan utakmice ce biti kako sam vidioMatemotika je napisao/la:Zna li ko gdje i hoće li se uopće prodavat karte za Sarajevo u Zenici? Konto sam otić gledat pa da vidim kako karte nabavit
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ima i u Zenici od danas,evo i lokacije gdje se prodajuredbull93 je napisao/la:Na dan utakmice ce biti kako sam vidioMatemotika je napisao/la:Zna li ko gdje i hoće li se uopće prodavat karte za Sarajevo u Zenici? Konto sam otić gledat pa da vidim kako karte nabavit
BISS Tours
Bulevar Kulina Bana 28
Centrotours
Maršala Tita 63
iNovine Kiosci
Kiosk na glavnom šetalištu
Mjenjačnica Exclusive Change
TC Džananović – Kamberovića čikma bb
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Robijasi su na sjeveru sa Hordama,vec dogovoreno.rishovski je napisao/la: eH onda će tu robijaši i navijat za Bate... ili će se ujediniti s bjelorusima gdje ovi budu smjesteni i opleti
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.