provociro il ne. al sta ikom daje pravo da baca u teren predmete?SrdjanBL je napisao/la:Hrpa gluposti. A zasto ne kazes zasto su navijaci bacali na igrace Bosne sve navedeno? Kako je golman Bosne tokom utakmice provocirao navijace? To se ne spominje?![]()
![]()
![]()
![]()
RK Bosna
Re: RK Bosna
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
ako neko želi da vidi kako je izgledao trenutak nakon što su sudije označile kraj utakmice u banjaluci evo linka sa bosnine FB stranice:
-
- Kontakt:
provociranje kapisode je počelo prije početka utakmice, na zagrijavanju. sjedio sam u publici i nisam mogao da skontam na koga se odnosi ”ćelava p.č..” - nemojte biti ciični sa izjavom da je kapisoda to isprovocirao.
Ne ne, nisi ti bio na tribinama, lazes, boldovano dokazuje.Ziv bio i nemoj se koristiti lazima, samo si nacuo nisi bio...firefighter je napisao/la:provociranje kapisode je počelo prije početka utakmice, na zagrijavanju. sjedio sam u publici i nisam mogao da skontam na koga se odnosi ”ćelava p.č..” - nemojte biti ciični sa izjavom da je kapisoda to isprovocirao.

Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 01 maj 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
pa zasto reci nam ti, vjerovatno zato sto nakon svakog pogotka ili odbrane su proslavili to, evo npr. Kapisoda nakon svakog postignutog gola to proslavi kao da mu je posljednji u karijeri, covjek je jednostavno srcan i emotivan i sta sad sto se igralo u B.Luci on nije smio to da radi..To je normalno proslaviti ali vasa publika to smatra kao provokaciju na koju odgovarate sa nacionalistickim uzvicima, eto kud ces dalje kad vam je oficijelni spiker podgrijavao atmosferu pljuvajuci po gradu Sarajevu, heeeeeeeeeey oficijelni spiker, pa kad je on to u stanju, onda su vasi na tribinama u stanju i ubiti covjeka samo zato sto igra za klub iz Sarajeva...ovo samo kod nas imaSrdjanBL je napisao/la:Hrpa gluposti. A zasto ne kazes zasto su navijaci bacali na igrace Bosne sve navedeno? Kako je golman Bosne tokom utakmice provocirao navijace? To se ne spominje?![]()
![]()
![]()
![]()

15.10 - 15.06 ...
- Бањалучанин
- Kontakt:
Žao mi je što sam te "razočarao", a tvoje 'mišljenje' o mom znanju i sumnje me uopšte ne zanimaju....kad sam i "koliko" ja vidio "B" od Banja Luke.... eeeeeeSrdjanBL je napisao/la:.....
Smatrao sam te super tipom na ovom forumu, ali tvoja objektivnost je ravna nuli....
Sudije su po tebi bile na strani Borca? Jesmo li ti i ja bili u istoj dvorani?
Po tebi ispade Bosna sa pola gasa igrala? Veze ti nemas, ziv bio, a sumnjam da si i vidio B od Banjaluke danas i juce... Toliko....![]()
![]()
![]()

SrđaneBl, nije muka kad neznaš - muka je kad neznaš da neznaš....mlad si imaš vremena da se popraviš...ali, sumnjam

Bosno moja poharana....
Svaka cast kada das go i proslavis ili odbranis penal, ali prilaziti tribinama i nesto mlatarai rukama direkno na, cinjenica bilo je i seljaka more u dvorani, navijace i to i prema zapadu i prema istoku je cista provokacija. Ili si i ti mozda bio u dvorani pa znas kako je bilo
Normalno ne opravdavam bacanje na igrace bilo cega pa makar to bio i karton i prazne plasticne flase, ali kada onako prvociras nista drugo ne mozes ni ocekivati.

Normalno ne opravdavam bacanje na igrace bilo cega pa makar to bio i karton i prazne plasticne flase, ali kada onako prvociras nista drugo ne mozes ni ocekivati.
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 01 maj 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Бањалучанин
- Kontakt:
А " НЕ % $ " "...Trigger je napisao/la:SrdjanBL je napisao/la: SrđaneBl, nije muka kad neznaš - muka je kad neznaš da neznaš....mlad si imaš vremena da se popraviš...ali, sumnjam
Let's go, Fighter!
"!
"!
Trigger je napisao/la:Žao mi je što sam te "razočarao", a tvoje 'mišljenje' o mom znanju i sumnje me uopšte ne zanimaju....kad sam i "koliko" ja vidio "B" od Banja Luke.... eeeeeeSrdjanBL je napisao/la:.....
Smatrao sam te super tipom na ovom forumu, ali tvoja objektivnost je ravna nuli....
Sudije su po tebi bile na strani Borca? Jesmo li ti i ja bili u istoj dvorani?
Po tebi ispade Bosna sa pola gasa igrala? Veze ti nemas, ziv bio, a sumnjam da si i vidio B od Banjaluke danas i juce... Toliko....![]()
![]()
![]()
![]()
SrđaneBl, nije muka kad neznaš - muka je kad neznaš da neznaš....mlad si imaš vremena da se popraviš...ali, sumnjam
A jos je gore imati 300 god. i misliti da sve znas a ne znas gdje si supalj

