Da ne pokupi opciju u ugovoru koju ima za sljedeću sezonu.DANTES je napisao/la:Šta SAS-ovci očekuju od Žoa?
2017/18 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017/18 NBA Pre-season
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
San Antonio od draftovanja Duncana ima 19 pickova koji su od 50-60 pozicije na draftu sto se tice druge runde i 11 pickova u prvoj rundi koji su rangirani od 25-30 picka.
Stvarno godinama nezavidna pozicija za uzimati igrace, prakticno nisu 20 godina dosli u poziciju da biraju nekog od igraca koji su navedeni kao najbolji prospekti na draftu. Bilo bi zanimljivo nekada u zivotu i vidjeti ih kako uzimaju neki top10 pick cisto da vidimo sta ce uraditi
Stvarno godinama nezavidna pozicija za uzimati igrace, prakticno nisu 20 godina dosli u poziciju da biraju nekog od igraca koji su navedeni kao najbolji prospekti na draftu. Bilo bi zanimljivo nekada u zivotu i vidjeti ih kako uzimaju neki top10 pick cisto da vidimo sta ce uraditi

Žo je odan i borac. Da ste ga imali qrac zaza lomio noge.Kawhi je napisao/la:Da ne pokupi opciju u ugovoru koju ima za sljedeću sezonu.DANTES je napisao/la:Šta SAS-ovci očekuju od Žoa?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemam prevelikih ocekivanja,ali znam da ga je RC pratio jos dok je bio u Partizanu i dolazio da gleda utakmice u BGu,tako da ovo nije bilo dovodjenje na slijepo.Misljenje mnogih je da Jo ima sasvim solidnu igru,da moze i skociti i sutirati pomalo izvana i da moze biti dobar igrac u dobrom sistemu.Bice 3.igrac koji moze igrati na poziciji C u rosteru,pa cemo vidjeti sta moze i kako ce se uklopiti!?DANTES je napisao/la:Šta SAS-ovci očekuju od Žoa?
@tuzlak To pitanje potegnuse na ovogodisnjem draftu i onda neko od one cetvorice sa ESPNa rece da je sredina drafta SAu kao lutrija ostalim.

A vidi drag je meni Lovren. U njegovo vrijeme se još nisu fulale tekme Partizana. Jednostavno nije dovoljno kvalitetan da bude neki faktor u ekipi koja se želi boriti za titulu. I što je najgore mislim da ne može napredovati do toga ni kod nas. Najbolja je opcija da odigra solidnu sezonu i negdje je unovči.DANTES je napisao/la:Žo je odan i borac. Da ste ga imali qrac zaza lomio noge.Kawhi je napisao/la:Da ne pokupi opciju u ugovoru koju ima za sljedeću sezonu.DANTES je napisao/la:Šta SAS-ovci očekuju od Žoa?
Koji ublehaš je ovaj Doc.filip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a178775 ... etati.html
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jesi li procitao tekst ili samo naslov ?jose je napisao/la:Koji ublehaš je ovaj Doc.filip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a178775 ... etati.html
ser del barça es el millor que hi ha !
Jesam. Ovo je komentar nakon pročitanog teksta (koji se nadovezuje na moje inače mišljenje o ovom "stručnjaku").Scof1eld je napisao/la:Jesi li procitao tekst ili samo naslov ?jose je napisao/la:Koji ublehaš je ovaj Doc.filip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a178775 ... etati.html
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Embiid pa Blazersimiki_92 je napisao/la:![]()

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Doc Rivers cita forum i mene kopira.filip13 je napisao/la:http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a178775 ... etati.html

- BuffonGigi
- Kontakt:
Da da, inace ti jako dugo pricas da je Paul odlicno radio svoj posao 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
d-rose u Cavse 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako god, pojačanje, ne može biti gori od D Willaphily je napisao/la:d-rose u Cavse

Ni rose nece u spurse 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Rose kad bi dosao u cavse bilo bi odlično, samo da ostane koliko toliko zdrav, bio bi odličan sa klupe.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nismo ga mi ni trazili.alemsa je napisao/la:Ni rose nece u spurse

Vidjet cemoNEZALAGANJE je napisao/la:Nismo ga mi ni trazili.alemsa je napisao/la:Ni rose nece u spurseObicne glasine.I bolan dzaba da nam niko i me dodje opet smo bolji od malog HOU.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.