Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Po ovome na uefinoj stranici i jest u pitanju Ogi, br 6edoo3 je napisao/la:Meni se učinilo da će Zuka na zadnjeg veznog jer sam u prvi mah pomislio da se radi o Ognjenu a ne Stojanu.hurem je napisao/la:Ta formacija je sa sport centra i objavili su je prije 19h.
Vranjes, igra odlicno za Legiu, nisam ga nikad gledao, hajde da vidimo kakav je, Medo zbog kontrole lopte tu kao sto sam i ocekivao...naravno ako je info tacan(insajder kao neki), jer zvanicni sastavi izlaze sat vremena prije pocetka utakmice.
Koji god igraci da izadju na teren ja ne sumnjam u odabir Mese, makar spica igrao Bicakcic.
Sve u svemu korektno od Mese pa čak i Medunjanin koji će za razliku od Hadzica barem učiniti nešto u ofanzivi i zbog te sigurnosti na lopti. Sretno momci!!!
Jedino tako moze bit, pojedini stracnjaci vide da ce Zukanovic na DM, ili cak OgnjenGoalgetter je napisao/la:-------------- Begovic ---------------
--- Vranjes -- Spahic --- Sunjic ---
Mujdza ------------------- Zukanovic
------- Pjanic -- Medunjanin --------
Visca --------------------------- Lulic
---------------- Ibisevic --------------
Mislim da je ovakva postavka.
Vidjecemo kako ce to izgledati, naprijed ljiljani.
Neko se pita sto nema Seje, siguran sam 100% da nije spreman. Inace bi i igrao.
Pa onda Zuka i Medo idu na zadnje vezne iliMomciluk je napisao/la:Po ovome na uefinoj stranici i jest u pitanju Ogi, br 6edoo3 je napisao/la:Meni se učinilo da će Zuka na zadnjeg veznog jer sam u prvi mah pomislio da se radi o Ognjenu a ne Stojanu.hurem je napisao/la:Ta formacija je sa sport centra i objavili su je prije 19h.
Vranjes, igra odlicno za Legiu, nisam ga nikad gledao, hajde da vidimo kakav je, Medo zbog kontrole lopte tu kao sto sam i ocekivao...naravno ako je info tacan(insajder kao neki), jer zvanicni sastavi izlaze sat vremena prije pocetka utakmice.
Koji god igraci da izadju na teren ja ne sumnjam u odabir Mese, makar spica igrao Bicakcic.
Sve u svemu korektno od Mese pa čak i Medunjanin koji će za razliku od Hadzica barem učiniti nešto u ofanzivi i zbog te sigurnosti na lopti. Sretno momci!!!
Sta je on zaokruzio...zgembo89 je napisao/la:calcio je napisao/la:Dobri Avdo je uputio milimetarski precizan ubacaj Vedadu za nas gol protiv Kipra.zgembo89 je napisao/la:ma samo nabijat lopte prvih pola sata da oni udju u nervozu posle ih dotuci i zdravo i kod nas da nije bilo avdije ne bi dali prvi go safet postavio formaciju 2-4-4
Treba istaci, kad vec momka pljuju gdje treba i gdje ne treba.
.
Jok. Ognjen je na DM. Stojan je na klupi.bodi123 je napisao/la:Asteriks je napisao/la:Znaci Zuka kao zadnji vezni.
Prije da je ovo Stojan iz Legije, tako da ce Zuka na lijevog beka opet.
Cek mal, koji si ga sad ti.Jedino tako moze bit, pojedini stracnjaci vide da ce Zukanovic na DM, ili cak Ognjen
Kakav zukanovic i dm, ko ce onda lijevo? Lulic? a Vranjesa cemo onda iza Ibisevica..edoo3 je napisao/la:
Pa onda Zuka i Medo idu na zadnje vezne ili
Zukanović
Medunjanin Pjanic
Najvjerovatnije ovako ili eventualno 4-4-2 sa Mujdžom na desnom krilu i Višćom u vrhu napada al' sumnjam da je to, nema logike.Goalgetter je napisao/la:-------------- Begovic ---------------
--- Vranjes -- Spahic --- Sunjic ---
Mujdza ------------------- Zukanovic
------- Pjanic -- Medunjanin --------
Visca --------------------------- Lulic
---------------- Ibisevic --------------
Mislim da je ovakva postavka.
Vidjecemo kako ce to izgledati, naprijed ljiljani.
Neko se pita sto nema Seje, siguran sam 100% da nije spreman. Inace bi i igrao.
Ne govorim ja njemu nista, ja znam sta je povreda ligamenata, a Dzeko to jos hvala Bogu nije dozivio. Ne daj Boze da mu se desi, ne vjerujem da bi ti komentar bio ovakav. Zato pisem unaprijed, jer je bolje sprijeciti nego lijeciti. Ima Vedu pored sebe pa neka ga upita.Momciluk je napisao/la:Eto ti mu trebas reci hocel igrat.. to je prije svega Edinova odluka da li ce igrati pa tek onda Mesina.. a valjda Edin zna najbolje kako se osjeca i zna limite svog tijela. Sta se svi pravite pametni u pmemir79 je napisao/la:Ovo nije normalno ako je istinito. Znaci da nam najbolji igrac igra u strahu da moze da dozivi najtezu povredu koju moze sa koljenom da ima. Nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.