Neznas = Ne znas, kod mene kada sam isao u skolu prije 10 godina se iz ovog padalo na popravni, a mozda je NEZNAS na BOSANSKOM pravilno

hoces da kazes da nije dobio "ovacije " te vrste na samom pocetku utakmice a jos loptu ni dotakao nije !? pa ja stvarno ne znam ali pocinjem sumnjati da si uopste bio doleSrdjanBL je napisao/la:Ne ne, nisi ti bio na tribinama, lazes, boldovano dokazuje.Ziv bio i nemoj se koristiti lazima, samo si nacuo nisi bio...firefighter je napisao/la:provociranje kapisode je počelo prije početka utakmice, na zagrijavanju. sjedio sam u publici i nisam mogao da skontam na koga se odnosi ”ćelava p.č..” - nemojte biti ciični sa izjavom da je kapisoda to isprovocirao.

- skyisthelimit
ne, nisam bio u dvoranu, nedo Bog da sam bio, nego samo kazem jer znam kakav je Kapisoda igrac..primjer Bosna gubi od Medveda 10 razlike, Kapisoda zabija gol i proslavlja kao da je odlucujuci gol postigao, e sad zamisli kad postigne odlucujuci, emocije rade al jbg vi to ne kontateSrdjanBL je napisao/la:Svaka cast kada das go i proslavis ili odbranis penal, ali prilaziti tribinama i nesto mlatarai rukama direkno na, cinjenica bilo je i seljaka more u dvorani, navijace i to i prema zapadu i prema istoku je cista provokacija. Ili si i ti mozda bio u dvorani pa znas kako je bilo![]()
Normalno ne opravdavam basanje na igrace bilo cega pa makar to bio i karton i prazne plasticne flase, ali kada onako prvociras nista drugo ne mozes ni ocekivati.

15.10 - 15.06 ...
- Бањалучанин
- Kontakt:
? je napisao/la:" ? "*&, него "*& ?....
MA vidis da samo misli da je bio na utakmici

to mozes govoriti ovom srdjanu koji se pravi da je bio na tekmi svi dobro znamo sta se pjevalo , ali to je vas problem ,to je kompleks ocigledan .nema tu pomoci zao mi je? je napisao/la:" ? "*&, него "*& ?....

- Бањалучанин
- Kontakt:
Ajd nemoj sad lupetati. Sta provaljen si da nisi vidio B od Banjaluke i Borika a o dvorani da ne pricamo i utakmici. Sta sad, stari narod je rekao: "U lazi su kratke noge" 

da se mi ne prepiremo kad izadje klip sve ce se samo reciSrdjanBL je napisao/la:Ajd nemoj sad lupetati. Sta provaljen si da nisi vidio B od Banjaluke i Borika a o dvorani da ne pricamo i utakmici. Sta sad, stari narod je rekao: "U lazi su kratke noge"

-
- Kontakt:
ko ono meni kaže da nisam bio u dvorani - zato što kažem ”ć...p...” umjesto ”p...ć....” ? kakve gluosti! ko bi uopšte upamtio kako ide ta glupa provokacija... ili ono nešto ”bosno sissaj...” ili ”sisaj bosno” ili ”jb.. sarajevo...” idiotizam koji se ne da ni razumjeti ni ponoviti, a kamoli upamtiti. e, sad bismo trebali raspravljati o tome da li je kapisoda zaslužio ove epitete ili nije... idiotski.
ono što je bilo nedopustivo jeste da je delegat pustio komentatoru da navija i pri tome vrijeđa na najružniji mogući način. za ”hvatajte ih žive” trebalo bi kazniti i borac i delegata koji su to dopustili. ali, pravićemo se da nismo čuli. ko zna zna šta ta izjava znači i na šta asocira. da je u sarajevu komentator rekao nešto slično raspao bi se rukometni savez.
a što se tiče navijanje, jeste da je bilo bučno i jednoglasno - ali prilično stupidno.
ono što je bilo nedopustivo jeste da je delegat pustio komentatoru da navija i pri tome vrijeđa na najružniji mogući način. za ”hvatajte ih žive” trebalo bi kazniti i borac i delegata koji su to dopustili. ali, pravićemo se da nismo čuli. ko zna zna šta ta izjava znači i na šta asocira. da je u sarajevu komentator rekao nešto slično raspao bi se rukometni savez.
a što se tiče navijanje, jeste da je bilo bučno i jednoglasno - ali prilično stupidno.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 3 gosta.